Το βαρεθήκαμε και το πετάμε...

https://www.mypetz.gr/member.php?u=11504το πήρες το γατί??
Το πουλάει?

Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Decadence, στείλε μου επειγόντως το τηλέφωνο. Το ότι δεν βλέπεις αγγελία δε πάει να πει ότι το έδωσαν το ζώο.

Θέλω να το πάρω και να κάνω καταγγελία στον ιδιοκτήτη.

Παιδια αν το έχει κανενας άλλος το τηλέφωνο σας παρακαλώ ενημερώστε με. Και η διεύθυνση / όνομα μου κάνει!!!

Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά τα χω πάρει τελείως με το γατί. Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτός /η που πήγε δε θα μπορούσε να το πάρει έστω για φιλοξενία? Δεν αντέχω τη φάση "το είδα αλλά δεν έκανα κάτι γιατί δε μ'αρεσε". Δεν ανέχομαι γενικά τη φάση "το είδα αλλά...." όμως το συγκεκριμένο το θεωρώ απαράδεκτο.

Θα μπορούσες σίγουρα να το πάρεις να του βρεις ένα νέο σπίτι όπως κάνουμε με όλα τα ζώα.

Αν δε ξαναμπώ στο φόρουμ ως τη Κυριακή και γραφτεί η διεύθυνση, το τηλέφωνο ή κάτι, σας παρακαλώ ας πάει κάποιος να το υιοθετήσει και να μου το φέρει την Κυριακή στο μπαζάρ.

Ευχαριστώ.
Μαρίνα

οκκκκκκκκκκ μην αγχωνεσαι καλε θα δουμε που βρισκετε κ θα προσπαθησουμε να σου την φερουμε

Παιδιά τα χω πάρει τελείως με το γατί. Συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτός /η που πήγε δε θα μπορούσε να το πάρει έστω για φιλοξενία?

Ακριβώς αυτό. Κατανοώ απόλυτα κάποιον που δεν θέλει να το πάρει γιατί δεν του αρέσει εμφανισιακά, όπως και να το κάνουμε είναι κάτι που θα συζείς μαζί του τα επόμενα δέκα τουλάχιστον χρόνια. Κι εγώ κοίταξα εμφάνιση όταν έψαχνα για γατάκι (τελικά πήρα το πρώτο που πήγα να δω γιατί ήταν κουκλί :inlove: )
Αλλά όταν βλέπεις τέτοιες συνθήκες, πάρτο προσωρινά έστω, φροντισε το και βρες του εσύ σπίτι. Με τέτοιους ανθρώπους που ζούσε τίποτα δεν είναι απίθανο. Φαντάζεσαι πχ αν δεν το πάρει κανείς να το ... :sick:

δεν θυμαμαι γαμωτο μου διευθυνση..μονο οτι ειναι σε μια κατηφορα απεναντι απο το αμαλια φλεμινγκ.
δευτερα βραδυ-τριτη πρωι θα παω απο εκει θα βρω τον αριθμο του σπιτιου και μετα το τηλ οπου και θα το περασω εδω.

Μπορείς να πεις στον κύριο αφού θα ξαναπας πως θέλεις το γατί και να το φέρεις την κυριακη σε μενα ή να το δώσεις σε μια από τις κοπέλες του φορουμ για να μου το φέρουν την Κυριακή? Αφου θα ξαναπας κριμα ειναι να μη ρωτήσεις... μπορεις να του πεις οτι το σκέφτηκες και το θέλεις. Please?

Μαρίνα

δεν μπορω να παω σαββατοκυριακο:( γι αυτο εγραψα δευετρα τριτη.

χμ Μαρινα αν ειναι μπορω να την κρατησω εγω μεσα στην εβδομαδα κ μετα να ερθετε να την παρετε γιατι ειμαστε 9 μαζι με τα γατια

τι εγινε τελικα βρε παιδια με τη γατουλα??κανενα νεο??

Pε συ Nτεκαντανς δεν θες να βοηθήσεις το γατάκι; Kάνε κάτι.

παιδια πεμπτη θα παω.υποχρεωσεις δεν με αφησαν να το κανω σημερα ουτε θα μ αφησουν αυριο .
olga θα σου δωσω το τηλ σε πριβε μυνημα

τελικα σημερα το πρωι περασα απο εκει.δυστυχως ετυχαν διαφορα την εβδομαδα αυτη και ελλειψη μεταφορικου μεσου δεν τα καταφερα να παω νωριτερα.σημερα το πρωι καταφερα να παρω και την γατα μου απο την κυρια που την ειχε

οποιος θελέι να σωσει τη γατουλα εχω τη διευθυνση μου την εδωσε ο ντεκαντανς

Τελικά για να καταλάβω... την γατούλα την πήρατε????

οχι αλλα αν καποιος που μενει αθηνα η εσυ θελει να τη σωσει εχω τη διευθυνση

Μπορούμε να το συζητάμε καμια δυο εβδομάδες ακόμα για το ποιος θα πάει. Εγώ έχω χιλια περιστατικά να βρω λύσεις, σας παρακάλεσα να βρεθεί κάποιος να κάνει μια μεταφορά, δε πιστεύω πως είναι τόσο σπουδαιο. Τα άτομα της ομάδας κανουμε 20 μεταφορές την εβδομάδα και δεν υπάρχει ούτε λεπτό, αλλα οι υπολοιποι γατοφιλοι εδώ μεσα δε συγκινείστε από την περιγραφή για να πάρετε το γατί να μου το φέρετε????

Δε νομίζω πως ζητάω κάτι σπουδαιο... 2 ωρών υπόθεση είναι για να σωσετε μια γάτα.

Δε νομίζω πως η ζωοφιλία τελείωνει στα δικά μας ζώα... ή τουλάχιστον δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Αυτό το λέω για όσους θα μπορούσαν και δεν έχουν ακόμα κουνηθεί.

Ελπίζω να βρεθεί κάποιος να το φέρει... χωρίς να περιμένουμε άλλες δύο εβδομάδες.

Ευχαριστώ
Μαρίνα

Paidia sorry,
oute 150 gatia na itan...
De diavasa ola ta msg, alla vlepw mia apraksia aney proigoumenou... Tin Kyriaki gnwrisa tis kopelles apo to mycat kai graftika sto forum.
De borw na katalavw :
a) giati o/i Decadance de mporei 1 apogevma na asxolithei edw kai 10 meres
b) giati kanenas allos de borei na paei na to parei, para mono "Exw ti dieythynsi paidia..."

I Marina ki egw menoume Notia Proastia, kaneis de mporei na to parei est gia 1-2 meres kai na kanonisoume na vrethoume.
Tha to filoksenisoume emeis an de borei/thelei kanenas allos... Mia metafora re paidia... pros Theou

παιδια εγω δεν μπορω να την φιλοξενησω σπιτι μου.αλλιως θα το ειχα ηδη κανει..και την γατα που εχω την απεκτησα με πολυ φασαρια και με περιμενουν στην γωνια για να με ''σχολιασουν'' με το πρωτο λαθος που θα κανει.βλεπετε λογω εγχειρησης του πατερα μου και ελλειψης εκπαιδευσης των γονιων μου, θεωρουν πως η γατα που εφερα στο σπιτι θα τον κανει χειροτερα.(μικροβια και χαζομαρες)οποτε καταλαβενετε τι θα γινει εαν ερθει και δευτερη.θα αναγκαστω να φυγω εγω βλεποντας τα μουτρα τους.

την γατουλα εαν ειχα την δυνατοτητα να την φιλοξενησω θα ηταν μαιο-ιουνιο που θα μετακομισω.ειναι πολυ αργα μεχρι τοτε ομως.

αυτο που μπορουσα να κανω, ειναι να παω να βρω την διευθυνση και να την παραθεσω εδω..ειχα πει πως θα παω δευτερα -τριτη ομως επειδη δεν εχω μεταφορικο μεσο και θελω μια ωρα για να παω εκει (μενω πειραια και το σπιτι ειναι μελισσια) και επειδη ολη την εβδομαδα κοιμομουν 4 ωρες με την δουλεια, πηγα σαββατο.

Ελατε μην απελπιζεστε

Παιδια κατι γινεται !ο decadanceη εδωσε τη διευθυνση, η Κατερινα προσφερθηκε να παει να το παρει και η dragonflykishar να το φιλοξενησει ... γιουπι! αυτη ειναι απο τις πρωτες διασωσεις που θα κανουμε σαν σαιτ μου φαινεται:D με τη συνεργασια ο ενας του αλλου:up: :up: ελπιζω παιδια να πανε ολα καλα να τη βρειτε σωα γιατι η αγγελια δεν υπαρχει πια και να μας ενημερωσετε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back