Το γατάκι μου κλαίει συνέχεια,γιατί;

JoanneMenace

Νεοφερμένο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Καλησπέρα!Τυχαινει να είμαι πρώτη φορα "γατομαμα" και έχω κάποιες απορίες.Τον μικρό τον βρήκα στο δρόμο και τον έχω ένα μηνα,είναι περίπου 3 μηνών,του παρέχω όλα τα κομφόρ παιχνίδια άμμο νερό και φαγητό συνεχεια.Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα κλαψουρίζει συνεχεια όλη μέρα παρόλο ότι είναι χορτάτος απόλα παιχνίδια και φαγητό ,γιατι συμβαίνει αυτό μήπως κάτι δεν κάνω σωστά??:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλοσώρισες στην παρέα μας :)
Το γατάκι είναι μικρό και ανασφαλές ακόμα. Είναι πολύ φυσιολογικό να κλαίει συνέχεια. Συνέχισε να το φροντίζεις και να το προστατεύεις απο όλους τους κινδύνους που εγκυμονούν, δίνοντας του παράλληλα χώρο να εξερευνήσει και χρόνο να συνηθίσει στη νέα του κατάσταση.
Μην ξεχνάς ότι όλα είναι καινούρια για το γατήσιο του μυαλουδάκι!! Που είναι η γατομανούλα του; Ο κόσμος στον οποίο ζει είναι τόσο περίεργος! Κι εσύ τόσο ψηλή γι' αυτό!!
Τα μικρά γατάκια κλαίνε συνεχεια στην αρχή. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχει συνηθίσει και θα είστε και οι δύο τρισευτυχισμένοι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνω με την Ριάνα σε όλα αλλά να ρωτήσω και κάτι,από υγεία είναι καλά?το έχεις πάει στο γιατρό απ'οταν το βρήκες?Ρωτάω γιατί μπορεί να έχει ακόμα και ένα μικρό πονο που το ενοχλει!όλα είναι πιθανα,που ελπίζω να μην είναι τίποτα και να θέλει απλά τον χρόνο του!:)

Το γατακι, οπως αναφερω και στο αρχικο μου μυνημα, το εχω - πλεον- πανω απο 1 μηνα. Χωρο εχει απεριοριστο, καθως το σπιτι μου δεν ειναι μικρο - μπορω να πω μαλιστα οτι το εχει πλεον εξερευνισει ολο. Επισης δε νομιζω να εγκυμονουν ιδιαιτεροι κινδυνοι για το γατακι μου καθως μενω σε διαμερισμα και οχι σε μονοκατοικια πχ ωστε να βγενει εξω κτλ.
Οσο αφορα την υγεια του μικρου, ειναι αριστη. Δεν εχει κανενα προβλημα.
Ευχαριστω παρολα αυτα για τις απαντησεις σας.

Ίσως αν αγόραζες κανένα γατοπαιγνιδάκι και το παρέσυρες σε τρελό χορό να του βοηθούσες περισσότερο. Ένα γατόδεντρο ακόμη θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα. Δεν ξέρω, ικασίες κάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε πως ζείτε, πως είναι το σπίτι σας κτλ
Βασικά και μόνο ότι προβληματίζεσαι αυτό είναι πολύ θετικό σημάδι. Πάει να πει πως το αγαπάς αληθινά. Είναι θέμα χρόνου να σταματήσει να κλαίει το μικρό. Έτσι κάνουν τα μικρά :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back