Το βρήκα στον κινητήρα ενός παρακαρισμένου, τι να το κάνω;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

spin7770

Νεοφερμένο μέλος

Ο spin7770 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Ήταν μέσα στη μηχανή ενός παρακρισμένου αυτοκινήτου και το είχαν πάρει πρέφα οι σκύλοι του πάρκινκ και το φουκαριάρικο έδεινε αγώνα για τη ζωή του. Το θαύμασα πάντως για τον δυναμισμό μου αν και μια σταλιά ακόμα. Λοιπόν είναι κανελί χρώμα με πράσινα μάτια και θυληκό. Δεν είδα την μαμά του πουθενά και γενικά είναι πολύ αδυνατισμένο, αν και 2 μέρες τώρα που το έχω δεν σταματάει να τρώει. Έχω 4 σκύλους και δεν μπορώ να το κρατήσω (δεν μου πήγε όμως και να το αφήσω στην τύχη του).
Αν το θέλει κανένας παρακαλώ ας μου στείλει Pm.

Uploaded with ImageShack.us

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι κουκλάκι. Προώθησέ το και στο interpet.gr και στο αγγελιόπολις.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι πράγματι είναι πολύ καλή, εγώ που δεν έχω "ασχοληθεί" με γάτες ποτέ και ήδη με έχει κερδίσει. Ομως είμαι αναγκασμένος να το έχω περιορισμένο στο μπάνιο, γιατί οι σκύλοι μου που βολτάρουν ελέυθερα στο σπίτι έχουν μυριστεί ότι κάτι φαγώσιμο μπορεί να υπάρχει (ναι οι 2 είναι λαγωνικά και έχουν του ένστικτο του κυνηγού αν και οικόσιτα).
Στο interpet το έβαλα αλλά γίνεται χαμός από αγγελίες δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.:thumbup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back