ψιψινι
Νεοφερμένο μέλος
) και αφού είδε όλα τα αξιοθέατα έκατσε ήσυχη και μας κοιτούσε να ξεπακετάρουμε τα πράγματά της . Της βάλαμε φαγητό , νερό , άμμο και αφού έφαγε , ήπιε και έκανε την ανάγκη της βάλθηκε να κυνηγάει ένα σκαντζόχοιρο-παιχνίδι . Αφού κουράστηκε πήγε και ξάπλωσε στο κρεβάτι του πατέρα μου ο οποίος παρεμπιπτόντως της έχει μεγάλη αδυναμία . Εφόσον ακόμα δεν μας έχει συνηθίσει έφυγε από το κρεβάτι μας και πήγε στο κρεβάτι της
.

Τώρα που σας γράφω κοιμάτε σαν πουλάκι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Όπως φαίνεται είναι μεγαλούτσικη. Αν θέλεις, μπορείς να μας γράψεις την ιστορία της, πώς βρεθηκε στο σπίτι σας κλπΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Απότι βλέπω στις φωτό είναι κουκλίτσα!

και πορτοκαλίτσα!
Να΄στε πάντα ευτυχισμένοι μαζί!

Γράφε μας όσο μπορείς για αυτήν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψιψινι
Νεοφερμένο μέλος
και αφού έπαιξε για λίγη ώρα κάθισε και με άκουγε να κάνω επανάληψη ... Τώρα με έχει μάθει και ανεβαίνει πάνω μου !
Τέλος πάντων τώρα ετοιμάζετε να ξανακοιμηθεί .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sapostol1
Δραστήριο μέλος
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μπράβο η Ηλέκτρα, άνετη!!!Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές . Την Ηλέκτρα την βρήκα στα χαρίζονται εδώ στο φόρουμ και μετά από λίγο καιρό αφού κανονίσαμε μερικές λεπτομέρειες ο πατέρας μου κατέβηκε στην Αθήνα και την έφερε . Σήμερα η Ηλέκτρα έμεινε για πρώτη φορά μόνη της στο σπίτι , πλήρως εφοδιασμένη και τακτοποιημένη όταν γυρίσαμε μας περίμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι μαςκαι αφού έπαιξε για λίγη ώρα κάθισε και με άκουγε να κάνω επανάληψη ... Τώρα με έχει μάθει και ανεβαίνει πάνω μου !
Τέλος πάντων τώρα ετοιμάζετε να ξανακοιμηθεί .

Θα γίνει και η γάτα η σοφή από τις πολλές επαναλήψεις που θα σε ακούει!!

Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Είσαι πολύ τυχερός που την υιοθέτησες!!
Να την προσέχεις!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool