Tinacat
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Έχουν θέμα με την απαγόρευση πρόσβασης ! Οπότε μάλλον είναι γενικό το φαινόμενο...

Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφαιρεί το σιφόνι που φεύγουν τα νερά και χώνει ποδαράκι μέσα
Οπότε πάντα κλείνω την πόρτα και δεν τους αφήνω να μπουν και γίνεται το έλα να δεις...Είχα πάρει ένα μεγάλο παπάκι που αν το πιέσεις κάνει ήχο για διακοσμητικό. Μόλις το δουν και ακούσουν τον ήχο εξαφανίζονται κάτω απ' το κρεβάτι...Το παπάκι έχει πάρει μόνιμη θέση στο μπάνιο όπως καταλαβαίνετε κ από τότε δεν έχουν πατήσει μέσα
Προς θεού δεν τα τρομοκρατώ αλλά δεδομένου ότι δεν μπορώ να τους φωνάξω και δεν με ακούν και ποτέ δεν μπορώ να πω ότι δεν με βόλεψε.... Δεν ξέρω αν θα πιάσει στην περίπτωσή σου αλλά μπορείς να το δοκιμάσειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Nαι ρε συ! Αυτό το σιφόνι τί κλικ τους κάνει και λυσσάνε τα σκατούλικα!Λοιπόν...Είχα μεγάλο πρόβλημα με το μπάνιο γιατί ο ένας γάτος μου μπαίνει μέσα και εκτός του ότι παίζει με το νερό στην λεκάνη της τουαλέτας....αφαιρεί το σιφόνι που φεύγουν τα νερά και χώνει ποδαράκι μέσα
Οπότε πάντα κλείνω την πόρτα και δεν τους αφήνω να μπουν και γίνεται το έλα να δεις...Είχα πάρει ένα μεγάλο παπάκι που αν το πιέσεις κάνει ήχο για διακοσμητικό. Μόλις το δουν και ακούσουν τον ήχο εξαφανίζονται κάτω απ' το κρεβάτι...Το παπάκι έχει πάρει μόνιμη θέση στο μπάνιο όπως καταλαβαίνετε κ από τότε δεν έχουν πατήσει μέσα
Προς θεού δεν τα τρομοκρατώ αλλά δεδομένου ότι δεν μπορώ να τους φωνάξω και δεν με ακούν και ποτέ δεν μπορώ να πω ότι δεν με βόλεψε.... Δεν ξέρω αν θα πιάσει στην περίπτωσή σου αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις

Nαι ρε συ! Αυτό το σιφόνι τί κλικ τους κάνει και λυσσάνε τα σκατούλικα!![]()
και τα δικα σας?????και το δικο μου
...ολο απο πανω ειναι....αραγε γιατι?
αυτο το κολπο με το παπι μου αρεσε πολυ
...οπως κ το κουτακι με τα κερματα
Tinacat
Νεοφερμένο μέλος
μάλλον θέλουν να τα έχουν όλα υπο έλεγχο ! Σήμερα πάλι η Τίνα τα ίδια εκανε ! Ποια είναι η σωστη τακτική όταν κλαίει και παραπονιέται για αυτον τον λόγο ; να την αφήνω μέχρι να της περάσει ή να ανοίγω κατευθείαν την πορτα για να παω να την βρώ ; Οσο για αυτο που είπατε για το παπί , τις προάλλες της είχε φέρει δώρο η αδελφή μου ενα κουρδιστό κοτοπουλάκι και τρομοκρατήθηκε
είχε πολύ πλάκα , την βοηθήσαμε βέβαια να ξεπεράσει το σοκ και τώρα πλέον δεν το φοβάται , μου φαίνεται πως θα παω να πάρω κατι άλλο κουρδιστό και θα το βάλω στο πάτωμα με το που ανοίγω την πόρτα μήπως και κόψει αυτη την συνήθεια γιατί είναι και ώρες που δεν είμαι σπίτι και την λυπάμαι οταν ξέρω πως πλαντάζει στο κλάμα επειδή είναι κλειστή η συγκεκριμένη πόρτα .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki