Τουμπίτσες και αγκαλίτσες

LazarosKittie

Νεοφερμένο μέλος

Ο LazarosKittie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Πολλές φορές η μικρούλα μου Λαζαρίνα, όταν μπαίνω στο δωμάτιο, με πλησιάζει και μου κάνει τουμπίτσες. Τρίβεται πάνω μου και δεν είναι ότι θέλει να φαέι ή τίποτε άλλο. Απλώς έτσι κάνει και φεύγει. Αναρωτιέμαι γιατί;:hmm: Έχετε καμία απάντηση;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλές φορές η μικρούλα μου Λαζαρίνα, όταν μπαίνω στο δωμάτιο, με πλησιάζει και μου κάνει τουμπίτσες. Τρίβεται πάνω μου και δεν είναι ότι θέλει να φαέι ή τίποτε άλλο. Απλώς έτσι κάνει και φεύγει. Αναρωτιέμαι γιατί;:hmm: Έχετε καμία απάντηση;:hmm:
Σε χαιρετάει???Σε καλωσορίζει???Επίσης μπορεί και να χαίρεται που είσαι εκεί!!!ΑΠλά..:)Παίξε λίγο μαζί της...Θα σου κάνει και αλλα πέρα από τουμπίττσες!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για την συμβουλή γατοσύντροφε. Θα την παρακολουθώ για άλλα. Και σίγουρα θα παίξω μαζί της...:)

Ειναι στειρωμενη η γατουλα σου;Αν εκτος απο τις τουμπιτσες και τα τριψιματα,νιαουριζει και εντονα,ισως ειναι απο ευτο.Ποσο ειναι τωρα;

Η γατούλα σου είναι 9 χρονών, σωστά; Οσο μεγαλώνουν οι γάτες γίνονται πιο χαδιάρες! Ίσως με αυτή τη συμπεριφορά ζητάει την προσοχή σου και τα χάδια σου! Δοκίμασε να την πάρεις αγκαλιά, να την χαϊδέψεις, να παίξετε...:)

Είναι στειρωμένη. Είναι 9 χρονών. Την χαιδεύω κ' την αγκαλιάζω και παίζω μαζί αλλά προσέχω να μην την κουράσω.

Είναι στειρωμένη. Είναι 9 χρονών. Την χαιδεύω κ' την αγκαλιάζω και παίζω μαζί αλλά προσέχω να μην την κουράσω.

Τέλεια!!! Οπότε μάλλον θέλει πιο πολλά χάδια!! :lol:
Κι ο δικός μου που με είχε μνόνο για το παιχνίδι όταν έγινε περίπου 8-9 ετών δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου...Τριβότανε στα πόδια μου, ξάπλωνε στα πέλματά μου...Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι έπαθε!! Ότι τρελάθηκε ή κάτι τέτοιο!!:lol: Αλλά μετά κατάλαβα ότι μεγάλωσε και χρειαζότανε πιο πολλά χάδια!! Τώρα που είναι 13,5 χρονών όλο αγκαλιές και χάδια θέλει!! Απόλαυση!! :inlove:
Η γατούλα σου γίνεται χαδιάρα!!! Απόλαυσέ το!! :up:

Τέλεια!!! Οπότε μάλλον θέλει πιο πολλά χάδια!! :lol:
Κι ο δικός μου που με είχε μνόνο για το παιχνίδι όταν έγινε περίπου 8-9 ετών δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου...Τριβότανε στα πόδια μου, ξάπλωνε στα πέλματά μου...Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι έπαθε!! Ότι τρελάθηκε ή κάτι τέτοιο!!:lol: Αλλά μετά κατάλαβα ότι μεγάλωσε και χρειαζότανε πιο πολλά χάδια!! Τώρα που είναι 13,5 χρονών όλο αγκαλιές και χάδια θέλει!! Απόλαυση!! :inlove:
Η γατούλα σου γίνεται χαδιάρα!!! Απόλαυσέ το!! :up:

Χριστέ μου να δω πότε το δικό μου τερατίδιο θα γίνει έτσι. Τον πιάνουν οι αγάπες και οι ευαισθησίες όταν μας βλέπει για κανένα τέταρτο και μετά γίνεται μακελειό... κρυφτοκυνηγητό και άγιος ο Θεός... :lol:

χαχα και μενα τα κανει αυτα ο Αρουλης,η κανει πως ορμαει λιγο δινει μια μικρη κουτουλια και φευγει με την ουριτσα σηκωμενη!παιξε λιγο αυτο ειναι εκδηλωση αγαπης της γατας!

Τι τυχερός που είσαι!! Η Μπασσέτ, παρόλο που είναι μικρούλα (7 μηνών) δεν είναι ιδιαίτερα χαδιάρα, είναι όμως παιχνιδιάρα. Αν τριγυρίζω στο σπίτι χωρίς να της δίνω σημασία και είναι σε φάση παιχνιδιάρικη, ανεβαίνει ψηλά στην πλάτη της μπερζέρας ή στην πλάτη του καναπέ και καθώς περνάω από δίπλα της, σηκώνεται στα πίσω ποδαράκια και με τα μπροστινά, μου αγκαλιάζει το χέρι, σαν να μου λέει:" Ε, πού πας; Έλα να παίξουμε κυνηγητό και κρυφτό!!"

Όπως ακούω η μικρούλα Μπασσέτ είναι παιχνιδιάρα. Να την χαίρεσαι, να την αγαπάς και να την προσέχεις.

Χριστέ μου να δω πότε το δικό μου τερατίδιο θα γίνει έτσι. Τον πιάνουν οι αγάπες και οι ευαισθησίες όταν μας βλέπει για κανένα τέταρτο και μετά γίνεται μακελειό... κρυφτοκυνηγητό και άγιος ο Θεός... :lol:

Χαχα!!! Έτσι θα γίνει!! Σιγά μη γλιτώσεις!!! Απόλαυσε την παράνοια τώρα που μπορείς!! Εμένα μου λείπει λιγουλάκι!! Αλλά τουλάχιστον με κυνηγάει μια στο τόσο να παίξουμε!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back