Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ninja1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Καρδαμύλη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
22-11-09
02:04
Ο Τζουπι ερχεται συνεχως οταν τρωω να προσπαθησει να τσιμπησει λιγο..Συνηθως τον κατεβαζω απτο τραπεζι καμμια 10ρια φορες και στο τελος βαριεται και τα παραταει, και μολις τελειωσω του βαζω στο πιατο του λιγο.Σημερα καταφερε να κλεψει ενα κομματακι κ πηγε να το φαει αλλα το πηρα και νιαουριζε δηθεν αγριεμενος, τον επιασα απτο σβερκο κ τον κατεβασα ,μετα εγινε η γνωστη διαδικασια..Απορια: γιατι νιαουρισε ετσι?!?!? και τι να κανω για να σταματησει να μπαινει στο πιατο?γιατι αποτι βλεπω αυτο δεν πιανει! και να πεις οτι πειναει...ακομα κ φαγητα που δν του αρεσουν προσπαθει να τα αρπαξει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.239 μηνύματα.
22-11-09
02:11
βαζε του αμεσως πριν να φαει....ή μαλλον...οχι πριν...αλλα την ωρα που εχεις βαλει τα πιατα..τοτε δινε του το φαγητο του...να ειναι απασχολημενος με το δικο του φαι...και να ξεχναει το δικο σας.....

εγω παντως,ετσι κανω και πιανει!!!!!!!

εγω παντως,ετσι κανω και πιανει!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η νινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 346 μηνύματα.
23-11-09
00:07
αν ειναι πειναλας σαν τον δικο μου, η αληθεια ειναι δν μπορεις να κανεις πολλα. εμεις, μετα απο πολυ μαλωμα, εχουμε φτασει στο επιπεδο, να ζητιανευει μεν, να μην ανεβαινει επανω στο τραπεζι δε. καθεται, κοιτωντας μας καταματα, διπλα μας την ωρα που τρωμε, περιμενοντας να τελειωσουμε. τοτε μονο του δινω κανα μεζεδακι. νομιζω ειναι σημαντικο να τον μαλωνεις οταν σας ενοχλει κατα τη διαρκεια, κ να καταλαβει οτι μονο αφου τελειωσετε χωρις να σας ενοχλησει, τοτε μονο θα παρει επιβραβευση

Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
Η Ninja1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Καρδαμύλη (Μεσσηνία). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
28-11-09
00:49
ευχαριστω! θα δοκιμασω κ τους 2 τροπους ,καποιος θα πιασει! 

Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Γατέχων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
28-11-09
03:30
βαζε του αμεσως πριν να φαει....ή μαλλον...οχι πριν...αλλα την ωρα που εχεις βαλει τα πιατα..τοτε δινε του το φαγητο του...να ειναι απασχολημενος με το δικο του φαι...και να ξεχναει το δικο σας.....
εγω παντως,ετσι κανω και πιανει!!!!!!!![]()
H δικια μου μη δει καρεκλα κοντα στο τραπεζι αμεσως να ανεβει επανω..καμια φορα την αφηνω να φαει τυχον απομειναρια πανω στο τραπεζι.αλλα σημερα που ηθελα να φαω ησυχος της εριξα λιγο απο το τυρι μου σε ενα πιατακι και την απασχολησα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum