Τους αρέσει το σκαμπιλάκι

Καλέ για πείτε μου,που τους ρίχνετε σκαμπίλια στα μάγουλα;:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα οπίσθια!ANNA KATΣAΡOY!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως η Μένια το γουστάρει τρελά και επειδή της το κάνει ο άντρας μου μόλις τον βλέπει αρχίζει τις τούμπες και το τρίψιμο!:lol::lol: Αφού της έχει βγάλει το παρατσούκλι "σεξομανή"!!:lol::lol:

Τι λέτε βρε,εμένα έτσι και την αγγίξω εκεί την πιάνουν κάτι νεύρα άλλο πράγμα! Μέχρι που δαγκώνει, αυτή που είναι αρνάκι....

Χεχεχε της το έκανα και εγώ αυτό και τρελάθηκε, άρχιζε να κανει τουμπες να ξύνη το χαλί κ να παίζει τρελά, τοσο καιρό που την εχω σπίτι δεν εχει παίξει τοσο είναι συνήθως βάρη και ασήκωτη

τωρα το ειδα το βιντεο κ πεθανα στο γελιο! κ μετα προσπαθησα να το κανω στον τακη, κ πεθανα απιτς δαγκωματιες..κριμα, πολυ γουστο θα χε να ηταν σεξομανης ο αντρας μου:lol::lol:

να τωτυσω αυτο που ξινουν τα νυχια τους στο χαλι το κανουν οταν νιωθουν καλα??? δηλ οταν της χτυπαω πισω για ποιο λογο ξυνεται σαν τρελο στο χαλι??

ζυμωνουν το χαλακι απο ευχαριστηση συνηθως γενικα βλέπεις παραξενες αντιδρασεις οταν το κανεις παντως αλλα το θελουν κι αλλα οχι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back