tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
βάλε betadine 3-4 φορές την μέρα..
αν πάρεις την σκόνη τελικά θα βάζεις πρώτα betadine και μετά απο πάνω την σκόνη 2 φορές την μέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
έχω λερώσει όλο το μπαλκόνι με αίματα και πυον
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ..καλά..τόσο πολύ αίμα βγάζει;;
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
χθες είχε πολύ
τώρα απλώς αφήνω στάμπες και με έχουν στο μπαλκόνι την πιο πολλή ώρα για να μη λερώσω

κτηνίατρο σίγουρα θα πάμε, αλλά δε βρίσκουμε ώρα
προς το παρόν μόνο μπεταντιν...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Είχε απόστημα το καημένο και κάποια στιγμή έπρεπε να ανοίξει!!!
Μη βάλετε σκόνες και γάζες επάνω στην πληγή.
Αντίθετα, βουτήξτε μια πετσετούλα σε ζεστό νερό και τοποθετήστε την πάνω στην πληγή και το πρήξιμο για λίγα λέπτα ώστε το ξερό αίμα να διαλυθεί και αν έχει απομείνει και άλλο πύον στο απόστημα να ανοίξει πάλι.
Πατήστε ελαφρά το πρήξιμο μήπως βγεί περισσότερο πύον.
Αν μπορείτε να κουρέψετε την περιοχή με μηχανή ή πολύ προσεκτικά με ψαλίδι... θα βοηθήσει αρκετά.
Στόχος είναι να φύγει όλο το πύον από το μάγουλο.
Αν δεν φύγει θα ξαναπρηστεί και θα έχετε πάλι τα ίδια.
Πώς είναι σήμερα ο γατούλης;
Έχει ξεπρηστεί καθόλου το μάγουλο;
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
όταν άνοιξε πρώτη φορά έφυγαν οι τρίχες οπότε δε χρειαζόμαστε ψαλίδι.
πρέπει να είναι απόστημα γιατί η περιοχή εκείνη είναι τελείως άσπρη (όχι σαν το δέρμα, αλλά πολύ πιο ανοιχτό χρώμα)
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
έκανα εμετούς, καθόμουν σε ένα μέρος συνέχεια, είχα μέρες να κάνω τα κακά μου και τους κοιτούσα όλους σα να ζητάω βοήθεια...
η πληγή πάντως είναι εντάξει...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
έχω γράψει πιο πολλά στο θέμα μου (βαριέμαι να τα ξαναγράψω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antony21
Νεοφερμένο μέλος
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξη με το απόστημα τέλος καλό όλα καλά. Με τους εμετούς τι σας είπε ο γιατρός?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool