χριστινα
Διάσημο μέλος

Δεν το δοκιμασα να πω την αληθεια. Αλλα βλεπω αρεσει σε πολλα γατακια

Καποια εξηγηση θα υπαρχει λογικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marfot75
Δραστήριο μέλος
Αλλά μιλάμε για πολύ ελαφρά. Αυτό στο βίντεο είναι ξύλο.
Πολύ περίεργο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παντως το να ξεδινει κανεις πανω στη γατα δεν το συνιστω με τιποτα... τα αγρια χαδια παλι ειναι αλλο κεφαλαιο λιας και ολα αυτα εξαρταται απο το με ποια προθεση γινονται.. εαν παρατηρησατε οταν το ξυλακι ξεφευγε και γινονταν πιο βιαιο και οι δυο γατες την κοπανησαν.
Τα δαγκωματα στα αυτακια και γενικως τα δαγκωματα ως γνωστον ειναι ενδειξεις παιχνιδιου και τρυφεροτητας στα γατακια οποτε τους αρεσει ειναι δεδομενο... τα αγρια χαδια εξισου γιατι κι αυτα τα κανουν και μονα τους. Ο τροπος ομως που γινεται αυτο το ξυλακι στο βιντεο ειναι επαναλαμβανομενος και διεγερτικος δεν εχει σχεση με την χοντρη πατουσια που θα φαει ενα γατακι απο μεγαλυτερο γατο πχ οταν τον ενοχλει. μοιαζει περισσοτερο με ενα ειδος σκληρου μασαζ διεγερτικου... δεν ξερουμε δε εαν οι γατες ειναι στειρωμενες η αστειρωτες...
Εαν ειναι αστειρωτες αυτο μπορει να τις κανει να ξεδινουν λιγο οταν εχουν οιστρο... ποιος ξερει.. δεν συνιστω παντως με τιποτα να παρετε οτι ρακετα εχετε και να κανετε τοπι τη γατα οπως στο δευτερο...θα το δοκιμασω αυτο το δυνατο μασαζ( οχι με τοση ενταση φυσικα) στα δικα μου για ελαχιστα να δω γιατι μπορει να τους αρεσει...το καλοκαιρακι ειναι πολυ ξεκαθαρο σ'αυτα ειναι σιγουρη οτι κατι θα με κανει να καταλαβω

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το εκανα απαλα στην αρχη στον βουλιτσο που ειναι μεγαλος χαδιάρης και σηκωσε κωλαρακι πανω και τσιτωθηκε αμεσως με ευχαριστηση και τεντωσε ποδαρακια μπροστα και ζυμωνε... ιδίως του αρεσε χτυπηματακι πανω στη πλατουλα κατω πριν την ουριτσα... εγινε ολος μια καμπυλη που ετεινε προς το χερι μου και μετα ηθελε κι άλλο... τωρα που το εκανα ομως μου θυμισε μια πολυ γνωστη κινηση στο μασαζ των ανθρωπων που ειναι φοβερα χαλαρωτικη και γινεται με το χερι πλαγια και χτυπιεται ολη η πλατη επαναλαμβανόμενα ελαφρα στη σωστη δόση ετσι ωστε να χαλαρώσουν οι μυες που εχουν πιαστει.. ειναι ακριβως η ίδια τεχνική και προκαλει μεγαλη χαλαρωση και ευχαριστηση και γινεται στην αρχη και το τελος του μασαζ.
Αυτα με κανουν να συμπεραινω οτι παρολο που σε μας φαινονται βιαια στην πραγματικοτητα τα χτυπηματακια δεν ειναι. Ειναι στην σωστη δοση απλα για να προκαλεσουν αισθηση ευχαριστησησς και χαλαρωσης. Η ενταση κανει τη διαφορα και η προθεση για να μετατραπει σε βιαιο παιχνιδι... σας αφηνω γιατι με φωναζει ο βουλιτσος.. του καλαρεσε του τσαχπινη

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Βιτσιόζες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Και εγω πηγα να το δοκιμασω αλλα το ντινακι δε θα σικωνει αυτα ειναι σκληρο καριδι![]()
Το έκανα στο μπουμπίνο μου και μου έχωσε σφαλιάρα... Αυτός είναι άντρας.
Αλλά είμαστε και εμείς... Με το που βγήκε το βιντεάκι τρέξαμε σαν τις τρελές να το κάνουμε στα γατιά μας, μπας και χάσουμε...

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

αν τα χαϊδέψετε στην ραχοκοκαλιά και πάτε προς την βάση της ουράς θα την σηκόσουν αυτομάτως σαν κατάρτη, τους αρέσει εκεί

τα θυλικά που είναι σε οίστρο και κλοτσιά να φάνε στον ποπό θα στηθούν αντανακλαστικά για το μεγάλο event

αυτά τα video περισσότερο ματριρικά μου φένονται σε αστείροτες γάτες παρά χαριτομένα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Οταν βρεθώ με τα άλλα τέρατα στο χωριό, θα βάλω τα "μοσχάρια" στη σειρά και θα το κάνω studio...

Κάτι ακόμα...
Εχω ακούσει ότι τα αρσενικά ζευγαρώνουν με τα μικρά δηλαδή... το έχω δεί κιόλας, δεν γίνετε ζευγάρωμα κανονικό βέβαια, απλά το καβάλημα και η κίνηση... Το έχω δεί και σε ντοκυμαντέρ, και δίνουν την εξήγηση ότι θέλουν να "επιβληθούν στα μικρά. Στα αρσενικά να τους μάθουν τί να κάνουν αργότερα, και σαν ¨"επιβολή" ισχύος, και στα θυλικά το ίδιο...
Πόσα απο αυτά στέκουν????

Αυτό που είπε η mespairos είναι κάτι που όλες μου οι γάτες λάτρευαν να τους κάνω και μου φαίνεται πιο νορμάλ

Ismini
Διάσημο μέλος
Στέκουν όλα αυτά που ανέφερες. Εχω δει τον πρώην γάτο μου να προσπαθεί να ζευγαρώσει με τα παιδιά του.Πόσα απο αυτά στέκουν????
Δεν ξέρω αν το κάνουν για να επιβληθούν ή απλά επειδή θέλουν να ζευγαρώσουν ...

julia
Διακεκριμένο μέλος

¨Αλλο παράδοξο..
είχα τρίχρωμη γάτα ΑΡΣΕΝΙΚΗ... Βιολογικά μου εξήγησε οι τρίχρωμες είναι μόνο θυληκές...( Όντως δεν νομίζω ότι τον είδα να ζευγαρώνει ποτέ...) μάλλον ήταν λιγο "Γκεης"

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Σφαλιάρες όχι όμως σαν αυτές που έδινε ο τυπάς στο βίντεοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το θέμα με την τριχρωμία είναι "βιολογικά αδύνατο" έτσι μου είπαν....μάλλον οι πολλές διασταυρώσεις, έβγαλαν και μια ανωμαλία...
σύνηθες στην θεωρία της εξέλιξης...
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

Κάθε γατούλης και με τα "βίτσια" του!

julia
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
και ο άλλος είναι τόσο ΑΝΔΡΑΣ που ξεσπάει στα κουκλάκια!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Ηταν...Τωρα στειρώθηκε, αλλά παραμένει άντρας!και ο άλλος είναι τόσο ΑΝΔΡΑΣ που ξεσπάει στα κουκλάκια!!!!![]()

Ο "μαμάς" στειρωμένος πάνω από 7 χρονιά έδειξε διάθεση πρόσφατα να ζευγαρώσει με το μωρό της φωτογραφίας (που μεγάλωσε κι αυτό)...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool