Το γατάκι μου υποφέρει...

Ειχε σταματήσει και τώρα ξανάρχισε; Κρίμα ρε γμρ...:(
Με την ιντερφερόνη δεν θα σταματησει πάλι; Ειναι και ακριβή η ατιμη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως - λέω, δεν ξέρω - πρέπει να δοκιμάσεις ταυτόχρονα με τη θεραπεία κι εκείνο το σκεύασμα της αλόης που βοηθάει στα στοματικά προβλήματα; Κακό αποκλείεται να κάνει, είναι φυτικό. Δε στέλνεις ένα πμ στη gatouni που το έχει χρησιμοποιήσει; Κανείς άλλος που να ξέρει για ποιό πράγμα μιλάω, παιδιά; Δε θυμάμαι που είχε ξαναναφερθεί το συγκεκριμένο:hmm: Πολύ κρίμα το γατάκι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς είναι το γατάκι;:/:
Απ'ότι έχω καταλάβει είναι μικρό σε ηλικία;

Οχι, πλησιαζει τα 6...
Μου συστησαν μια γιατρο, θα τον παω και εκει,,,

To slippery το δοκίμασες; Δεν είδες καμιά βελτίωση;
Το γατάκι εκτός από το στόμα έχει άλλο πρόβλημα ή είναι οκ;
Καπού διάβασα σε ένα σιτε ότι μια φυσική θεραπεία για έλκη στο στόμα είναι να ανακατέψεις με την τροφή λίγο τριμμένο τυρί cheddar. Έγραφε ότι τα ένζυμα που έχει κολλάνε στην πληγή και βοηθάνε να επουλωθεί. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, πάντως έγραφε γι'αυτό και για το slippery.

Εγω στο δικο μου δινω και επιπλέον λυσινη που εχει παρομοιο θεμα αλλα χωρις ελκος. το στομορτζυλ κανει θαυματα. Βιταμινες και ενιχυτικα της δινεις? για το slipery elmδιαβασα επισης αν θελεις εχω και ενα ενισχυτικο κοκτειλ για γατες με ειτζ ισως καποια συστατικα αν τα συζητησεις με το γιατρο σου κανουν και για σας . Στειλε μαιλ στη γατοομαδα θεσσαλονικης απο την υπογραφη μου να στο στειλω

To slippery το δοκίμασες; Δεν είδες καμιά βελτίωση;
Το γατάκι εκτός από το στόμα έχει άλλο πρόβλημα ή είναι οκ;
Καπού διάβασα σε ένα σιτε ότι μια φυσική θεραπεία για έλκη στο στόμα είναι να ανακατέψεις με την τροφή λίγο τριμμένο τυρί cheddar. Έγραφε ότι τα ένζυμα που έχει κολλάνε στην πληγή και βοηθάνε να επουλωθεί. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, πάντως έγραφε γι'αυτό και για το slippery.

το δοκιμασα και ειχε βελτιωση αλλα τωρα παλι το ιδιο...Εχει βοηθησει αλλα γατακια παντως
Οσον αφορα το τυρι, το διαβασα αλλα αν ακουμπησει κατι τα ουλα του ουρλιαζει οποτε δεν μπορω να κανω κατι τετοιο...

Εγω στο δικο μου δινω και επιπλέον λυσινη που εχει παρομοιο θεμα αλλα χωρις ελκος. το στομορτζυλ κανει θαυματα. Βιταμινες και ενιχυτικα της δινεις? για το slipery elmδιαβασα επισης αν θελεις εχω και ενα ενισχυτικο κοκτειλ για γατες με ειτζ ισως καποια συστατικα αν τα συζητησεις με το γιατρο σου κανουν και για σας . Στειλε μαιλ στη γατοομαδα θεσσαλονικης απο την υπογραφη μου να στο στειλω

με το που σταματαει την θεραπεια χειροτερευει.Αλλα και με την θεραπεια...η διαφορα δεν ειναι τεραστια

