Με φωνάζουν Το Πούμα αλλά το πραγματικό μου όνομα δεν το ξέρει κανείς, γιατί στ’αλήθεια, είμαι ένα γατάκι από άλλο πλανήτη!
Ναι αμέ. Έχω έρθει και σας παρατηρώ με τα πράσινα μου μάτια και δεν βαριέμαι ποτέ. Οι πρώτοι 2 μου μήνες σε αυτόν τον πλανήτη ήταν κάπως δύσκολοι μέχρι που με μάζεψαν οι καλοί μου νονοί και μου βρήκαν ένα ζεστό σπίτι, για να έχω την ζέστη, το φαγητό και τα χάδια που χρειάζομαι για να συνεχίσω το έργο μου!
Τώρα όμως στους 6 μήνες μου, και αφού μου έχουν δώσει μια καλή αγωγή, μια σωστή κουλτούρα και γνώσεις φιλοσοφίας, τα εμβόλια μου και τον αποπαρασιτισμό μου (εντός-εκτός και επιταυτά)πρέπει να τους αφήσω και να βρω ένα φιλόξενο σπίτι και άλλους καλούς ανθρώπους να μελετήσω. Δεν έχω στειρωθεί ακόμα βέβαια αλλά θα γίνει και αυτό.
Είμαι σε φόρμα και κλασικά όμορφος αλλά δεν το κάνω θέμα. Μου αρέσει να ξαπλώνω στα ζεστά και να ξέρω τα πάντα για εσένα, όπως και να παίζουμε μαζί τα παραδοσιακά παιχνίδια του πλανήτη μου.
Κοιτάω με αυτοπεποίθηση το μέλλον!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

irenelizzy
Εκκολαπτόμενο μέλος

...Καλή τύχη μωρούλι

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Καλή τύχη!
Deviator
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Deviator
Νεοφερμένο μέλος
Καλή τύχη!![]()
Σε ευχαριστώ πολύ!!!
Το Πούμα είναι διαθέσιμο και μένει στην Αθήνα.
Σου στέλνω pm με πληροφορίες.
neovii
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια και το ενδιαφέρον.
:-)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool