Το έσκασε ο γατούλης μου :(

• Thread starter Thread starter Titi (!)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν θυμάμαι καλά η μητέρα μου έχει βάλει το κινητό της γιατί ήταν καινούριο λουράκι και του το βάλαμε το προηγούμενο β΄ραδυ πριν το σκάσει, αλλά εγώ φοβάμαι μήπω του πιαστεί πουθενά και αναγκαστεί να το βγάλει ....;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:O Στον κανονικό τουσ κτηνίατρο που την πήγαμε και την έψαξε μας εξήγησε τι είχε κάνει η άλλη κτηνίατρος ( η ηλίθια) και μασ καθησύχασε....
Αλλά και εμείς όταν την πήγαμε σε αυτή την κτηνίατρο δεν είχαμε ακούσει κάτι κακό ....

Το να ακούσεις κάτι κακό ή καλό για κάποιον είναι υποκειμενικό πάντα, και σε όλα.;)
Μπορεί το άτομο που σας μίλησε γι αυτήν να μην ξέρει πράγματα για την στείρωση και τέτοιες λεπτομέρειες.. μπορεί να είναι καλή απλά στις τιμές, και αυτό να του φτάνει.

Το θέμα και το φάουλ της κυρίας είναι ότι ΔΕΝ έκανε σωστή στείρωση.. ενώ μια είναι η σωστή. Και δεν σας ρώτησε και ΠΡΙΝ την κάνει τί θα θέλατε να κάνει.. να σας εξηγήσει, να μάθετε και να αποφασίσετε γνωρίζοντας τις εναλλακτικές.
Πήρε μόνη της την πρωτοβουλία.. και ενήργησε αυτοβούλως.:hmm:

Μεγάλη κουβέντα είναι για άλλη στιγμή.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άστα να πάνε... ευτυχώς όταν την πήγαμε σε ένα πολύ καλό κτηνίατρο με άριστες γνώσεις και αφού την εξέτασε μας είπε πως δεν κινδυνεέυει.... ¨/

Tελικα το βρηκατε το γατακι?
Μενω και εγω Πειραια σε ποια περιοχη χαθηκε?

τι απέγινε???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back