Το γατάκι μου πιπιλίζει το μπράτσο μου

milkamarious

Νεοφερμένο μέλος

Η milkamarious αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεια σας!! Πριν μερες βρηκα ενα γατακι μικρουλικο, νεογεννητο πρεπει να ηταν, μεσα σε ενα σκουπιδοτενεκε, και το ειδα και το λυπηθηκα γιατι αν το επερνε το σκουοιδιαρικο θα το εκανε 1000 κομματακια. Εχω παρατηρησει ομως, οτι εχει ασυνηθιστα μεγαλη κοιλιτσα, και οτι θελει πολλα χαδια και να ειναι συνεχεια πανω μας.. Επισης οταν το παιρνω αγκαλια ψαχουλευει το χερι μου, και μολις φτανει στο μπρατσο μου το πιπιλιζει, χωρις να σταματαει με τιποτα.. Μηπως εχει κατι?? Εγω σκεφτηκα οτι μπορει να αναζηταει το γαλα της μαμας του , αλλα απο την αλλη σκεφτομαι μηπως ειναι αρρωστουλικο... :( εσεις τι λετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Το γατάκι μου, πιπιλίζει το μπράτσο μου

Καλησπερα.
Τα πολλα χαδια,το πιπιλισμα και ολα αυτα ειναι φυσιολογικοτατα.Ετσι ακριβως κανουν ολα τα μικρα γατακια.:)
Οταν λές μικρο,ποσο εννοεις περιπου;Τρωει κανονικη τροφη;Τουαλετα πηγαινει μονο του;Ενεργειται κανονικα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πιπίλισμα είναι όντως μια αναμενόμενη αντίδραση ενός πολύ μικρού σε ηλικία γατιού.
Η μεγάλη διάθεση για παιχνίδια, τα δαγκωματάκια, οι γρατζουνιές, το γλύψιμο και το πιπίλισμα είναι όλα φυσιολογικά, με το πέρασμα του χρόνου κάποια από αυτά (όπως πχ το πιπίλισμα) θα εκλείψουν.
Όσον αφορά την υγεία του, το έχει δει κτηνίατρος;
Εάν όχι, θα πρέπει να το δει...

Το πιπίλισμα είναι όντως μια αναμενόμενη αντίδραση ενός πολύ μικρού σε ηλικία γατιού.

και όχι μόνο... η ζουζουνάκα μου προχθές ήρθε κάθησε στον καναπέ δίπλα μου , ανέβηκε πάνω στο μπράτσο και με πιπίλαγε... περιτό να πώ οτι έγινα κομμάτια:clapup: γιατι έιχε καιρό να το κάνει, τουλάχιστον 2 μήνες... και είναι 11 χρονών!

Καλησπερα.
Τα πολλα χαδια,το πιπιλισμα και ολα αυτα ειναι φυσιολογικοτατα.Ετσι ακριβως κανουν ολα τα μικρα γατακια.:)
Οταν λές μικρο,ποσο εννοεις περιπου;Τρωει κανονικη τροφη;Τουαλετα πηγαινει μονο του;Ενεργειται κανονικα;
Ειναι ενος μηνος περιπου.. μπορει και λιγοτερο. Τρωει γαλατακι, και τουαλετα ναι μια χαρα τα κανει.. Μου φανηκε περιεργο το οτι μολις με βλεπει ερχεται χαιδευεται στα χερια μου και κατευθειαν ανεβαινει πανω μου κ πιπιλιζει το μπρατσο μου.. Συνεχεια! Πριν λιγο ανεβηκε στον καναπε και αρχισε να πιπιλιζει την ζακετα μου... :) Νιωθω σαν να με θεωρει μαμα του...!!! :inlove::inlove:

αχ το γατούλι!!! :)να του κάνεις χαδάκια και πολλά φιλάκια! τώρα πλέον είσαι η μαμά του;) ! να το προσέχεις!

Κατά μεγάλη πιθανότητα η φουσκωτή κοιλίτσα σημαίνει ότι έχει σκουλίκια στο έντερο... Πρέπει να το πας έτσι και αλλιώς σε ένα κτηνίατρο, όπου και θα του δώσει 1 χάπι για αυτή τη δουλειά. Μια και εξω υπόθεση είναι... Πέρα του ότι μπορεί να έχει και ψώρα στα αυτιά(αν δεις κάτι μαύρα πράγματα μέσα στα αυτιά του)... Συν τους ψύλλους κλπ... Να το πας στο γιατρό !;)

Αυτο με τα σκουλικια στην κοιλιτσα, το ειχε και ο προηγουμενος γατουλης μου, αλλα δεν ειχε φουσκωτη κοιλιτσα.. Οταν τον ειχαμε γυρισει απο τον γιατρο πονουσε.. Και μολις τον αγγιζαμε νιαουριζε το καημενουλη... :( Του ειχε κανει και ενα εμβολιο...

Πολύ φάτσα ο Κούλης πάντως! ;)
Πήγαινε τον στον κτηνίατρο πάντως ώστε να δεις τι θα σου πει γιατί μπορεί να χρειάζεται κάποια αγωγή.

Παιδια επειδη ειμαι νεα γατομαμα 2 αδεσποτων που βρηκα φυσικα στο δρομο και τωρα μαθαινω θελω να ρωτησω κατι.Η μια γατουλα ειναι 5 μηνων και θηλαζει ενα παιχνιδι που μοιαζει με θηλη και ταυτοχρονα κανει πατουσακια στο κρεββατι της.Το παιχνιδι οατν το κανει αυτο δεν της το παιρνεις με τιποτα απο το στομα.Σημαινει κατι?Το κανει απο στεναχωρια?Της λειπει η μαμα της?Παντα αναρωτιεμαι αν μεσα στα διαμερισματα η ζωη τους ειναι καλη η παθαινουν καταθλιψη.Βεβαια και απο την αλλη στο δρομο καλα περνανε?Τι να πω.Καμια ιδεα κανεις??

Μην στεναχωριεσαι.Ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο στην ηλικια τους.Το κανουν απο ενστικτο.Δεν σημαινει οτι δεν ειναι ευτυχισμενα μαζι σου,ισα ισα.Εμενα τα δικα μου κανουν πατουσακια ακομα και τωρα,και ειναι ενδειξη τρυφεροτητας βασικα.
Να τα χαιρεσαι.:D

Ο Κουλης μου χαθηκε.. :( Επιπλεον ειχα βγαζει μυκητες.. Δεν ειχα προλαβει αν τον παω στον γιατρο... Ψυχουλα μουυυ..... μου ΛΕΙΠΕΙ!!!!

Ο Κουλης μου χαθηκε.. :( Επιπλεον ειχα βγαζει μυκητες.. Δεν ειχα προλαβει αν τον παω στον γιατρο... Ψυχουλα μουυυ..... μου ΛΕΙΠΕΙ!!!!
Τι εννοεις χαθηκε..τον εχασες..ή πεθανε;:(

Μα, πως χάθηκε;
Νόμιζα ότι ήταν καλά γαμώτο... :(

Τον ειχα στο μπαλκονι (στο ισογειο ειναι) και μια μερα τον εψαχνα αλλα δεν τον βρηκα.. Δεν ξερω αν μπορεσε να επιβιωσει.. Ειχε καποιο προβλημα με την κοιλιτσα του.. :( Ηταν υπερβολικα μεγαλουτσικη...

:clapup:Ευχαριστω πολυ γιατι το ειχα αγχος!Μακαρι ολα τα γατουνια να τα μαζευαμε απο τον δρομο!!Αν ηξερε ολος ο κοσμος ποσο ωραια ειναι να τα εχεις!!!
Μην στεναχωριεσαι.Ειναι απολυτα φυσιολογικο αυτο στην ηλικια τους.Το κανουν απο ενστικτο.Δεν σημαινει οτι δεν ειναι ευτυχισμενα μαζι σου,ισα ισα.Εμενα τα δικα μου κανουν πατουσακια ακομα και τωρα,και ειναι ενδειξη τρυφεροτητας βασικα.
Να τα χαιρεσαι.:D

Τον ειχα στο μπαλκονι (στο ισογειο ειναι) και μια μερα τον εψαχνα αλλα δεν τον βρηκα.. Δεν ξερω αν μπορεσε να επιβιωσει.. Ειχε καποιο προβλημα με την κοιλιτσα του.. :( Ηταν υπερβολικα μεγαλουτσικη...
τι κριμα....μακαρι να τον βρεις!:(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back