yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
meredoula
Νεοφερμένο μέλος
Βασικά χρειαζόμαστε εθελοντές για μεταφορά των ζώων & μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για εθελοντές που μπορούν να ταίζουν & να δίνουν νερό τουλάχιστον1 φορά την ημέρα - κατά προτίμηση απόγευμα/βράδυ - στα ζώα μέχρι να δούμε που θα πάνε (λόγω της απαγόρευσης από το νοσοκομείο)
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε παιδιά.
Βασικά χρειαζόμαστε εθελοντές για μεταφορά των ζώων & μεγαλύτερη ανάγκη υπάρχει για εθελοντές που μπορούν να ταίζουν & να δίνουν νερό τουλάχιστον1 φορά την ημέρα - κατά προτίμηση απόγευμα/βράδυ - στα ζώα μέχρι να δούμε που θα πάνε (λόγω της απαγόρευσης από το νοσοκομείο)
Aφού τα πετάνε παιδιά, τι λέτε τώρα. Σας ξαναέγραψα. Τις ημέρες καύσωνα τους έβαζα νερό σε απόμερα σημεία και αμέσως εξαφανίζαν τα δοχεία.

Πως να τα ταίζουν; Υπάρχουν 2 άτομα μόνο με ισχυρή θέση που μπορούν και τα ταίζουν, αλλά και αυτοί έχουν απειληθεί, τι λέμε τώρα...
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Κάποιοι οι οποίοι μένουν κοντά δεν θα ήταν καλύτερα να ελεγχουν και να το αναφέρουν. Αποφάσισε η διοίκηση να συνεργαστεί τώρα? Επίσης εμείς που βρισκόμαστε εκτός Αθηνών αυτή την περίοδο μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε με κάποιον άλλο τρόπο οικονομικό κλπ?
meredoula
Νεοφερμένο μέλος
ΘΑ συνεννοηθούμε μεταξύ μας ποιός να πάει και ποιά ώρα & θα τα ταίσουμε.
Δεν έχουν πρόβλημα.Θα τους πούμε ότι είμαστε από τους εθελοντές των φιλοζωικών που ανέλαβαν να βοηθήσουν με τα σκυλιά μέχρι να βρεθεί λύση.
Μιλάμε μαζί και δεν υπάρχει πρόβλημα
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το θεωρώ λογικό με τέτοια εικόνα.
Αλλά να βρουν μια λύση. Πολλές φορές τα έχουν μαζέψει και σε χρόνο ντε-τε έχουμε γεμίσει πάλι.
Δεν ξέρω, έχω μια εντύπωση ότι έρχονται και τα παρατάνε...

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παιδιά έγινε χαμός από τότε που ο Ευαγγελάτος μας έβγαλε στις αποδείξεις για τα σκυλιά που τριγυρίζαν με τις ματωμένες γάζες στο στόμα.
Και το θεωρώ λογικό με τέτοια εικόνα.
Αλλά να βρουν μια λύση. Πολλές φορές τα έχουν μαζέψει και σε χρόνο ντε-τε έχουμε γεμίσει πάλι.
Δεν ξέρω, έχω μια εντύπωση ότι έρχονται και τα παρατάνε...![]()
Οι καραγκιόζηδες να μαζέψουν τις γάζες και να φροντίζουν να αποθηκεύουν σωστά τα νοσοκομειακά απορρίμματα όχι να τα βάζουν με τα ζώα. Αν πάω εγώ και γυρίζω με μια ματωμένη γάζα στο χέρι τι θα κάνουν. Ο Ευαγγελάτος δεν τα έβαλε με τα ζώα με αυτούς τα έβαλε που δεν δουλεύουν σωστά
Voula
Διάσημο μέλος
Και αγαπητή zoo, συμφωνώ με την Ουρανία, ότι κινδυνεύουμε περισσότερο από τους τριτοκοσμικούς βρωμιάρηδες που έχουν κατακλύσει την χώρα(είναι γεγονός ότι η ηπατίτιδα θερίζει πλέον), παρά από βασανισμένα και παρατημένα ζώα που έτυχε να βρίσκονται σε προαύλια νοσοκομείων, χωρίς να είναι αυτή η επιλογή τους.
meredoula
Νεοφερμένο μέλος
Εν πάσει περιπτώσει, επειδή το όλο θέμα έχει δρομολογηθεί και παίρνει καλό δρόμο νομίζω ότι μπορούμε όλοι να βοηθησουμε
α) αρκετοί προσφέρουν οικονομική βοήθεια.Προς το παρόν 2 από τα 4 χτυπημένα σκυλιά έχουν καλυφθει οικονομικά (1 από εμένα και τη Δάφνη & 1 από το SAPT).
β)τις στειρώσεις μάλλον θα τις αναλάβει ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
γ) τη θεραπεία των άλλων σκυλιών προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε
Οπότε αν χρειαστεί κάτι θα σας ενημερώσω άμεσα
Χρειάζονται εθελοντές για να ταίζουν τα σκυλιά αυτή την εβδομάδα μέχρι να δούμε επίσης που θα μεταφερθούν (οχι σε κυνοκομεία που μετά θα εξαφανιστούν τα σκυλιά) καθώς και αυτοκίνητα για να μεταφερθούν σιγά σιγά για στειρώσεις!
drusilia
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
AYΡΙΟ στις 10 το πρωί θα συγκεντρωθεί ο κόσμος για τη διαμαρτυρία έξω από το Θριάσιο.Ελπίζουμε οτι ισως είναι και κάποιο κανάλι. θέλω να συμφωνήσω με την Ουρανία για το θέμα των ασθενειών,εργάζομαι σε νοσοκομείο και πρέπει να σας πω οτι θερίζει η ηπατίτιδα C και Β καθώς και πολλά αφροδίσια νοσ.όπως σύφιλη που παλιότεροι γιατροί,απότι μας λένε την ήξεραν μόνο από τα βιβλία.Ολες αυτές τις αρρωστιες δεν τις εφεραν τα ζώα αλλά ο (τέλειος ) άνθρωπος και τις κολλάς ΜΟΝΟ κατευθείαν από άλλο άνθρωπο.Ολοι αυτοί που λένε τις αηδίες οτι τα ζώα φέρνουν αρρώστιες ας ενημερωθούν καλύτερα επιτέλους
Συμφωνώ απόλυτα μιας και εργάζομαι και εγω σε νοσοκομειο ως νοσηλέυτρια δυστυχώς ο κίνδυνος μιας λοιμωξης απο ασθενεις στους εργαζόμενους ενος νοσοκομείου ειναι πολυ μεγάλος, ειδικα οταν κάνεις νοσηλεια και σου λένε εκ των υστερων οτι εχουν μεταδιδόμενο νόσημα.!!!
Εχουν δει πολλα τα μάτια μου. Στον δικό μου χώρο εχουμε ζωάκια στειρωμένα και εμβολιασμένα σε δικο τους χώρο που τα ταίζουμε οι περισσότεροι εργαζόμενοι. Δεν μας εχουν κάνει παράπονα μονο κάποιοι περίεργοι μετα τις εκπομπες του ευαγγελάτου αλλα δεν εχουν ενοχλήσει κανέναν. Στο παρελθον μου ειπαν παλαιοτεροι συνάδερφοι οτι υπήρχε ενα σκυλάκι που αρρώστησε και το πηγαν σε γιατρο και μετα για υιοθεσια.
Συμφωνω απολυτα για την ενημέρωση που λες και εσυ manounou
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, εσεις που έχετε δει το μέρος, δεν υπάρχει κάποιο σημείο έξω απο τους χώρους του νοσοκομείου όπου μπορούν να ταίζονται τα ζώα;

Συγνώμη για την αντίδραση αλλά το νοσοκομείο είναι μέσα στα χωράφια και από χώρο όσο θέλετε. Το μόνο πρόβλημα είναι τα αυτοκίνητα που περνούν βολίδα και οι αθίγγανοι που τα κλωτσάνε.Σε ποιά σας που να ηγείται της προσπάθειας αυτής να στείλω τα ονόματα όσων βοηθάνε ήδη τα ζώα και τα ταίζουν, ώστε να συνεννοηθούν μαζί τους;
Μόνο με ΠΜ όμως.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι γατούλες στην περιοχή πιάνονται εύκολα; θα μπορούσαμε να βάλουμε στο πρόγραμμα στειρώσεις σιγά σιγά;
Υπήρχαν κάποιες γατούλες, που τάιζα στα κρυφά και δυστυχώς η μία ήρθε έξω από την πόρτα και ξεψύχησε ένα βράδυ.:cry:
Μια άλλη την βρήκα πεθαμένη στο πεζοδρόμιο κατά τις 7 παρά το πρωί και από πάνω της ένα σκύλο να κλαψουρίζει και που μόλις πλησίασα μου γαύγισε ζητώντας βοήθεια!
Ήταν πολύ αργά όμως για τη γατούλα.:cry:Υπήρχει άλλη μία που ταίζεται και νομίζω και ένα μικρούλι γατάκι, αλλά τα υπόλοιπα έχουν εξαφανιστεί από τότε που μαζεύτηκαν τα σκυλιά.

Ή τις κατασπάραξαν ή από το κυνηγητό τις χτύπησαν αυτοκίνητα....
υποθέσεις κάνω.

Αλλά νομίζω ότι τις έχει στειρώσει υπάλληλος του νοσοκομείου. Θα τηλεφωνήσω και θα μάθω, για να σας πω.
meredoula
Νεοφερμένο μέλος
Αν θέλετε πάρτε με τηλέφωνο για να οργανωθούμε ή στείλτε μου mail
6944860451 / saveileia2@yahoo.gr
Μπορούμε να κανονίσουμε το τάισμα των ζώων με βάρδιες μέχρι τη ΚΥΡΙΑΚΗ?
Εγώ θα πάω σήμερα για να μεταφέρω & 1 σκυλί στο κτηνίατρο!
meredoula
Νεοφερμένο μέλος
Αν ειμαστε αρκετοί δεν θα χρειαστεί να πηγαίνουμε πάνω από 1 φορά την εβδομάδα ο καθένας για 20 μόνο λεπτά.
Ετσι και το ΘΡΙΑΣΙΟ θα αποτρέπουμε απο το να τα πάρει αλλά θα ειναι και πιο εύκολο να τα βοηθάμε ώστε να δυναμώσουν & να ειναι έτοιμα για υιοθεσία.
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ για να να βοηθάμε στη θεραπευτική αγωγή των ζώων(dont panic, ενα χαπακι είτε στο στόμα είτε στο φαγητό 1 ζώου προς το παρόν, ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΑΡΗ)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool