Το γατάκι μου υποφέρει...

Kat_

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Kat_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα.
Καταρχας να διευκρινησω οτι βρισκεται υπο την επιβλεψη κτηνιατρου !!
Το ανοσιοποιητικο της ειναι χαμηλο και λογω καλυκοιου εχει πληγες στο στομα και δυσκολευεται να φαει .. με το ζορι τον ταιζω
Στον Αιλουρο..δοκιμασαμε αντιβιωση και οδοντοπαστα να μην εξαπλωθει η μολυνση αλλα τιποτα !
Του εκανα και γενικες αιματος και ησαν παρα πολυ καλες

μπορει καποιος να με συμβουλεψει? ειναι χαλια...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλυτερα απο τον κτηνιατρο σου κανεις.Εχει καποια αρρωστια σοβαρη;Μονο απο τον καλυκοϊο εφτασε σε τετοια κατασταση;Περαστικα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γιατρός σου δεν είχε καμία άλλη λύση να σου προτείνει; Δηλαδή, αν δεν λειτουργήσει η θεραπεία αυτή που σου έδωσε, τι άλλο μπορεί να γίνει; :hmm:

συγνομι, τι ειναι "καλυκοιου " γιατι δεν βρισκο τιποτα το μεταφραστη στο ιντερνετ... σορρυ:redface: τα ελληνηκα δεν ειναι η μητρικη μου γλοσσα...

μπορεις να δοκιμασεις και καποιο αντιίκο φαρμακο οπως αυτο για τον ερπη σε πρωτη:hmm:

συγνομι, τι ειναι "καλυκοιου " γιατι δεν βρισκο τιποτα το μεταφραστη στο ιντερνετ... σορρυ:redface: τα ελληνηκα δεν ειναι η μητρικη μου γλοσσα...

feline calicivirus ;)

βρηκα ενα site σχετικα με το προβλημα σου, ελπιζω να βοηθησει: https://www.animalhealthchannel.com/calicivirus/treatment.shtml

εχει ακομα προβλημα το γατακι μου....αν γνωριζει καποιος καποια αποτελεσματικη θεραπεια για το ελκος στο στομα...

Ο γιατρός σου τί σου λέει;:hmm:

2 μήνες και δεν έχει βρεθεί λύση? :hmm:
Μήπως να έπαιρνες και μια 2η γνώμη και 3η?
ΕΔΩ μια λίστα με προτεινόμενους Κτηνιάτρους.
Είναι αρκετό το διάστημα, και θα έπρεπε να φανεί μία βελτίωση... σίγουρα ακολουθείτε η σωστή θεραπεία? Μήπως έχει κάτι άλλο?

Σου ανέφερε καθόλου την ιντερφερονη για να τονόσετε λίγο το ανοσοποιητικό του; Κι έγω ικασίες κάνω τώρα.....

"Η γάτα υποφέρει από ένα μοναδικό στο είδος του έλκος στο πάνω χείλος, που λέγεται κοκκίωμα. Η γλώσσα της γάτας είναι πολύ τραχειά και μόλις εμφανισθεί ένα έλκος η γάτα γλύφει συνέχεια την πληγή και ερεθίζει τον ιστό που προσπαθεί να επουλώσει την πληγή. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από το γιατρό, αλλιώς θα εξαπλωθεί γρήγορα και η θεραπεία θα είναι δύσκολη."
Αυτά τα βρήκα στο βιβλίο "ΓΑΤΕΣ" του Έρικ Άμπερμαν. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα έχει η γατούλα σου. Για ψάξε στο google, μπορεί να βρεις και φωτογραφίες και να πάρεις συμβουλές. Πρακτικές μόνο, γιατί ιατρικές ο μόνος αρμόδιος να τις δώσει είναι ο γιατρός.

2 μήνες και δεν έχει βρεθεί λύση? :hmm:
Μήπως να έπαιρνες και μια 2η γνώμη και 3η?
ΕΔΩ μια λίστα με προτεινόμενους Κτηνιάτρους.
Είναι αρκετό το διάστημα, και θα έπρεπε να φανεί μία βελτίωση... σίγουρα ακολουθείτε η σωστή θεραπεία? Μήπως έχει κάτι άλλο?

εχω ηδη παρει πολλες γνωμες απο κτηνιατρους και οχι μονο...Εχω ρωτησει και εξωτερικο...Θα δοκιμασω Slippery Elm Bark που μου προτειναν αρκετοι και θα δειξει....
Σε ευχαριστω για την λιστα...θα ριξω μια ματια και θα τηλεφωνησω σε οσους δεν εχω μιλησει ηδη...

Σου ανέφερε καθόλου την ιντερφερονη για να τονόσετε λίγο το ανοσοποιητικό του; Κι έγω ικασίες κάνω τώρα.....

ναι βεβαια αλλα ειναι πολυ βαρια για την γατουλα μου..

Η διάγνωση τελικά ποια είναι;;;Από τί πάσχει;;;:hmm:

εκανα την θεραπεια με την ιντερφερονη και πηρε και Stomorgyl..... Καλυτερα ειναι, πιο ζωηρο...αλλα ακομα ματωνει το στομα...και ποναει οταν τρωει, απο τον Οκτ. το ταιζουμε εμεις...φοβαται να φαι μονο του..

χαίρομαι που καλυτερεύει...:):)
εύχομαι να γίνει σύντομα καλά...:happy:

Περαστικα στο γατουλι σου, καλο κουραγιο σε σενα:/: Ελπιζω να αναρρωσει συντομα!

Περαστικα, και σας ευχομαι καλη αναρωση ;).
Ελπιζω το γατακι σου να γινει συντομα καλα :happy:!

ξανα αρχισε την ιντερφερονη....δοκιμασα και καινουργια κτηνιατρο....δεν ξερω τι να κανω...τρεχουν αιματα απο το στομα του συνεχεια...

ξανα αρχισε την ιντερφερονη....δοκιμασα και καινουργια κτηνιατρο....δεν ξερω τι να κανω...τρεχουν αιματα απο το στομα του συνεχεια...
Τι να σου πω... περαστικά του εύχομαι και γρήγορα. Με τη θεραπεια μπορει να εχεις αποτέλεσμα. Σου στέλνω πμ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back