saki p.
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν άχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, αλλα ίσως αν χρησιμοποιούσες ένα απορρυπαντικό ή καλύτερα μαλακτικό με κάποιο αρωμα που τον απωθεί να σταματουσε αυτην την κακιά συνήθεια. Η μυρωδιά απο λεμονι και πορτοκάλι δεν τους αρέσει γενικά, αλλα δεν έχω υποψην μου κάποιο προιον σχετικό...Μπορείς όμως να δοκιμάσεις διάφορα και ίσως να πετύχεις κάποιο που τον απωθει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saki p.
Νεοφερμένο μέλος
σ'ευχαριστω πολυ,θα το δοκιμασω να δω αν θα πετυχει!ελπιζω δηλαδη γιατι δεν θα αντεξει κι αλλη επεμβαση

maria_kala
Εκκολαπτόμενο μέλος
βρισκει τροπο και τα ξετρυπωνει,με αποτελεσμα να φρασσει το στομαχι του,να κανει συνεχως εμετο,να μην μπορει να αποβαλλει ο,τι εχει φαει και μαλιστα την τελευταια φορα επαθε ειλεο..
Πρόσεχε μην καταπιεί τίποτα από αυτά που μασούλα!!!! Όπως κουμπιά η κορδόνια γιατί μετά θα θέλει χειρουργείο!! Κι εγώ δεν το έχω ξανακούσει αυτό το πράγμα..!!!!!

saki p.
Νεοφερμένο μέλος
εχει ηδη καταπιει και εχει ηδη χειρουργηθει 2 φορες!ασε ειναι ασχημη η κατασταση με τον γατουλη..δεν τον προλαβαινεις τον ατιμο,μασουλαει τα παντα..μεγαλο προβλημα..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
χμ, ο δικος μου μασουλαει κλωστες, σακουλες και τρωει τις τριχες του απο το πατωμα (μια φορα ειχα βρει ενα μουστακι του κατω, του το εδωσα να το μυρισει και το εκανε μια χαψια!). Εχω παρατηρησει οτι οταν εχει αφθονο χορτο στην διαθεση του σταματαει να μασουλαει ξενα αντικειμενα. Δοκιμασε να φυτεψεις γλαστρακια με φακες, σιταρι, κριθαρι ή βρωμη. Επισης δοκιμασε να τριβεις φλουδα λεμονιου πανω σε αντικειμενα που μασουλαει. Στον δικο μου εχει πετυχει αυτο με τα καλωδια. Ισως μια παρεα να τον βοηθουσε να ξεχαστει. Αυτο που εχει λεγεται pica

Δες εδω περισσοτερα
Alni
Νεοφερμένο μέλος
Anti pic ίσως; Είναι ένα πικρό σπρέι το μόνο που δούλεψε σε μένα - λεμόνι δεν δοκίμασα ακόμα.
Το γρασιδι Θα το δοκιμαζα σιγουρα στην θεση σου, εγώ πήρα γρασίδι από ένα pet shop (thanks saruka
) και περιμένω να μεγαλώσει τώρα :pΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saki p.
Νεοφερμένο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Alni
Νεοφερμένο μέλος
Anti pic έχω βρει μόνο σε ένα pet shop στον Πειραιά. Αν μένεις εκεί κοντά στείλε μου μήνυμα να σου πω που ακριβώς. Ίσως και να μπορείς να το παραγγειλεις απο ένα μαγαζί κοντά στο. Είναι πολύ πικρό, και κάνει 10 ευρώ το μπουκάλι. Πως μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δεν ξέρω, εγώ αυτοσχεδιασα. Ίσως σε υφάσματα που δεν μπορείς να μαζέψεις; Όλα τα ρούχα δεν το βλέπω εφικτό να τα περάσεις.
Καλή τύχη με τον γατουλη.
saki p.
Νεοφερμένο μέλος
τελικα και μενα ο γατουλης μου απο τοτε που φεραμε το αλλο γατακι στο σπιτι εχει παψει να ασχολειται με υφασματα ολη την ωρα!τρωει κανα κοκαλακι βεβαια αλλα ευτυχως τον προλαβαινω μεχρι στιγμης!νομιζω οτι η παρεουλα του εκανε καλο τελικα,εχει με κατι να ασχολειται!σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες!
tsouchtri
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!!!
Ο γάτος μου από μικρός δαγκώνει πολύ και ασταμάτητα. Εδώ και μια εβδομάδα όμως δεν δαγκώνει απλά αλλά καταπίνει οτι βρεθε'ι στο δρόμο του. Λαστιχάκια, κουβάρι από μαλλί, πλαστικά, μαγνητάκια του ψυγείου κλπ. Χθές έκανε εμμετό και έφγαλε κομμάτάκια σακούλας και μαλλί απο κουβάρι που το είχαμε για παιχνίδι του. Δεν έχω ακούσει να ξανασυμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν έχω και ιδέα πώς να το αντιμετωπίσω ... Καμμία ιδέα κανείς
???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οντως καποια γατια το εχουν αυτο το θεματακι.Το εχουμε δει και σε αλλες περιπτωσεις.

Μια ειναι η λυση.Απομακρυνε ότι μπορει να φαει.Μην αφηνεις εκτεθειμενες σακουλες,λαστιχα κλπ.
goth
Δραστήριο μέλος
Συγγνώμη για τα greeklish αλλα ο υπολογιστής μου κόλλησε υιό.Μπορείς να κρύψεις όλα τα πράγματα που είναι εύκολο να τα καταπιεί.Μπορεί να βγάζει δοντάκια και να πονάει...η να έχει έλλειψη βιταμινών όπως και ο αδερφός μου όταν ήταν 3 χρόνον έτρωγε άμμο.Ζητα και την συμβουλή του κτηνιάτρου σου.(Χίλια συγγνώμη για τα greeklish.....)
PriNcEsS DuFFy
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα μου τρώει την στάχτη από το τζάκι και από το αρωματικό (που τ καις κ βγάζει άρωμα).. Είναι κάλο, δλδ το συνηθίζουν? Αν όχι τι να κάνω?!

hionath1980
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οχι βεβαια....! Δεν ξερω τι την ελκυει στην σταχτη....(γιατι στο αρωματικο φανταζομαι το αρωμα) αλλα αυτα ειναι χημικα...! Δεν θα επρεπε να εχει καμια επαφη με τετοια πραγματα...! Προσπαθησε να βαλεις ενα προστατευτικο στο τζακι και οταν αναβεις αρωματικα στικς ή κερια....να τα τοποθετεις σε μερη που δεν τα φτανει...ή αν δεν εχεις...να επιβλεπεις και να εισαι παρουσα οταν καινε...και οταν τελειωσουν..να τα μαζευεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
houlieta
Δραστήριο μέλος
Ρε τα χαζά τα γατιά μας, ότι να 'ναι είναι!
Εμένα ο δικός μου τρώει καπνό από τσιγάρα (άκαφτο εννοώ..).. !

Ανέφερέ το στον κτηνίατρο - αν και προτακουστο θα του φανεί - και προσπάθησε να μην το αφήνεις...
Αν γλύψει κάτι που επεσε κατω δεν θα πάθει και τιποτα αλλά προς Θεού, μην μπει στο τζάκι και αρχίσει να τρωει!..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ θα ανησυχούσα εάν η δική μου έτρωγε στάχτη γιατί δε μπορείς να γνωρίζεις τις συνέπειες...
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείνεις το τζάκι ώστε να μην έχει πρόσβαση η γάτα σε αυτό;
Lydia.Nataly
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool