Το γατάκι μου είναι αρρωστούλι

alexiab

Νεοφερμένο μέλος

Η alexiab αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Μια αδέσποτη γάτα ήρθε και γέννησε στο μπαλκόνι μου, 4 υγιέστατα και ζωηρά γατάκια που αυτή τη στιγμή είναι περίπου 2 μηνών. Τις τελευταίες 2 ημέρες το 1(θηλυκό), σταμάτησε να τρώει,έχει αδυνατίσει και δεν παίζει με τ'αδερφάκια του οπως πριν.Παρατήρησα οτι οταν πάει τουαλέτα πονάει και εχει σπασμούς η κοιλίτσα του. Αύριο θα το πάω στον κτηνίατρο, μήπως όμως μέχρι τότε έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε? κάτι που μπορώ να κάνω γι'αυτό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια αδέσποτη γάτα ήρθε και γέννησε στο μπαλκόνι μου, 4 υγιέστατα και ζωηρά γατάκια που αυτή τη στιγμή είναι περίπου 2 μηνών. Τις τελευταίες 2 ημέρες το 1(θηλυκό), σταμάτησε να τρώει,έχει αδυνατίσει και δεν παίζει με τ'αδερφάκια του οπως πριν.Παρατήρησα οτι οταν πάει τουαλέτα πονάει και εχει σπασμούς η κοιλίτσα του. Αύριο θα το πάω στον κτηνίατρο, μήπως όμως μέχρι τότε έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε? κάτι που μπορώ να κάνω γι'αυτό?

οπωσδηποτε κτηνιατρο πρωι-πρωι!!!!!!!!!.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κονσέρβα της hills ad, έστω και με το ζόρι τάισμα με σύριγγα. Πάρτο μέσα κάπου ζεστά.
Κοτοπουλάκι με ρύζι...
αν δεν φάει σήμερα, αύριο μπορεί να είναι αργά...:(

Ευχαριστώ που απαντήσατε!
Τα έχω σε ζεστό και προφυλαγμένο μέρος με όλα τους τα καλούδια και τη μαμα τους,παρόλο που είναι στο μπαλκόνι. Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι παρόλο που δεν τρώει, πίνει γάλα από τη μαμά του οπότε δεν νομίζω οτι υπάρχει κινδυνος μέχρι αύριο που θα το πάω στο γιατρό.

Σας ευχαριστώ κορίτσια

αν δεν φάει σήμερα, αύριο μπορεί να είναι αργά...:(

Το γατάκι δεν είναι νεογέννητο για να φοβάται πως εν μιά νυκτί θα πάθει κάτι τόσο τρομερό...:blink: μην είμαστε τρομολάγνοι!!!
Το γατάκι μπορεί να έχει στομαχικές διαταραχές. Εκτός απο την hills a/d υπάρχει και η recovery της royal canin την οποία επίσης μπορείς να δώσεις με σύριγγα.
Σε περίπτωση που δεν έχεις τη δυνατότητα να βρεις Κυριακάτικα τέτοιες τροφές, λίγο βραστό κοτοπουλάκι είναι πάντα μια καλή λύση.
Ίσως θα ήταν φρόνιμο να το απομονώσεις απόψε απο τα υπόλοιπα γατάκια, βάλτο σε μία γατοφόρο με μια κουβερτούλα, να έχει ζεστασιά και απλά βγάζε το για να φάει.
Αύριο να το πας στον κτηνίατρο σου.
Καλό κουράγιο.

Το γατάκι δεν είναι νεογέννητο για να φοβάται πως εν μιά νυκτί θα πάθει κάτι τόσο τρομερό...:blink: μην είμαστε τρομολάγνοι!!!
Το γατάκι μπορεί να έχει στομαχικές διαταραχές. Εκτός απο την hills a/d υπάρχει και η recovery της royal canin την οποία επίσης μπορείς να δώσεις με σύριγγα.
Σε περίπτωση που δεν έχεις τη δυνατότητα να βρεις Κυριακάτικα τέτοιες τροφές, λίγο βραστό κοτοπουλάκι είναι πάντα μια καλή λύση.
Ίσως θα ήταν φρόνιμο να το απομονώσεις απόψε απο τα υπόλοιπα γατάκια, βάλτο σε μία γατοφόρο με μια κουβερτούλα, να έχει ζεστασιά και απλά βγάζε το για να φάει.
Αύριο να το πας στον κτηνίατρο σου.
Καλό κουράγιο.

2 μέρες έχει να φάει, και το ξέρω και πόσο είναι (φεύγουν και πιο μεγάλα γατάκια εύκολα δυστυχώς.....;))
Να το ταίσει πρότεινα, ούτε να πάρει ταξί και να τρέξει, ούτε να πανικοβληθεί...:happy: Έτσι και αλλιώς better safe, than sorry...:redface:

Τρομολάγνοι δεν είμαστε, άλλοι κατέχουν τον τίτλο χρόνια τώρα..::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back