Το γατάκι μου πεθαίνει

JellyGataki

Νεοφερμένο μέλος

Η JellyGataki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
καλησπερα παιδες,

εχω ενα γατακι που ειναι σχεδον 4 μηνων, και αυτο δεν φαινεται καθολου καλα. εχει πρηστει πολυ η κοιλια του, νομιζω/α οτι εχει σκουλικια,
εδωσα drontal, χαπι του 20 κιλων μισω μια μερα, και το αλλο μισω μια μερα μετα. τπτ δεν εγινε. αρχισε να χανει βαρος, προσπαθει να φαει, και δεν μπορει, τα κοκκαλα αρχισαν να φαίνονται, και η κοιλια πρησμενη παρα πολυ, αδιαθετο. του εκανα σύριγγα με λαδακι tou 2 ml. παλι τπτ. του εκανα κλυσμα με ζεστο νερο, και του εκανα μασαζ και εκανε κ@κ@. μισα σφιχτα και τα αλλα νερουλα
και ενα σκουληκι δεν ειδα !!! εκανα πολλα και προσπάθησα να μην πολυ κουρασω το γατακι μου. σημερα το ειδα χαλια και πιστευω πως δεν θα επιζήσει.αύριο θα πάω γιαννιτσά να δω εναν απο τους δυο κτηνιατρους δεν εχω πολλα λεφτα και θελω να σωθει το γατακι μου!
μπορει ο γιατρος να αρνηθει να το εξεταση και να τον βοηθήσει εάν δεν του φτασουν τα λεφτα μου?

σας παρακαλω βοηθηστε με

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσπάθησε να κάνεις έναν διακανονισμό μαζί του. Πηγαινέ του όσα είναι και πες του ότι θα του πηγαίνεις τα υπόλοιπα λίγα λίγα. Κατά τη γνώμη μου - και όσο πονηρό και αν ακούγεται αυτό- μην του το πεις από την αρχή. Ασε να εξετάσει το γατάκι σου πρώτα μην και πέσεις σε κανέναν περίεργο και αν του πεις για τα λεφτά δεν το κοιτάξει καλά. Καλή επιτυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να καταλαβω..τι εννοεις οταν λες οτι εδωσες χαπι των 20 κιλων;;
Και μετα..ολα αυτα περι κλυσματος,λαδι κλπ...ο γιατρος στα ειπε..ή απο μονος σου τα κανεις;:worry:

περι κλυσματος μονο το ζεστο νερο!

το χαπι ητανε drontal για 20 κιλα γάτα οι σκυλι, το έσπασα στην μεση και το εδωσα μισο διαλυμένο σε νερό σε σύριγγα και το εδωσα απο το στομα.
και το λάδι (ηλιόσπορο), μια μερα μετα σε συριγγα απο το στομα επισης, γιατρος απο γερμανια μου το ειπε.

Δεν υπαρχει χαπι για γατα 20 κιλων..αν ειναι δυνατον!!!Επισης ειναι αλλα τα χαπια για γατες κια αλλα για σκυλους.Εδω εγω..επρεπε να δωσω στη γατα μου που ειναι 3600 και ο γιατρος το χαπι που ειναι για 4 κιλων γατα,μου ειπε να το κοψω στη μεση..για 4...ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ!!
Και συριγγα με λαδι..απον γιατρο γερμανιας..δεν καταλαβαινω πραγματικα.Αν ενδιαφερεσαι για το γατακι..πηγαινε το σε εναν κτηνιατρο..και ακολουθα τις συμβουλες του.Ουτε τηλεφωνικα..ουτε απο ιντερνετ..ή δεν ξερω απο που αλλου.:)

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την poupoulina, καλύτερα να πας το γατί σου σε έναν κτηνίατρο άμεσα.
Ειλικρινά καταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία σου αλλά μέσω Διαδικτύου δεν ξέρω τι βοήθεια μπορεί να σου παρασχεθεί.
Προσπάθησε τουλάχιστον να μιλήσεις τηλεφωνικά με έναν κτηνίατρο μέχρι να το πας αύριο, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να πω για να βοηθήσω.

Εύχομαι ειλικρινά ό,τι καλύτερο για το μικρό σου.

απ οτι καταλαβα ενοεις drontal 20 αυτο δεν σημαινει οτι προοριζεται για γατα 20 κιλα,γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει γατα 20 κιλα,εχω κι εγω ronaxan 20 αυτο δε σημαινει τα κιλα του ζωου.αν ειναι οπως λες 4 μηνων,θα ειναι γυρω στο 1 με 1μιση κιλο,αρα θελει ολοκληρο χαπακι δυο φορες την ημερα,ομως δεν ειμαι κτηνιατρος και απ οτι καταλαβα εισαι αρχαριος/α με τις γατες.το χαπακι των 20 για να καταλαβεις προοριζεται για ενα γατι 2 κιλων,και το δινεις πρωι βραδυ,ομως το φαρμακο ποιος στο εδωσε?δεν διαβασες οδηγιες?τα σκουλικακια δε φαινονται παντα,αλλα δε κανει να κανεις υποθεσεις και να δινεις οτι να ναι στο ζωακι,ειπες εβγαλε σκληρα και μετα μαλακα κακα,νορμαλ το ακουω αυτο,αφου του ειχες βαλει νερο.τι τροφη το ταιζεις?καθε ποτε τρωει?μπορει να φαει και να πιει νερο?

Μπορουμε να μην δινουμε οδηγιες για φαρμακα..εφοσον δεν ειμαστε γιατροι;:worry:

οχι βεβαια δε μπορουμε και δεν ειχα τετοια προθεση,το γραψα εξαλου,αλλα οταν λεει γατα 20 κιλα καταλαβαινω οτι ειναι αρχαριος/α με τις γατες,και ηδη κανει πειραματισμους,που δεν καταλαβαινω,απο αγαπη τα κανει βεβαια,αλλα ειναι επικινδυνο.
και την παραπανω δοσολογια που εγραψα ειναι για το ronaxan οχι για το drontal που εδωσε η φιλη μας,το λεω για να μην παρεξηγηθω,το ενα ειναι αντιβιωση και το αλλο χαπι για σκουλικακια,καλα εκανες πουπουλινα και με διορθωσες και ζητω συγνωμη γιατι καμια φορα μπορει να πιαστει ο αλλος απο ενα κειμενο και να ειναι εις βαρος ενος ζωου,αρα μονο κτηνιατρος σε τετοιες περιπτωσεις.

Τελευταία επεξεργασία:
Παιδιά, το γατάκι χρειάζεται κτηνίατρο.
Καταλαβαίνω ότι η κοπέλα του έδωσε το φάρμακο που του έδωσε επειδή το αγαπάει και θέλει να το βοηθήσει, όμως το να δίνουμε από μόνοι μας ένα φάρμακο σε ένα γατί χωρίς να μας το έχει πει κάποιος κτηνίατρος μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα.
Τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να κάνω όταν αρρωσταίνω κι εγώ ο ίδιος, εάν είναι κάτι έντονο κι επίμονο δεν γίνομαι φαρμακαποθήκη αλλά μιλάω με τον γιατρό.
Οπότε το ίδιο χρειάζεται να συμβαίνει και με τα γατιά μας. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back