Τι χρειάζομαι ακριβώς για τη νέα μου γατούλα;;;

miko1

Νεοφερμένο μέλος

Η miko1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
επειδη εχω αλλη μια το εχω αναφερει και σε αλλο thread θα χρειαστει για τη νεα μικρουλα μου να παρω ξεχωριστη λεκανιτσα για αμμο ξεχωριστο πιατακι τροφης κλπ ετσι δεν ειναι?????:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επειδη εχω αλλη μια το εχω αναφερει και σε αλλο thread θα χρειαστει για τη νεα μικρουλα μου να παρω ξεχωριστη λεκανιτσα για αμμο ξεχωριστο πιατακι τροφης κλπ ετσι δεν ειναι?????:/:

παρολο που δεν εχω 2η γατα, στη θεση σου θα επαιρνα οτι εχω και για την αλλη :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρήκες τελικά γατάκι?Μπράβο.:up:Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ξεχωριστή λεκάνη τώρα που είναι αρχή κ αργότερα που θα συνηθίσει το ένα το άλλο κ αφού το πας για τσεκ απ στο γιατρό μπορείς να την καταργήσεις.Μπωλάκια τροφής κ νερού επίσης ξεχωριστά για να ελέγχεις την ποσότητα του φαγητού κ μια φωλίτσα για να κουρνιάζει χρειάζεσαι για αρχή.Αν ξεχνάω κάτι θα σου τα πουν κ τα υπόλοιπα κορίτσια.Καλως να το δεχτείς

και εγώ θα έλεγα να τις πάρεις ξεχωριστή λεκανίστα. εγώ έχω τρεις και έχω τρεις διαφορετικές λεκάνες...! επείσης θα χρειαστείς πιατάκι φαγητού και ναρού, ονυχοδρόμιο, κανένα παιχνιδάκι, τροφή, τσιπάκι να της βάλεις, σαμπουάν αν την κάνεις μπάνιο, βούρτες για χτένισμα κλπ, κραβατάκι...β΄λεβαια όλα αυτά είναι τελείως υποκειμενικά, καθώς εγώ έχω ένα ονυχοδρόμιο για όλες, και κρεβάτι δεν τους έχω πάρει γιατί προτειμούν να κοιμούντε σε διάφορα περίεργα σημεία...παλιά είχα και δεν το τημησαν ποτέ μέχρι που μια μέρα το έφαγε ο σκύλος:lol:! βούρτσες αν έχουν ίδιο τρίχωμα δεν θα χρειαστείς για παράδειγμα...βασικά βλέποντας και κάνοντας νομίζω..:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back