Το βιβλίο του μήνα!

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
kittens_cats_menu_08.jpg
jan6.jpg

Desperate Housecats

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστέ μου... απλά τραγικο! :lol:
Αλήθεια, έχουμε θέμα για γατοβιβλια;
Εγώ αγόρασα πρόσφατα το "Your talking cat". Εχω διαβασει τις 5-10 πρωτες σελιδες και προς το παρον εχω ανάμεικτα συναισθήματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α... εγώ αγόρασα πριν κάν έχω την Νεφέλη από το play.com το Cat Basics - Caroline Davis και έμεινα πολύ ευχαριστημένη... Απλά είναι στα Αγγλικά! Βοηθά απίστευτα ειδικά αυτούς που τώρα εκπαιδεύονται και εκπαιδεύουν !!!!!

μονο με γατες!!

Διαβαζω μονο βιβλια με γατες και μονο αυτα που εχουν καλο τελος.

Το τελειο βιβλιο ειναι " Η τελευταια μαυρη γατα" Του Ε. Τριβιζα

Για οσους δεν ξερουν ο Ε. Τριβιζας ειναι καθηγητης εγκληματολογιας και αυτος που εγραψε τη Φρουτοποια ( τι σας θυμιζω ε?). Το βιβλιο διαβαζεται και απο παιδια. Ειναι απλα φανταστικο.

Διαβαζω μονο βιβλια με γατες και μονο αυτα που εχουν καλο τελος.

Το τελειο βιβλιο ειναι " Η τελευταια μαυρη γατα" Του Ε. Τριβιζα

Για οσους δεν ξερουν ο Ε. Τριβιζας ειναι καθηγητης εγκληματολογιας και αυτος που εγραψε τη Φρουτοποια ( τι σας θυμιζω ε?). Το βιβλιο διαβαζεται και απο παιδια. Ειναι απλα φανταστικο.

Το έχω διαβάσει!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!:up:

Το Σαββατοκύριακο διάβασα το παρακάτω βιβλίο:
Τι να θυμηθώ...δεν θα ξεχάσω από τις εκδόσεις Καλέντης. Συγγραφέας: Σχιζονίκα Κατερίνα

Γενικά δεν διαβάζω πολλά βιβλία αλλά το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ. Είναι η αληθινή ιστορία ενός γάτου (πολύ συγκινιτικό)!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back