V@so
Νεοφερμένο μέλος
Η V@so αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα.
25-10-13
21:58
Καλά μάλλον υπερέβαλα κι εγώ απλά είναι η πρώτη φορά που παίρνω γάτα στο σπίτι και δεν είχα ξαναδει παρόμοια συμπεριφορά! πάντως τώρα το καλό μου είναι όλο και καλύτερα! Πήρα και τηλέφωνο τον κτηνίατρο και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να την δει αν συνεχίσει να είναι καλά για ένα 24ωρο. Θα ανοίξω και θέμα στο φόρουμ να ανεβάσω φωτογραφίες της! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καληνύχταα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
25-10-13
22:22
Καλή σας νύχτα και να μου φιλήσεις το όμορφό σου κουτσουνάκι που,επιτέλους, ανένηψε! Πάντα γερό και δυνατό να είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δελφινακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 336 μηνύματα.
26-10-13
00:43
τι κουκλι ειναι αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχχχχχχχχ 

περιμενουμε το θεματακι.....

περιμενουμε το θεματακι.....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
26-10-13
10:45
Κουκλακι πραγματικα!Πολυ καλα τα νεα σας!Περαστικα να ειναι !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum