Το Ηλεκτράκι είναι εδώ!!!

ψιψινι

Νεοφερμένο μέλος

Ο ψιψινι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Σήμερα πρωί-πρωί κατά της 7 έφθασε η Ηλέκτρα.Προτού να αρχίσω να μιλάω για την πρώτη μισή της μέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Serpentine η οποία μου έδωσε τη γάτα και όλη την προίκα της . Λοιπόν μόλις φθάσαμε και ανοίξαμε την γατοφόρο η Ηλέκτρα με δύο διστακτικά βήματα βγήκε έξω . Στάθηκε λίγο να μας κοιτάει και μετά άρχισε την εξερεύνηση . Έτρεχε από εδώ έτρεχε από εκεί ( μου μάδησε και ένα φυτό :lol: ) και αφού είδε όλα τα αξιοθέατα έκατσε ήσυχη και μας κοιτούσε να ξεπακετάρουμε τα πράγματά της . Της βάλαμε φαγητό , νερό , άμμο και αφού έφαγε , ήπιε και έκανε την ανάγκη της βάλθηκε να κυνηγάει ένα σκαντζόχοιρο-παιχνίδι . Αφού κουράστηκε πήγε και ξάπλωσε στο κρεβάτι του πατέρα μου ο οποίος παρεμπιπτόντως της έχει μεγάλη αδυναμία . Εφόσον ακόμα δεν μας έχει συνηθίσει έφυγε από το κρεβάτι μας και πήγε στο κρεβάτι της :D.

Τώρα που σας γράφω κοιμάτε σαν πουλάκι :D.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει η Ηλέκτρα, είναι πολύ γλυκιά και όμορφη γατούλα:up::up: Όπως φαίνεται είναι μεγαλούτσικη. Αν θέλεις, μπορείς να μας γράψεις την ιστορία της, πώς βρεθηκε στο σπίτι σας κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλώς το δέχτηκες το Ηλεκτράκι!!!:up::up::up:
Απότι βλέπω στις φωτό είναι κουκλίτσα!:up::up:και πορτοκαλίτσα!:inlove:Να΄στε πάντα ευτυχισμένοι μαζί!:D:D:D
Γράφε μας όσο μπορείς για αυτήν!;)

Είναι πανέμορφη!!!!!!!!Κουκλίτσα.............Και έχει ωραίο όνομα!!!!!!Περιμέμουμε όσο πιο πολλές πληροφορίες.

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές . Την Ηλέκτρα την βρήκα στα χαρίζονται εδώ στο φόρουμ και μετά από λίγο καιρό αφού κανονίσαμε μερικές λεπτομέρειες ο πατέρας μου κατέβηκε στην Αθήνα και την έφερε . Σήμερα η Ηλέκτρα έμεινε για πρώτη φορά μόνη της στο σπίτι , πλήρως εφοδιασμένη και τακτοποιημένη όταν γυρίσαμε μας περίμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι μας :D και αφού έπαιξε για λίγη ώρα κάθισε και με άκουγε να κάνω επανάληψη ... Τώρα με έχει μάθει και ανεβαίνει πάνω μου !:lol::up: Τέλος πάντων τώρα ετοιμάζετε να ξανακοιμηθεί .

Να σου ζήσει! Κουκλάκι το Ηλεκτράκι.

Καλώς το δέχτηκες το Ηλεκτράκι σου :)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές . Την Ηλέκτρα την βρήκα στα χαρίζονται εδώ στο φόρουμ και μετά από λίγο καιρό αφού κανονίσαμε μερικές λεπτομέρειες ο πατέρας μου κατέβηκε στην Αθήνα και την έφερε . Σήμερα η Ηλέκτρα έμεινε για πρώτη φορά μόνη της στο σπίτι , πλήρως εφοδιασμένη και τακτοποιημένη όταν γυρίσαμε μας περίμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι μας :D και αφού έπαιξε για λίγη ώρα κάθισε και με άκουγε να κάνω επανάληψη ... Τώρα με έχει μάθει και ανεβαίνει πάνω μου !:lol::up: Τέλος πάντων τώρα ετοιμάζετε να ξανακοιμηθεί .
Μπράβο η Ηλέκτρα, άνετη!!!:up::up::up:Θα γίνει και η γάτα η σοφή από τις πολλές επαναλήψεις που θα σε ακούει!!:lol::lol:

Το Ηλεκτράκι είναι πολύ έξυπνο και κοινωνικό γατάκι!!
Είσαι πολύ τυχερός που την υιοθέτησες!!
Να την προσέχεις!!:happy:

Καλωσηρθατε,ειναι πολυ γλυκια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back