ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
Η ΧΙΟΝΑΤΗ15585 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
19-09-09
19:10
Γεια σε όλους.Εδώ και λίγες μέρες υιο8έτησα ένα γατάκι 4 μηνών.Στην αρχή είχα μια πρόχειρη τουαλέτα (ανοιχτή) και σήμερα πήρα μια κλειστή. Ο γάτος μπήκε μέσα αλλά τρόμαξε με την πόρτα.Θα μάθει ποτέ να μπαίνει ή πρέπει να επαναφέρω την ανοιχτή?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
19-09-09
19:20
Και να μην μαθει το πορτάκι,μπορείς να το βγάλεις. Κι εγω αυτό έκανα που και τα δικά μου δεν μπορούσαν να το μάθουν
Σώζεις αρκετή άμμο που θα έπεφτε στο πάτωμα καθως σκάβει η γατούλα σου, σε σχέση με την ανοιχτή...
Σώζεις αρκετή άμμο που θα έπεφτε στο πάτωμα καθως σκάβει η γατούλα σου, σε σχέση με την ανοιχτή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
Η ΧΙΟΝΑΤΗ15585 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34 μηνύματα.
19-09-09
19:40
Ευχαριστώ.Ήλπιζα ότι θα εμπαίνει επειδή έχω μικρό χώρο από θέμα μυρωδιάς δλδ...τώρα έβγαλα την πόρτα μήπως και...
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
19-09-09
19:49
Ναι, καλά έκανες αλλα αμα θέλεις πάσει θυσία να κρατησεις την πόρτα για τις μυρωδιές, αν εχεις χρόνο μπορείς να κάτσεις μαζί του να τον εκπαιδεύσεις 1-2 μερες μεχρι να μάθει το κόλπο! Δηλ να τον βάζεις μεσα και να του ανοίγεις εσυ την πόρτα να βγαίνει, μετα να τον ξαναβάζεις μεσα κ.ο.κ
Ή να τον βάλεις μεσα με την πορτα κλειστή και να του δώσεις μια κονσέρβα κοντα στην πόρτα να μυρίσει. Να δεις για πότε θα βγεί
Ή να τον βάλεις μεσα με την πορτα κλειστή και να του δώσεις μια κονσέρβα κοντα στην πόρτα να μυρίσει. Να δεις για πότε θα βγεί

ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
19-09-09
20:02
ευχαριστώ elenip για τη βοήθεια θα το προσπαθήσω αν και δυσκολεύομαι να το βάλω μέσα. το έχω μόλις 3 μέρες και έχω τύψεις κάθε φορά που νομίζω πως το καταπιέζω..
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
22-09-09
17:39
Καλησπέρα και από εμένα και να χαίρεσαι τον γατούλη σου. Επειδή και εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με την πόρτα (φοβόντουσαν να μπούνε μέσα), βρήκα μία άμμο η οποία συγκρατεί τοσο καλά τις μυρωδιές και έτσι δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum