Το αδεσποτάκι μου

Κατερίνα

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
Τώρα δεν ξέρω αν κάνω καλά που βάζω αυτό το θέμα εδώ, αλλά που να το προτοβάλω, στην υγεία (για το άρρωστο αδεσποτάκι), στις καταγγελίες(για τους κτηνιάτρους που αδιαφορούν), στις ευχαριστίες (για τον κτηνίατρο που είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ), στη γενική συζήτηση για τα παράπονά μου...είπα να το βάλω εδώ.
Σήμερα πήγα να δω τους γονείς μου και είδα στην αυλή τους ένα γατάκι ετοιμοθάνατο. Προσπαθούσα να το σηκώσω αλλά τίποτα. Δεν φαινόταν χτυπημένο, αλλά πολύ άρρωστο. Τους ρώτησα τι τρέχει και μου είπαν ότι δεν το έχουν ξαναδεί, πρώτη φορά ερχόταν στην αυλή (γενικά ταίζουν τα αδέσποτα και μαζεύονται πολλά). Για να μην πολυλογώ αποφάσισα να το πάω σε γιατρό, το προλάβαινα δεν το προλάβαινα.Πήρα τα παιδιά από το stray και μου δωσαν το τηλ ενός κτηνιατρου ο οποίος ποτέ δε απάντησε. Επειδή δεν μπορούσα να μπω στο ιντερνετ (μάλλον έμπαινα και με πεταγε έξω) πήρα τη Φρόσω τηλέφωνο (ladycat) που την ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τη συμπαράσταση ( ναι σαι καλά κοπέλα μου - όπως κι εσύ Ολγίτσα, σε ευχαριστω) και μου βρήκε τηλέφωνα από τα κοντινά μου εφημερεύοντα κτηνιατρεία. Η μια κυρία το είχε κλειστό, και η άλλη μου είπε ότι δεν μπορούσε να έρθει στο ιατρείο για κάτι που δεν ξέρουμε τι είναι και ισως να μην μπορούσε να βοηθήσει και με παρέπεμψε στην κλινική στο Πικέρμι. Είναι δυνατόν?!!! :mad: Εφημερεύεις κυρά μου. Και είμαι δίπλα σου και με στέλνεις στο Πικέρμι? Έλεος!!! Τελικά μου έδωσε η Φρόσω το τηλ του Αίλουρου. Έφυγα και το πήγα εκεί το γατάκι. Είναι αρσενικο 9 μηνών. Είναι σίγουρα από σπίτι.Έχει ένα χτύπημα στην πλάτη (μάλλον από ξύλο), αλλά δεν έχει κοπεί ο νωτιαίος μυελός και θα δέσει μόνο του. Επίσης η ουροδόχος κύστη ήταν γεμάτη άλατα και κάποιος γιατρός είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να του βάλει καθετήρα και του έχει σχεδόν καταστρέψει την ουρίθρα. Ο κύριος Παναγιώτης το έσωσε. Το γατί είχε υποθερμία, είχε παραδωθεί στη μοιρα του και αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ δέχτηκε να αφήσει το ζεστό του σπιτάκι και την οικογένεια του για να το βοηθήσει, το έσωσε. Δεν ξέρω πως να τον ευχαριστήσω. Οτι και να πω γιαυτόν είναι λίγο, αλήθεια. Το γατάκι τώρα είναι πάλι στην αυλή της μαμάς μου σε ενα ζεστό σπιτάκι που του έφτιαξα, θα το τσεκάρει η αδερφή μου και αν χρειαστεί θα το ξαναπάμε αύριο για ορό. Εύχομαι να καλυτερέψει και να γίνει καλά και αν βρεθεί κάποιος που να το θέλει...είναι γλυκύτατο παιδιά. Πολύ ήρεμο και χαδιάρικο. Αύριο θα προσπαθήσω να βάλω φωτο.
Και το παράπονό μου...πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που δεν με ξέρει, δεν με έχει ξαναδεί και ίσως να μη με ξαναδέι (ο κύριος Παναγιώτης από τον Αίλουρο) και άλλες 2 κοπέλες από το mycat που μπορεί να μιλάμε να έχουμε βγει για καφέ κλπ αλλά δεν είναι και οι κολλητές μου φίλες να μου συμπαραστέκονται και να με εμψυχώνουν περισσότερο από τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν ζήτησα από κανεναν βοήθεια (από αυτούς που ζήτησα ήξερα ότι θα μου τη δώσουν;) ). Μόνη μου το πήγα το γατάκι, μόνη μου πλήρωσα τα έξοδα δεν ζήτησα τίποτα. Ούτε μπράβο ζήτησα και δεν ζητάω από κανέναν να μου πει. Έκανα αυτό που θεώρησα σωστό, αυτό που θα με έκανε να κοιμηθώ ήσυχη το βράδυ. Να με στηρίξουν ζήτησα και να μη μου φέρονται λες και παράτησα όλη μου τη ζωή για να σώσω ένα ζωάκι.
Τες πα, συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα, αλλά που αλλού να τα πω κι εγώ να ξεθυμάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο σας κοριτσια!
Και πανω απ'ολα σε εσενα Κατερινα, που "χαλασες" τη μερα σου!:)
Μπραβο!!!
Δεν βαζεις και καμια αγγελια μηπως βρεθει σπιτακι για το κακομοιρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενίτσα μου δεν τη "χάλασα" τη μέρα μου, την έφτιαξα, γιατί σώθηκε! ;) Θα βάλω αγγελία αύριο που θα παώ να το δω και θα το φωτογραφήσω!
Και που σαι Ελένη....σηκώνουμε το τηλέφωνο κι ας μην ξέρουμε τον αριθμό!!!:P ;)

Καταρχήν εύχομαι καλή τύχη στο γατάκι που είναι πολύ τυχερό που σε βρήκε. Να γίνει γρήγορα καλά και να βρει ένα σπίτι με όλη την αγάπη που του λείπει.

Έχεις δίκιο να εκνευρίζεσαι αλλά πολλοί κτηνίατροι έτσι είναι. Ξέρω περίπτωση κτηνιάτρου που έκανε την δύσκολη και τελικά έκανε παρατήρηση στην επι χρόνια 'πελάτισσά' της επειδή την ξύπνησε μέσα στη νύχτα και απέτησε να πάει σπίτι της. Ο λόγος ήταν ότι το χάσκυ της ούρλιαζε ξαφνικά χωρίς σταματημό. Και μετά την έγδαρε οικονομικά!

Από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα για τον Αίλουρο πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια. Το ότι εδώ μέσα σε καταλαβαίνουν περισσότερο 'άγνωστα' άτομα απ'ότι γνωστά σου οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι οι περισσότεροι εδώ θα θεωρούσαν την συμπεριφορά σου αυτονόητη σε αντίθεση με έξω που θα την θεωρούσαν υπερβολική.

Ελενίτσα μου δεν τη "χάλασα" τη μέρα μου, την έφτιαξα, γιατί σώθηκε! ;) Θα βάλω αγγελία αύριο που θα παώ να το δω και θα το φωτογραφήσω!
Και που σαι Ελένη....σηκώνουμε το τηλέφωνο κι ας μην ξέρουμε τον αριθμό!!!:P ;)

Αααα, εσυ ησουν?:P
Ημουν στη δουλεια, αλλιως θα το σηκωνα!(σημερα ξεπατωθηκα, 8,5 ωρες κυνηγαγα παιδακια!:P )

ΕΛΑ μωρε δεν καναμε τιποτα σιγα απλα ενα τηλ σου εδωσα τεσπα αφου πηγαν καλα τα πραγματα τελος καλο ολα καλα ο ΑΙΛΟΥΡΟΣ ειναι φοβερος ανθρωπος κ γιατρος μακαρι πολυ απο οσους ξερουμε να του ειχαν μοιασει εστω κ λιγο

μπραβο κατερινα!!!!εκανες πολυ καλα που πηγεσ αιλουρο ο γιατρος ειναι φοβερος:D

Μπράβο Κατερίνα! Και μπράβο και στον γιατρό του Αίλουρου!:up: :up: :up:
Μπορεί να είμαι ευχαριστημένη με το γιατρό μου, αλλά μου φαίνεται ότι θα πάω από βδομάδα να γνωρίσω από κοντά τον κ.Παναγιώτη μετά από όσα έχω ακούσει από εσάς. Με βολεύει και σαν γιατρός είναι σχετικά κοντά. Τι σκοπεύεις να κάνεις με το γατάκι? Βγάλε το συντομότερο φωτογραφίες και βάλτο να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε κι απο εδώ

ΕΛΑ μωρε δεν καναμε τιποτα σιγα απλα ενα τηλ σου εδωσα τεσπα αφου πηγαν καλα τα πραγματα τελος καλο ολα καλα ο ΑΙΛΟΥΡΟΣ ειναι φοβερος ανθρωπος κ γιατρος μακαρι πολυ απο οσους ξερουμε να του ειχαν μοιασει εστω κ λιγο
Φρόσω, κάνατε το σημαντικότερο...με στηρίξατε! Και ευχαριστώ γιαυτό, γιατί από άλλους που το περίμενα...
τες πα.σας ευχαριστώ όλες.
Ελένη ναι εγώ ήμουν!:P
Ασπασία να πας όπωσδήποτε, εδώ σκέφτομαι να αρχίσω να πηγαίνω κι εγώ τα δικά μου κι ας είμαι μακριά!

Και εγω θελω να την παω να την δει.
Ειδικα μετα απο αυτο που ειχαμε με τα χειλη της, φοβαμαι μην υποτροπιασει!Αλλα ειναι πολυ μακρυα, και με αυτοκινητο δεν ξερω τον δρομο!

απο συνταγμα με το τραμ βγαινεις εξω απο το ιατειο του

Και εγω θελω να την παω να την δει.
Ειδικα μετα απο αυτο που ειχαμε με τα χειλη της, φοβαμαι μην υποτροπιασει!Αλλα ειναι πολυ μακρυα, και με αυτοκινητο δεν ξερω τον δρομο!
Ελένη εγώ θα ξαναπάω αύριο. Και αν ο γατούλης δεν πιει νερό ίσως και μεθαύριο. Αν θες πάμε μαζί, εκτός κι αν το σκεφτόσουν για πιο μετά.

Σκεφτομουν να παω πιο μετα.:hmm:
Ασε που αυριο εχω ενα καρο δουλειες(τραπεζες, λαστιχα αυτοκινητου....).
Τα δικα σου ποτε(και αν)σκεφτεσαι να τα πας?

κατερίνα μπράβο σου..σε καταλαβαίνω πως ένιωσες και πως νιώθεις..μακάρι να πάνε όλα καλα με το μικρούλι και να του βρουμε και ένα σπιτάκι

Το ιδιο ειχε κι ο Βουλιτσος σιγουρα σου ειπε οτι πρεπει να τρωει τροφη cd της Ηιλλς απο δω και περα για να μη ξανασυμβει. Ο Αιλουρος ειναι οντως θαυμασιος γιατρος , τον καλεσα προσωπικα και στο σαιτ , κατι τον εμποδιζει κι ακομη δεν μπηκε αλλα συντομα ειπε θα το διορθωσει κι ελπιζω να τον εχουμε κοντα μας. Οποιος παει γατακι ας του πει και γι αυτο. Ευτυχως υπαρχουν κι αλλου κτηνιατροι τετοιοι εγω ξερω αυτον του αργος που ειναι τετοιου ειδους ανθρωπος αλλα δεν ειναι οι περισσοτεροι ετσι.

Παιδιά το γατόνι είναι σχεδόν περδίκι. Τρώει, πίνει νερά κι, κατουράει κανονικά και αλωνίζει...Κυνηγάει την αδερφή μου σε όλη την αυλή (εκτελεί χρέη νοσοκόμας!!!:P ) και ζητάει χάδια. Αχ αύριο θα παω να το δω και να βγάλω φωτο!

Μπραβο Βρε Κατερινα! Και σε οσους σε βοηθησαν σε αυτη την διασωση!

γιούπιιι!! :up:
τώρα μένει να βρεθεί και ένα σπίτι για το γατάκι...

ενα μεγαλο μπραβο Κατερινα και σ'εσενα αλλα και στον κυριο Πανο:up: !!μπραβο σ'εσενα που το ετρεξες αμεσως και το εσωσες και μπραβο στο γιατρο που παντα ειναι πανω απ'ολα ανθρωπος και μετα επαγγελματιας.

Μπραβο Κατερινα!:up:
Αντε, να υιοθετηθει κιολας και ολα τελεια!
η66υ7τηνβ(δια χειρος σαρδελας):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back