Το βαρεθήκαμε και το πετάμε...

Ποια ειναι η διευθυνση να τη γραψετε εδω και οπιος βρει χρονο παει και την περνει.Δεν ιποσχομαι κατι αν ομως ψησω το φιλο μου να με παει και τη παρω που ακριβως βρισκεται το σται για να τη φερω να τη περιθαλψεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω αναφέρω πως θα την φιλοξενήσω εγώ!! Αν δε το αναφέρω, το λέω τώρα. Μεταφορά χρειάζεται μόνο, η οποία γινεται και με μετρό, λεωφορείο, τραμ, αεροστατο, κτλ.

Μαρίνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τη διευθυνση την εδωσα στη κατερινα παιδια θα συνενοηθει μαζι σου μαρινα να το παρετε

https://www.mypetz.gr/member.php?u=11436yasmin μη χαίρεσαι ακόμα γιατι έχω την εντύπωση ότι καθυστερήσαμε πάρα πολυ...

Επίσης να χαρείς αν για κάθε τέτοιο περιστατικο κινητοποιούνται μέλη του φόρουμ για να κάνουν κάτι... γιατί μια φορά = καμία.

Μαρίνα

δεν θελω να γραφτει δημοσιως η διευθυνση.επικοινωνηστε μεσω μυνηματος με την yasmin

Αγαπητέ decadence, θα έπρεπε πιστεύω να ασχοληθείς πολύ περισσότερο γιατί όχι μόνο δε πήρες τη γάτα μέχρι τουλάχιστον να της βρεις σπίτι εφόσον δεν την ήθελες για κατοικίδιο σου, αλλά μετά την ανατριχιαστική περιγραφή, εξαφανίστηκες και στο τέλος μας λες ότι δε προλαβαίνεις.

Τώρα πως γίνεται να προλαβαίνω εγώ με δύο δουλειές και τόσα περιστατικά σε όλη την Αττική και τόσα άλλα μέλη της ομάδας μας με αντίστοιχα ωράρια με εμένα, απορώ πραγματικά.

Απλά βλέπω ότι διάθεση δεν υπάρχει και με συγχωρεις πολύ αλλά τα πήρα.

Μαρίνα

τελικα τι γινεται βρε κοριτσια εχω μπερδεφτει πηγε κανεις μεχρι τωρα η οχι?

Εχετε δικιο για τον decadance παιδια δεν εχει καταλαβει ακομη τι παιζει και ποσο σοβαρο ειναι τι να κανουμε μαθαινει σιγα σιγα τον μαλωσα κι εγω αλλα μη ξεχνατε το σημαντικο ειναι οτι ολοι μας θελαμε ( αν ηταν αλλος θα χε γινει παρα πολυ γρηγορα μαρινα το ξερω αυτο) και το σημαντικο ειναι οτι ο ανθρωπος μας εδωσε τη διευθυνση εκαι ετσι και η κατερινα και ο κisigτην εχουν τη ζητησε και η purina οποτε απαξ και δωθηκε βλεπετε οτι εγινε κατι .Συνενοηθειτε λοιπον μεταξυ σας παιδια μην πατε και οι τρεις μαζι και με την μαρινα για να τακτοποιηθει η γατουλινα το συντομωτερο.

Μαρινα σε καταλαβαινω και πολυ χαιρομαι που εσυ κι ο κωστας μπηκατε στο σαιτ εγω πλεον συνεργαζομαι με το Αργος στη θεσσαλονικη και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο γιατι πιστευω οτι μεσα απο το σαιτ θα καταφερουμε πολλα πραγματα:) σε λιγο θα μπουν κι απο το Μαζι μπορουμε στη θεσσαλονικη και απο οσο ειδα πολλοι ανθρωποι ειναι πολυ ευαισθητοποιημενοι εδω και ειναι συγκινητικο το ποσο γρηγορα δρουν αν δωθουν διευθυνσεις και τηλ οποτε ειμαι πολυ αισιοδοξη και γι αυτην που ελπιζω να προλαβουμε αλαλ και γιατις μελλοντικες γατουλες που θα σωθουν χαρη στη συνεργασια ολων... ειναι παρα πολυ σημαντικο να υπαρχει ενασ χωρος που πολλοι κτηνιατροι σωματεια εθελοντες μπαινουν και συνεργαζονται εστω κι αν μερικοι ακομα ειναι νεοι στο χωρο οπως ο ντεκαντανς που μας τα χαλασε λιγο αλλα ελπιζω συντομα να μαθει κι αυτος

Στη Θεσσαλονίκη να βοηθήσεις οπωσδήποτε το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων. Κάνουν εξαιρετική δουλειά 100%.

Καταφύγιο Ζώων
Φιλοζωικός σύλλογος με 350 μέλη, διαθέτει ιδιόκτητο χώρο 7 στρεμμάτων, με κτίσματα και χειρουργείο, 2 αυτοκίνητα, συνεργάζεται με 8 Δήμους για προγράμματα φροντίδας αδέσποτων, φιλοξενεί τρίποδα, τυφλά, έχει ΚΑΠΗΣΚ (ΚΑΠΗ Σκύλων) και αυτοχρηματοδοτείται.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Τ.Θ.50027 540 13 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 6972/277657
Email: vassohatzimanoli@yahoo.gr

σ ευχαριστω μαρινα εψαχνα τα στοιχεια τους πολυ καιρο καλο θα ηταν να τους βοηθησουμε πολλοι μαζι α διαβασεις το ποστ κανουμε μια ερευνα για τα καλα σωματεια φιλοζωικες τα οποια θελουμε να βοηθησουμε με καθε τροπο οποτε οποιος το διαβασει ας μη διστασει να επικοινωνησει ειτε με το καταφυγιο ειτε μ εμενα

Πάντως γιαυτούς μπορείς να είσαι εντελώς σίγουρη, ξέρω καλά πόση δουλειά κάνουν και πόσο δύσκολη δουλειά. Μπορείς να πεις οτι μίλησαμε, γιατι μιλάμε μεσω Internet και προσπαθώ να τους στείλω μερικούς εθελοντές να βοηθήσουν... θέλει γερό στομάχι όμως για να βοηθήσεις εκεί αλλά και για τη συγκίνηση από τα αποτελέσματα που είναι σίγουρα θετικά. :D:up:

Μαρίνα

Παιδια πήγα το απόγευμα στο σπίτι που έδιναν το γατακι κ μού είπαν ότι το έχουν ήδη δώσει. Τουλάχιστον βρήκε ένα σπίτι όπου θα το φροντίζουν.

ελπιζω να το εδωσαν οντως

Μαρινα απο στομαχι παω καλα απλα πρεπει να βρεθουν κι αλλοι εθελοντες απο θεσσαλονικη παιδια οποιος θελει ας ερθει

παιδια εισαστε λιγο εριστικοι νομιζω εαν υποθεσουμε οτι εμεις αργησαμε δεν νομιζω γιατι ολοι μας προσπαθησαμε να κανουμε κατι αυτα

Παιδια πήγα το απόγευμα στο σπίτι που έδιναν το γατακι κ μού είπαν ότι το έχουν ήδη δώσει. Τουλάχιστον βρήκε ένα σπίτι όπου θα το φροντίζουν.
Μα δεν κανατε ενα τηλεφωνο πριν?:blink:

Όχι, γιατί ο decadende δεν το είχε κρατήσει. !!!

μακαρι να το εχει παρει το γατακι καποιος που θα το αγαπαει πραγματικα...και κατι ασχετο,γιατι ξαναβγηκε αγγελια για την quirel?δε θα την επαιρνε μια κοπελα απο'δω?

Η Quirel δεν υιοθετήθηκε τελικά.

Μαρίνα

Γιατί; Tι έγινε;

Γιατί; Tι έγινε;

Δε ξέρω ακριβώς, η φίλη μου που την πήγε τελικά μου πε ότι δε την πήρε η κοπέλα και τη φιλοξενεί η ίδια τώρα.

Μαρίνα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back