Τους σπας τα μούτρα ή δεν τα σπας;;;

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Όποτε βγαίνω για βόλτα με το σκυλάκι της μητέρας μου πολλές φορές τυχαίνει να συναντήσω κάποιους ελεεινούς και τρισαθλιους που θέλουν να λέγονται αφεντικά να χτυπούν με ξύλο το ακυλάκι τους καθώς το πηγαίνουν "βόλτα". Δεν αντέχω στη θέα αυτής της εικόνας!!!!:mad: Σφίγγεται η καρδιά μου να το βλέπω . Σίγουρα υπάρχουν πολύ χειρότερες μορφές κακοποίησης ζώων αλλά νομίζω ότι και αυτό είναι κάτι πολύ κακό . Και δεν είναι με το χέρι . Με ξύλο παρακαλώ . Και δυνατά ! Υπερβολική αντίδραση . Και σίγουρα όχι για παραδειγματισμό αλλά από μ****** του αφεντικού . Την τελευταία φορά που το είδα ήμουν έτοιμη να ουρλιάξω!!!Και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα και αν κάνω ακόμα δε θα έχει αποτέλεσμα . Αν τους βάλω τις φωνές τίποτα δε θα καταφέρω... Εσείς τι κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις ???:hmm::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι πρεπει να τους φωναξεις,εγω το εχω κανει δυο φορες και τις δυο σταματησαν και μαλιστα ο ενας που εμενε απεναντι μας,δεν το ξαναχτυπησε και μας ζητησε και συγνωμη,ειναι οτι χειροτερο να το βλεπεις και να μην λες τιποτα,εστω και κατι να πεις θα πιασει τοπο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις δίκιο . Αυτό θα κάνω από εδώ και μπρος ! Αυτό που φοβάμαι είναι ότι δε θα με ακούσει καν ένας άγνωστος . Πόσο μάλλον να σταματήσει . Αλλά θα προσπαθώ..:(

πες του οτι υπαρχουν και αλλοι μεθοδοι να εκπαιδευση το σκυλακι του,πες του οτι ποναει και αυτο και οτι δεν ειναι σωστο,καπου θα τον αγγιξουν αυτα,δεν μπορει!!

πες του οτι ο σκυλος ειναι καλο να τον ακουει επειδη τον αγαπαει και οχι επειδη τον φοβαται

Μακάρι όλοι να αντιμετώπιζαν τα σκυλιά τους έτσι ... :( Είναι απαράδεκτο αυτό που τους κάνουν μερικοί . Ήθελα να ήξερα , δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο τα πονούν ??? Αυτό που με θλίβει πιο πολύ είναι ότι το κάνουν και επίτηδες . Θέλουν να τα πονούν

και άσε που όσο τα χτυπάνε τόσο γίνονται πιο ανυπάκουα . Γιατί πετυχαίνουν το αντίθετο από αυτό που θέλουν . Αντιδρούν τα καημένα και μετά τις τρώνε πιο πολύ...Σαν μικρά παιδιά κι αυτά..

να τους τα πεις ολα αυτα, θελω να ελπιζω οτι κατι θα καταλαβουν

Σιγουρα θα πρεπει να τους κανεις παρατηρηση!:mad: Τους μ*****ς! Εγω μια φορα ειχα δει μια να βαραει ενα κουταβι με ενα τσοκαρο (ακουσα το κλαψουρισμα κι εψαξα να βρω απο που ακουγεται κι ετσι ειδα οτι ερχοταν απο ενα μπαλκονι), και της φωναξα οτι δεν μπορει να του φερεται σαν να ειναι σκουπιδι και μαλιστα της ειπα και κανα δυο βρισιες, παραλιγο να μου πεταξει το τσοκαρο στο κεφαλι αλλα απο τοτε σταματησε η ηλιθια!:mad: ;)

Οριστε και το θεμα που αναφερω αυτο που ειδα τοτε:
Ανθρωποι αναισθητοι...

να τους τα πεις ολα αυτα, θελω να ελπιζω οτι κατι θα καταλαβουν

Και αν δεν καταλαβουν να μιλησεις με καποια φιλοζωικη...
Πες μου και θα σου στειλω PM με το τηλεφωνο της Μαρινας του www.stray.gr (ειναι μια φιλοζωικη και πιστευω αν δεν συμμορφωθουν εκεινοι μπορουν να του παρουν το σκυλο...)
Οριστε και το e-mail της: mlymperopoulou@pets.gr

Ορμα!Μαζι σου!(πλακιτσα)Εγω παντως προτεινω να τους κανεις μια παρατηρηση σε στυλ <<ασχετου>> που εκφερει απλως τη ταπεινη του γνωμη.Και να τολμησουν να σου πουν το αντιθετο ή να πετάξουν καμία δικαιολογία ..Ε.. εχεις αρκετα επιχειρηματα για να τους αλλαξεις γνώμη...:P ;) ;) :cool:

Και αν δεν καταλαβουν να μιλησεις με καποια φιλοζωικη...
Πες μου και θα σου στειλω PM με το τηλεφωνο της Μαρινας του www.stray.gr (ειναι μια φιλοζωικη και πιστευω αν δεν συμμορφωθουν εκεινοι μπορουν να του παρουν το σκυλο...)
Οριστε και το e-mail της: mlymperopoulou@pets.gr
+φωνώωωωωωω

Έχεις δίκιο . Αυτό θα κάνω από εδώ και μπρος ! Αυτό που φοβάμαι είναι ότι δε θα με ακούσει καν ένας άγνωστος . Πόσο μάλλον να σταματήσει . Αλλά θα προσπαθώ..:(
Aν είναι και κόσμος μπροστά πολύ πιθανόν να ντραπεί

Κάτι άλλο που είδα χθες . Στο δρόμο από Χανιά προς Ρέθυμνο , μετρούσα σε κάθε χιλιόμετρο από μία πατημένη γάτα . Πολλές από αυτές ήταν ξαναπατημένες και πλέον έγιναν σα φύλλα ... Σφίκτηκε η καρδιά μου με αυτό:down::down:

Το διάβασα και φρίκαρα

Σήμερα διάβασα στο Ε της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας κάτι που με έκανε να νευριάσω πολύ.Στις αγγελίες με τα ζώα χαρίζουν ένα μαύρο γατούλη με κίτρινα ματάκια κούκλο που έχει μεγαλώσει σε σπίτι τον λένε Άρη και αυτοί που τον είχαν οι άθλιοι του έχουν βγάλει τα νύχια και τώρα τον πετάν στο δρόμο...Πως θα ζήσει αυτό το πλάσμα;Ποιοί το κάνουν αυτό ...και τα νύχια του γάτου δεν ξαναβγαίνουν;
Το τηλ. που δίνουν 6978243813 Αν τους είχα μπροστά μου θα τους έβγαζα τα δικά τους.:mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η επεμβαση λεγεται ονυχεκτομη και οχι,τα νυχια του ζωου δεν ξαναβγαινουν,αφαιρουνται νομιζω ακομα και τα νευρα που τα συνδεουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε παραπεμπω στην καταγγελια για τον φοβο πιο πανω.
Οταν κρατας το θυμο σου και δεν τον εκφραζεις, γινεται οργη και η οργη προκαλεί καταστροφες , αν ξερεις τα δικαιωματα σου και του σκυλου και τα επιβαλλεις θα σαματησουν ,
αν τους σπασεις τα μουτρα θα πας φυλακη εσυ ,
αν καθε φορα που τους βλεπεις δεν κανεις τιποτα αλλα σκεφτεσαι να τους σπασεις τα μουτρα στο τελος θα παθεις τιποτα εσυ και δεν θα εχει αλλαξει και κατι.

Σε αυτό που λες yasmin πόσο επώδυνα το κατάλαβα, σαν super ευαίσθητο άτομο που είμαι, τετοιες συμπεριφορές που βλέπουμε όλοι καθημερινά όχι μόνο απέναντι σε ζώα αλλά και σε μικρά παιδάκια αλλά και εντελώς διαφορετικές καταστάσεις... προκαλούν λύπη και θυμό και αν δεν τον εκφράζεις ποτέ γίνεται οργή και η οργή όσο μαζεύεται σε οδηγεί στην αυτοκαταστροφή (ή στην καταστροφή των γύρω σου ανάλογα με το χαρακτήρα φαντάζομαι)

Εδώ που έχω μετακομίσει ρε γμτ εκτός από την κακή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων απέναντι στα ζωάκια (****ευτυχώς που για κάθε ένα τέτοιον.. υπάρχει αντίστοιχα ένας που προσπαθεί να τα βοηθήσει διαφορετικά θα είχα απελπιστεί εντελώς...***)
Εδώ έχω κάποιους γείτονες και όποτε βγαίνω στο μπαλκόνι να πιώ τον καφέ μου τους βλέπω να ξυλοφορτώνουν τα μικρά παιδάκια τους για ψύλλου πήδημα, να τους ουρλιάζουν, και τα κακόμοιρα τα παιδάκια να φωνάζουν εκτός από το κλάμα λέξεις όπως "ΜΗΗΗΗ" "Βοήθεια μαμααα" και κάτι τέτοια..
Έχω σταματήσει να βγαίνω στο μπαλκόνι δεν μπορώ να ακούω άλλο, δεν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι τους για να ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν το αντέχω με τίποτα.
Στο πατρικό μου είναι σε πιο αναβαθμισμένη περιοχή και τα σπίτια όχι τόσο κοντά το ένα στο άλλο και δεν είχα συνηθίσει τέτοιες συμπεριφορές... από την άλλη σκέφτομαι μήπως έχω εγώ το πρόβλημα και είμαι υπερβολική με την ευαισθησία μου απέναντι στα ζώα και τα παιδάκια όταν τα βλέπω να υποφέρουν? :confused:

Οχι για μενα απλα πρεπει να μαθεις να μη ντρέπεσαι και ναυποστηριζεις εμπεριστατωμένα οτι θεωρεις σωστο και να ενημερωσεις κι αυτους .. λαβε δραση αντι για μονωσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back