Δοκίμασες να διαλύσεις λίγο τη τροφή του με νερό και να το ταίσεις με σύριγγα; Δηλαδή να προσπαθήσεις να σπρώχνεις τη τροφή κατευθείαν στον ισοφάγο του έτσι ώστε να μην "κτυπά" τις πληγές. Ίσως με αυτό το τρόπο να μην ερεθίζεται το στοματάκι του και να δει πιο γρήγορα επούλωση. :hmm:

Δοκίμασες να διαλύσεις λίγο τη τροφή του με νερό και να το ταίσεις με σύριγγα; Δηλαδή να προσπαθήσεις να σπρώχνεις τη τροφή κατευθείαν στον ισοφάγο του έτσι ώστε να μην "κτυπά" τις πληγές. Ίσως με αυτό το τρόπο να μην ερεθίζεται το στοματάκι του και να δει πιο γρήγορα επούλωση. :hmm:

ναι το εκανα...ειναι και ο λαιμος του κατακκονκινος...και την ιντερφερονη που του δινω ...τον βλεπω ποναει πολυ!:/:

Έχεις πάρει γνώμη από άλλο γιατρό; Δεν είναι όλοι το ίδιο καλοί ξέρεις, θα εκπλαγείς αλλά μπορεί κάποιος άλλος κτηνίατρος να σε βοηθήσει περισσότερο :hmm:

Πως τα πάει το γατάκι;:hmm:

Συνεχιζει την ιντερφερονη....ολοι οι γιατροι μου ειπαν οτι μονο αυτο μπορει να κανει καποια διαφορα επειδη προκειται για καλυκοιο και οχι για στοματιτιδα απο αλλα αιτια...Ακομα ποναει και αν χασμουρηθει ουρλιαζει απο τον πονο και τιναζεται και τρεχει στο σπιτι....Ειναι απαισιο να μην μπορεις να κανεις κατι να απαλυνεις τον πονο του...Τουλαχιστον τον ταιζουμε στο χερι ...αν ηταν μονο εξω θα ειχε πεθανει...και απο εξω τον ειχα μαζεψει...ειναι ο ψιψινος στο avatar μου..

τι να πω παιδια κουράγιο. Αυτό ακριβώς να σκέφτεσαι ότι αν ήταν έξω θα είχε πεθάνει...η πρόγνωση ποια ειναι δηλαδη;; με την ιντερφερονη γινεται κατι;;

Τι να πω Κατερίνα μου... Μακάρι ν βελτιωθει η κατάστασή του. ΤΟν πήγες και εκει που λέγαμε?:)

να ρωτησω κατι, με κινδυνο ισως λιθοβολισμου. αν η ψυχουλα ποναει τοσο πολυ, υποφερει σε σημειο να ειναι αφορητη η καθημερινοτητα της (μας ειπες οτι ουτε να χασμουρηθει δν μπορει), κ αν δν υπαρχει πιθανοτητα ιασης, μηπως θα ταν καλυτερο να την κοιμιζες? το χεις σκεφτει?

:) Στην Αθηνα ,εχω ακουσει οτι υπαρχει κλινικη ζωων .Δεν ξερω που βρισκεται.Για σενα που ζεις Αθηνα ειναι ευκολο να την βρεις και να πας το γατακι σου,για περισσοτερες εξετασεις,πιο εξειδικευμενες και πιθανον να χρειαστει να το κρατησουν μεσα για καποιες μερες προκειμενου να του κανουν εντατικη θεραπεια και να βλεπουν την εξελιξη της υγειας του.
:( Ειναι κριμα να ταλαιπωρειται τοσο διαστημα και να μην θεραπευεται.

Το νοσοκομείο ζώων είναι στο Πικέρμι, όχι πολύ μακριά από την Αγ. Παρασκευή. Γιατί δεν ρωτάς κι εκεί?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back