Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ανοσιοποιητικο της ειναι χαμηλο και λογω καλυκοιου εχει πληγες στο στομα και δυσκολευεται να φαει .. με το ζορι τον ταιζω
Στον Αιλουρο..δοκιμασαμε αντιβιωση και οδοντοπαστα να μην εξαπλωθει η μολυνση αλλα τιποτα !
Του εκανα και γενικες αιματος και ησαν παρα πολυ καλες
μπορει καποιος να με συμβουλεψει? ειναι χαλια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος

rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
τα ελληνηκα δεν ειναι η μητρικη μου γλοσσα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
συγνομι, τι ειναι "καλυκοιου " γιατι δεν βρισκο τιποτα το μεταφραστη στο ιντερνετ... σορρυτα ελληνηκα δεν ειναι η μητρικη μου γλοσσα...
feline calicivirus

βρηκα ενα site σχετικα με το προβλημα σου, ελπιζω να βοηθησει: https://www.animalhealthchannel.com/calicivirus/treatment.shtml
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μήπως να έπαιρνες και μια 2η γνώμη και 3η?
ΕΔΩ μια λίστα με προτεινόμενους Κτηνιάτρους.
Είναι αρκετό το διάστημα, και θα έπρεπε να φανεί μία βελτίωση... σίγουρα ακολουθείτε η σωστή θεραπεία? Μήπως έχει κάτι άλλο?
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Αυτά τα βρήκα στο βιβλίο "ΓΑΤΕΣ" του Έρικ Άμπερμαν. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα έχει η γατούλα σου. Για ψάξε στο google, μπορεί να βρεις και φωτογραφίες και να πάρεις συμβουλές. Πρακτικές μόνο, γιατί ιατρικές ο μόνος αρμόδιος να τις δώσει είναι ο γιατρός.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 μήνες και δεν έχει βρεθεί λύση?
Μήπως να έπαιρνες και μια 2η γνώμη και 3η?
ΕΔΩ μια λίστα με προτεινόμενους Κτηνιάτρους.
Είναι αρκετό το διάστημα, και θα έπρεπε να φανεί μία βελτίωση... σίγουρα ακολουθείτε η σωστή θεραπεία? Μήπως έχει κάτι άλλο?
εχω ηδη παρει πολλες γνωμες απο κτηνιατρους και οχι μονο...Εχω ρωτησει και εξωτερικο...Θα δοκιμασω Slippery Elm Bark που μου προτειναν αρκετοι και θα δειξει....
Σε ευχαριστω για την λιστα...θα ριξω μια ματια και θα τηλεφωνησω σε οσους δεν εχω μιλησει ηδη...
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σου ανέφερε καθόλου την ιντερφερονη για να τονόσετε λίγο το ανοσοποιητικό του; Κι έγω ικασίες κάνω τώρα.....
ναι βεβαια αλλα ειναι πολυ βαρια για την γατουλα μου..
konstans
Περιβόητο μέλος

Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΟΛΑ18872
Νεοφερμένο μέλος

εύχομαι να γίνει σύντομα καλά...

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπιζω να αναρρωσει συντομα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
.Ελπιζω το γατακι σου να γινει συντομα καλα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kat_
Εκκολαπτόμενο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Τι να σου πω... περαστικά του εύχομαι και γρήγορα. Με τη θεραπεια μπορει να εχεις αποτέλεσμα. Σου στέλνω πμ.ξανα αρχισε την ιντερφερονη....δοκιμασα και καινουργια κτηνιατρο....δεν ξερω τι να κανω...τρεχουν αιματα απο το στομα του συνεχεια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool