Τούμπες

mespairos

Πολύ δραστήριο μέλος

Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
τελικά η εκπαίδευση δεν είναι κάτι το δύσκολο ιδικά όταν τα γατάκια μας μας αγαπάνε και επιζητούν να έχουν τον θαυμασμό και την αγάπη μας.

τώρα θα μου πείτε μα τι είναι αυτά είναι γάτες και όχι σκύλοι......

θα το εκτιμούσα αν το λέγατε και στον γατούλι μου αυτό γιατί δεν φαίνεται να το γνωρίζει και όποτε του λέω "τούμπα" πέφτει στο πάτωμα και κυλιέται......:blink:

το μόνο που έκανα ήταν -όταν κάποια στιγμή κυλιόταν από μόνος του να τον πλησιάσω και να πώ τούμπα και να τον τρελάνω στις αγκαλιές και τα χάδια, με κάποιο τρόπο σύνδεσε το χάδι με τη λέξη τούμπα και από τότε δεν κάνουμε και τίποτα άλλο:lol:

δοκιμάστε το:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
εμενα παλι τουμπες κανει μονο κατ αλαθος οταν περνει φορα και πεφτει απο κει που θελει να σκαρφαλωσει .....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο αυτό, mespairos!! :lol:
Πρέπει να 'χει πολλή πλάκα!

:lol::lol::lol:
εμενα παλι τουμπες κανει μονο κατ αλαθος οταν περνει φορα και πεφτει απο κει που θελει να σκαρφαλωσει .....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σιγά μην πω εγώ ''κανε τούμπα'' στον Τζόννυ και να κάνει.Θα με βάλει εμένα να κάνω...

τη διαφορά ανάμεσα στον σκύλο και τη γάτα,(όσο αφορά την δικιά μου τη γάτα τουλάχιστον) την κάνει το ότι μετά από τις 3 ή 4 τούμπες αρχίζει και έχει αντιρήσεις, όπου τότε δεν του φτάνει απλά να μη με ακούει αλλά όποτε του λέω τούμπα γυρίζει με κοιτάει και μου νιαουρίζει δυνατά

διάλογος:

-τούμπα
-νιΆααρ (όχι)
-τούμπα
-νιάΑαΑαρ!!! (όχι σου λέω πάλι όχουυ_ου):mad:
:lol:

αν τον αφήσεις όμως για λίγη ώρα και του ξαναζητήσεις μετά ξαναπέφτει και κυλιέται και φυσικά έτσι και τύχει και δεν τον αρχίσω στα χάδια μετά τα διεκδικεί μόνος του, τρίβεται στα πόδια μου και δεν σταματάει να ουρλιάζει αν δεν τον πάρω αγκαλιά:P

Εμένα πέρα απο το κουδούνισμα που κάνουν οι κροκέτες, και έρχετε σφαίρα!!! :P--
--Έχει συνδιάσει την λέξη "κρυφτό" και αν κοπανήσω και τα χέρια μου στα πόδια μου θα φυγει τρέχοντας να κρυφτεί!!!!

-- Αν κάτσω μπροστά απο την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και πω... " Έλα ρε νάνι!!!"
Θα έρθει πάλι και θα χωθεί κάτω απο την κουβέρτα...!! :up:

Μετά έχουμε και τα "Αι χάσου" " Φϋγε ρέ" " Κατω ¨ΤΩΡΑ" !!!

που και πάλι εξαφανίζετε σε άγνωστα μέρη....Αλλά μάλλον εδώ φταίει ο τόνος της φωνής και όχι η σημασία!!! :lol::lol:

Eμενα μου κανει τουμπες καθε μεσημερι που γυρναω απο τη δουλεια μεχρι να τον παρω αγκαλια...Γυρναω καθεται πισω απο την πορτα και κανει τουμπες στο πατωμα,παω στην κουζινα ερχεται εκει και κανει τουμπες, παω στο δωματιο τα ιδια.Αν δεν τον παρω αγκαλια δε σταματαει το καλο μου.Μετα τον παιρνω αγκαλια και τον λιωνω στα φιλια...

Πολύ ωραίο, mespairos!! Πρέπει να έχει πολύ πλάκα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back