ΣεραφίναΑ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΣεραφίναΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
13-09-13
17:09
είναι τεσσάρων μηνών η κούκλα μου και όποτε τη μαλώνω να μην κάνει κάποια αταξία αυτή τρέχει σαν παλαβή στην άμμο της, την ανακατεύει και ξαφνικάα σκορπίζει απ'έξω όλα τα κακάκια της.....
τι να την κανώωωωωωωω?
τι να την κανώωωωωωωω?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
13-09-13
19:13
Χιχιχι φοβερη!να της παρεις μια κλειστη αμμολεκανη.ετσι δεν θα μπορει να κανει τα κολπα της.παντως θελουν πολυ ειδικη μεταχειρηση οταν θελεις να τους αποτρεψεις απο το να κανουν μια αταξια.εγω αποφασισα οτι ο μονος τροπος ειναι να της αποσπαω την προσοχη με κατι αλλο.γενικα η καθε μια εχει διαφορετικο χαρακτηρα αρα και διαφορετικη αντιμετωπιση. Θα σου πουν και οι "παλαιοτεροι" τι μπορεις να κανεις.καλη επιτυχια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
13-09-13
20:00
Απάντηση: Το γατάκι μου είναι στριμμένοο!
Να τη χαίρεσαι γιατί έχει χαρακτήρα!
Και αν είναι η γατούλα του Άβαταρ σου πρέπει να είναι ένα εκπληκτικό τερατάκι!
*ελπίζω κάποιος πιο νορμάλ κ με ανάλογη εμπειρία να έχει να σου πει καμιά ιδέα γιατί εγώ όπως κατάλαβες ενθουσιάστηκα απλά με τη γατούλα σου!
Να τη χαίρεσαι γιατί έχει χαρακτήρα!

Και αν είναι η γατούλα του Άβαταρ σου πρέπει να είναι ένα εκπληκτικό τερατάκι!
*ελπίζω κάποιος πιο νορμάλ κ με ανάλογη εμπειρία να έχει να σου πει καμιά ιδέα γιατί εγώ όπως κατάλαβες ενθουσιάστηκα απλά με τη γατούλα σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣεραφίναΑ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΣεραφίναΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
ΣεραφίναΑ
Νεοφερμένο μέλος
13-09-13
20:43
έψαξα για τέτοια λεκάνη και δε βρήκα..

έψαξα για τέτοια λεκάνη και δε βρήκα..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
13-09-13
21:43
Σε ολα τα πετ σοπ και κτηνιατρεια εχουν τετοιες αμμολεκανες.Δεν ειναι κατι περιεργο.
Επισης,..ειναι λογικο να τα κανει αυτα,καθως ειναι μικρο ακομα.Σε αυτηην την ηλικια αυτα ακριβως κανουν.Ειναι πανω στο ζενιθ της εξερευνησης των ικανοτητων και δυνατοτητων τους.Σιγα σιγα θα ηρεμισει.Και εμενα η πουπυ μου,εβγαζε τα κακακια της απο την αμμολεκανη και επαιζε ποδοσφαιρο!
Εννοειται πως το εκοψε βεβαια μεγαλωνοντας.
Σε ολα τα πετ σοπ και κτηνιατρεια εχουν τετοιες αμμολεκανες.Δεν ειναι κατι περιεργο.
Επισης,..ειναι λογικο να τα κανει αυτα,καθως ειναι μικρο ακομα.Σε αυτηην την ηλικια αυτα ακριβως κανουν.Ειναι πανω στο ζενιθ της εξερευνησης των ικανοτητων και δυνατοτητων τους.Σιγα σιγα θα ηρεμισει.Και εμενα η πουπυ μου,εβγαζε τα κακακια της απο την αμμολεκανη και επαιζε ποδοσφαιρο!
Εννοειται πως το εκοψε βεβαια μεγαλωνοντας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenitsa21
Νεοφερμένο μέλος
Η elenitsa21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
27-09-13
00:52
αχου το μωρε! μου θυμισες τον αρη μου! οποτε ηταν νευρικος μικρος εσκαβε τη λεκανη του με μανια κ μετα .... ξαπλωνε μεσα το σιχαμα!!!! με τον καιρο τα εκοψε αυτα.. γ αρχη προσπαθησε να μην τη μαλωνεις γτ προφανως στρεσαρεται! οσο γ τις αταξιες... εγω παντα χρησιμοποιω τη λεξη ¨οχι¨ σε οτι δεν πρεπει να κανει. ποτε αλλη λεξη. μονο αυτη. πολλες φορες ακουει αμεσως. αν οχι, παω πολυ κοντα του κ του λεω "οχι" κ τον σπρωχνω απο εκει που ειναι να παει παραπερα! αν με ακουσει, συνεχιζω με χαδια κ ξεχνιεται.. αν δεν ακουσει πιτσιλισε την με λιγο νερακι στο προσωπο! αλλα μην φωναζεις κ μη μαλωνεις τωρα που ειναι μικρο... ακομα ανακαλυπτει τον κοσμο! κ ο κοσμος της ειναι το σπιτι σου.!! κ εγω αργησα να το καταλαβω αλλα ειναι γεγονος!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
28-09-13
21:38
Κουκλί είναι το άτιμο!! Να το χαίρεσαι!
Μην ανησυχείς που κάνει έτσι με την άμμο. Μάλλον δεν το καταλαβαίνει καν για μάλωμα. Απλώς νιώθει την ένταση και κάνει κάτι έντονο και ενθουσιώδες... Είναι μικράκι μωρεεεεεέ...
Κι εγώ ψηφίζω κλειστή αμμολεκάνη. Α, και αν στην αρχή-αρχή που δε θα έχει μυρίσει ακόμα, την κάνει "σπιτάκι" μη θορυβηθείς...
Κι εμένα έτσι έκαναν! Μπήκαν μέσα και τα τέσσερα, ξαπλώσαν τις κορμάρες και κοιμήθηκαν!! Κράτησε μέχρι το πρώτο "ξαλάφρωμα" !! 
Μην ανησυχείς που κάνει έτσι με την άμμο. Μάλλον δεν το καταλαβαίνει καν για μάλωμα. Απλώς νιώθει την ένταση και κάνει κάτι έντονο και ενθουσιώδες... Είναι μικράκι μωρεεεεεέ...
Κι εγώ ψηφίζω κλειστή αμμολεκάνη. Α, και αν στην αρχή-αρχή που δε θα έχει μυρίσει ακόμα, την κάνει "σπιτάκι" μη θορυβηθείς...
Κι εμένα έτσι έκαναν! Μπήκαν μέσα και τα τέσσερα, ξαπλώσαν τις κορμάρες και κοιμήθηκαν!! Κράτησε μέχρι το πρώτο "ξαλάφρωμα" !! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum