Το έχετε ξαναδεί αυτό;;;

:lol::lol::lol: Καλέ δείτε αυτό
https://www.youtube.com/watch?v=Al6MRU5Mc9U

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm:το δοκιμασα και εγω και χουρχουριζει......χεχεχεχε:up::lol::up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια εγώ παντως δοκιμασα τις σφαλιαρίτσες στα πρώτα βιντεάκια που βάλατε και του άρεσε αλλα οχι περισσοτερο απο οτι συνηθως... Ειναι λιγο σαδο-μαζο ο γατος μου έτσι κι αλλιώς, δεν του αρέσει να τον χαιδεύουν τόσο όσο να τον ξύνουν.
Πλάκα έχει πάντως!

Τζούλια, :blink::blink::blink::blink::blink: Τι πλάσμα η Νόρα;;;;;;;;;;;;;;; Τα έχω χάσει!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D Τέλειο!!!!!!!!! Αυτο κι αν δεν το εχουμε ξαναδει. Και εμεις έχουμε κλειστο το πιάνο χρόνιααααααααα. Θα πω στη μαμα μου να το ανοιξει. Ποτε δεν ξερεις, μπορει να εχουμε κι εμεις κρυμμενο ταλέντο!!!!

Η ψιψι όσες φορές έπαιζα αρμόνιο ανέβαινε πάνω και πατούσε όλα τα πλήκτρα, έβγαινε μια φασαρία όμως, λες και ήθελε να της μάθω να παίζει!:lol::lol:

Τζούλια, :blink::blink::blink::blink::blink: Τι πλάσμα η Νόρα;;;;;;;;;;;;;;; Τα έχω χάσει!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D Τέλειο!!!!!!!!! Αυτο κι αν δεν το εχουμε ξαναδει. Και εμεις έχουμε κλειστο το πιάνο χρόνιααααααααα. Θα πω στη μαμα μου να το ανοιξει. Ποτε δεν ξερεις, μπορει να εχουμε κι εμεις κρυμμενο ταλέντο!!!!

βρε λές???:hmm: Μήπως να ανοίξω και εγώ το πιάνο??:blink: μπορεί να έχουμε και εμείς κρυμμένο ταλέντο:redface:, θα πω του Γιάννη να βγάλει και την τρομπέτα?? Φανταστείτε , ο Γιάννης να παίζει τρομπέτα και εγώ με τα γατιά πιάνο:lol:

Να ανακαλύψουμε τα μουσικά ταλέντα των "παιδιών"
μας να κάνουμε κανα συγκρότημα, ή και χωροδία!!!!:up::up:

Εγώ επαιζα κιθάρα μικρή, και ερχονταν τα γατούνια και καθόντουσταν μπροστά μου και με κοίταγαν.....:confused: . Δεν το σκέφτηκα να τους δώσω την κιθάρα....:redface:.
μπορεί να χάθηκε κάποιο ταλέντο!!!!!:lol::lol:.

Πραγματικά απίσττευτη η Νορα.. και με τί πάθος πάιζει!!!!!! Πεθαίνω στα γέλια.... ειδικά στο ντουέτο, που κάθετε και περιμάινει να έρθει η σειρά της!!!!!

Αχ ωραία να φτιάξουμε γκρουπάκι με γάτες. :lol: Ειδατε τη Μαφαλντιν να παίζει κιθάρα; Ας ψάξουμε το μουσικο μεσα τους...:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back