Τον κουρέψαμε...

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Παιδια τον κουρεψαμε τελικα τον Μινωακο μας και ησυχασαμε ολοι μαζι!!!Εδω μεσα δεν ησασταν πολυ θετικοι οταν ειχα ρωτησει αλλα το αποτελεσμα ειναι τελειο.Στην αρχη βεβαια μου φαινοταν σαν εξωγηινος και αυτος την 1η μερα ενιωθε λιγο περιεργα αλλα τωρα ειναι ολα πολυ καλα.Δεν τρωει τις τριχες του,εγω σκουπιζω και δεν εχουν μαζευτει απειρες στοιβες απο τριχες και επισης δε ζεσταινεται γιατι τοσο καιρο κοιμοταν στα πιο δροσερα μερη και τωρα κοιμαται ξανα στο κρεββατι μας!Το συνιστω ανεπιφυλακτα παντως!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να πεις σε οσους τον δουν μην γελασουν κ τον κοροιδεψουν :) θα αντιδραση ασχημα ο καυμενος... κριμα ειναι ...βαλε μας καμια φωτο να τον δουμε!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι ....θέλουμε φωτόοοοοο:up::up: (όχι βέβαια για να γελάσουμε:D)

μηπως μπορει κανεις να μου θυμισει πως βαζουμε φωτο να βαλω το πριν και μετα?
Δε μπορω να το βρω!

Αυτό το έψαξα και το βρήκα σε ένα παλιό μου ποστ..Ελπίζω να σε βοηθήσει!:)

Θα σου πω τι κάνω εγώ..Δεν ξέρω αν είναι το σωστό αλλά πιανει.
Λοιπόν θα πας εκεί ψηλά που λέει gallery θα πατήσεις στο πρώτο που λέει οι γατούλες σας και στην μικρή μπάρα που λέει home,my staff, what´s new εσύ θα πατήσεις "ανέβασμα".Μετά είναι ευκολα.Πατάς browse βρίσκεις την εικόνα από τα αρχεία του υπολογιστή σου, πατάς οκ και μετά γράφεις μια περιγραφή και τίτλο.Μην ξεχάσεις να επιλέξεις κατηγορία...Μετά "υποβολή" και μετά τσουπ θα σου εμφανιστεί η εικονούλα σου.Από εκεί(στην εικονα από κάτω) λίγο πιο κάτω λέει "προσθέστε την σε ποστ" κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στο θέμα σου και είσαι έτοιμος.Προυπόθεση για να σου βγει η φωτό γενικά είναι να είναι μικρή σε μέγεθος..αν έχεις απορία και για αυτό πεσ!:)

Ευχαριστω κατερινα οταν παω σπιτι το μεσημερι θα το προσπαθησω.Ομως ειναι απο μηχανη 7,2 πιξελ λες να μη την ανεβασει?πρεπει να τη μικρυνω???Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει ως το μεσημερι!Φιλακια!

Άννα, ναι, καλύτερα θα είναι να τη μικρύνεις αρκετά. Ακόμα κι αν το μέγεθος του αρχείου είναι μέσα στα όρια (που δεν νομίζω, με τόσο μεγάλη ανάλυση), η φωτογραφία θα έχει μέγεθος πολλών οθονών και δεν θα είναι εύκολο να τη δει κανείς.
Για να τη μικρύνεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, ακόμα και το Paint των Windows στην ανάγκη, αν και δεν στο συνιστώ γιατί θα έχεις μεγάλη απώλεια στην ποιότητα. Πολύ καλύτερα θα είναι αν το κάνεις με το Photoshop ή κάποιο παρόμοιο προγραμματάκι. Ένα καλό freeware για τέτοιες δουλειές είναι το IrfanView, το κατεβάζεις από εδώ.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back