Τουρκική Βαν

Σου ευχομαι να βρεις γατακι Βαν. Να κοιταζεις οσο μπορεις πιο συχνα αγγελειες, γιατι το επομενο διαστημα γεννιουνται πολλα γατακια δηλ Ιανουαριος - Φεβρουαριος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σε ολους
μεχρι χθες και για 18 χρονια ζουσα με την Καραμελα ( Τουρκικη Βαν).Καραμελα το ονομα της και πραματικη γλυκα για ολη την οικογενεια μας.Εφυγε και ειμαι απαρηγορητη και δεν αντεχω να μεινω για πολυ.
Παρακαλω αν ξερει καποιος/α που μπορω να βρω γατακι ιδιας ρατσας να στειλει μυνημα θα ειμαι ευγνωμων
Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι για τη γατουλα σας.:(
Δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο Βαν στην Ελλαδα,μονο σε χωρες του εξωτερικου,κι αυτα ειναι πολυ λιγα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι πολυ για την γατουλα σου,μακαρι να παρουν τα χρονια της και τα δικα μου. Δεν υπαρχει απ οσο γνωριζω εκτροφειο στην Ελλαδα, εγω εχω δυο ημιαιμα Βαν. Τον μεγαλο μου τον πηρα απο ενα φιλο μου και στην πορεια ανακαλυψα οτι εχει σχεση με Βαν και την μικρη απο αγγελειες στη χε απο μητερα καθαροαιμη Βαν. Ειναι ρατσα που δεν την γνωριζουν αρκετοι και αυτο δυσκολευει ακομη την κατασταση να βρει καποιος τετοια ρατσα. Σου ευχομαι μπορεσεις να βρεις τετοιο γατακι ειναι εκπληκτικα πλασματα και παρα πολυ εξυπνα με συμπεριφορα σκυλου.

λυπάμαι για την γάτα σου ......εγώ έχω έναν γάτο ( τον Χάρη ) ο όποιος είναι ράτσα βαν αλλά μου τον έστειλαν από τον Καναδά .. Μπορείς να ρωτήσεις σε κάποια καλή φιλοζωική να σε βοηθήσει να βρεις ή να παραγγέλλεις από το εξωτερικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι σπανιες αλλα υπαρχουν στην Ελλαδα... εγω ειχα μια και μαλιστα την βρηκα στο δρομο. Αργορρα εμαθα οτι ειχε φυγει απο ενα σπιτι κοντα μου που ειχαν πολλες ... Φυσικα την κρατησα και δεν την επεστρεψα Εζησε κοντα μας18 χρονια. Τωραθελω μια ιδια και δεν βρησκω με τιποτα Πηγα σε εκεινο το σπιτι αλλα δεν εμενε κανεις . Εψαξα χωρις αποτελλεσμα Μονο εξω εχουν και σου την στελνουν με 1000 ε.... Ε οχι αδεσποτακκι θελουμε . δεν ειχα ιδεα οτι ηταν ρατσα ο γιατρος μου το ειχε πει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ είχα βρει μια βαν απο ένα σπίτι που είχε πολλές. ..κάποια στιγμή ξέφυγε μάλλον ....και ήταν έξω από το σπίτι μου . Είμαι σιγουρη ότι ξέφυγε. ..γιατί αυτό το σπίτι είχε πολλές. και οπότε περνούσα της θαύμαζα. ....Την κράτησα φυσικά γιατί ήταν πολύ όμορφη έζησε 18 χρόνια.την έχασα πρόσφατα Έχω μετακομίσει από εκεί που εμενα και έτσι πήγα να βρω μια ...μάταια το σπίτι έμοιαζε έρημο. ..στη Νέα Χαλκηδόνα ήταν ..... Θέλω μια αλλά δεν βρίσκω ...Μόνο από έξω κ κοστίζουν κοντά στα 1000....Δεν είναι μόνο όμορφες γατες....αλλά πολύ καλες. ..Θέλω να βρω μια. ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Νομιζω πως και ο δικος μου ο γατος μοιαζει με τη ρατσα αυτη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back