Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
04-03-08
20:57
Desperate Housecats
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
04-03-08
21:50
Χριστέ μου... απλά τραγικο! 
Αλήθεια, έχουμε θέμα για γατοβιβλια;
Εγώ αγόρασα πρόσφατα το "Your talking cat". Εχω διαβασει τις 5-10 πρωτες σελιδες και προς το παρον εχω ανάμεικτα συναισθήματα...

Αλήθεια, έχουμε θέμα για γατοβιβλια;
Εγώ αγόρασα πρόσφατα το "Your talking cat". Εχω διαβασει τις 5-10 πρωτες σελιδες και προς το παρον εχω ανάμεικτα συναισθήματα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα.
05-03-08
23:16
Α... εγώ αγόρασα πριν κάν έχω την Νεφέλη από το play.com το Cat Basics - Caroline Davis και έμεινα πολύ ευχαριστημένη... Απλά είναι στα Αγγλικά! Βοηθά απίστευτα ειδικά αυτούς που τώρα εκπαιδεύονται και εκπαιδεύουν !!!!!
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
13-03-08
10:16
μονο με γατες!!
Διαβαζω μονο βιβλια με γατες και μονο αυτα που εχουν καλο τελος.
Το τελειο βιβλιο ειναι " Η τελευταια μαυρη γατα" Του Ε. Τριβιζα
Για οσους δεν ξερουν ο Ε. Τριβιζας ειναι καθηγητης εγκληματολογιας και αυτος που εγραψε τη Φρουτοποια ( τι σας θυμιζω ε?). Το βιβλιο διαβαζεται και απο παιδια. Ειναι απλα φανταστικο.
Για οσους δεν ξερουν ο Ε. Τριβιζας ειναι καθηγητης εγκληματολογιας και αυτος που εγραψε τη Φρουτοποια ( τι σας θυμιζω ε?). Το βιβλιο διαβαζεται και απο παιδια. Ειναι απλα φανταστικο.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα.
13-03-08
12:46
Το έχω διαβάσει!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!

yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο yiorgoskarv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέος Κόσμος (Αττική). Έχει γράψει 125 μηνύματα.
25-08-08
21:43
Το Σαββατοκύριακο διάβασα το παρακάτω βιβλίο:
Τι να θυμηθώ...δεν θα ξεχάσω από τις εκδόσεις Καλέντης. Συγγραφέας: Σχιζονίκα Κατερίνα
Γενικά δεν διαβάζω πολλά βιβλία αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ. Είναι η αληθινή ιστορία ενός γάτου (πολύ συγκινιτικό)!
Τι να θυμηθώ...δεν θα ξεχάσω από τις εκδόσεις Καλέντης. Συγγραφέας: Σχιζονίκα Κατερίνα
Γενικά δεν διαβάζω πολλά βιβλία αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ. Είναι η αληθινή ιστορία ενός γάτου (πολύ συγκινιτικό)!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum