Το γατάκι πλησιάζει [ελπίζω]

ψιψινι

Νεοφερμένο μέλος

Ο ψιψινι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Είμαι γατόφιλος από πάρα πολύ μικρός και επιτέλους θα αποκτήσω :cat:γατάκι ,:D τηλεφώνησα σε έναν κτηνίατρο και του ζήτησα να μου βρει ένα θυλικό , γλυκό , κανελί γατάκι 2 μηνών :baby: και αν και δεν μου έχει πει ότι το βρήκε είμαι σίγουρος ότι έρχεται.ΑΑαχ είμαι τόσο ανγχωμένος δεν ξέρω τι να κάνω όταν έρθει το γατάκι τι τροφη να του δώσω ; μήπως θα χρειαστει κάποιο σπιτάκι ή θα έρχετε και θα κοιμάτε μαζί με εμένα ; Και τι θα κάνω αν πάθει κάποια αλλεργεία ; Γιατι η περιοχή που μένω έχει πολή σκονη , και αν πάμε κάπου και θα πρέπει να λήψουμε για βδομάδες ; Θα το πάρω μαζίμου ;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσηρθες!
Οι γονεις σου συμφωνουν με το να αποκτησεις γατακι;Για τροφες και ανατροφή,διάβασε τα άρθρα,ειναι πολυ κατατοπιστικα.Με συγχωρεις,αλλα ίσως πρεπει να το ξανασκεφτείτε οικογενειακως το θέμα,ειδικά αν προβληματιζεσαι τι θα το κανεις οταν φευγετε.Ενα ζωάκι ειναι δέσμευση για μια δεκαπενταετια,κι αυτα τα θεματα θα επρεπε να εχουν λυθει πριν το πάρετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλα χρόνια περίμενα αυτο το γατάκι , οι γονείς μου είναι πολύ μεγάλοι για να ασχοληθούν και έχω ανεξάντλητη όρεξη να φροντίζω το γατάκι αυτό όχι για 15 αλλα και για 115 χρόνια . Περιμένω έξηπνες ιδέες

Ε,τότε θα πρέπει να προσαρμόσεις τη ζωή σου λαμβάνοντας υπόψην,πλέον,ΚΑΙ το γατάκι,αφού το θες τόσο πολύ να το αποκτήσεις.Και ό,τι προκύψει,να το αντιμετωπίσεις...γιατί δεν θα μπορέσεις να κάνεις πίσω ή να το αφήσεις το γατί στο δρόμο.Αν πρέπει να φύγεις,δηλαδή,ή θα το πάρεις κι αυτό μαζί σου εκεί που θα πας ή θα βρεις τρόπο να έρχεται κάποιος σπίτι σου να το φροντίσει ή να το πας εσύ στο δικό του.
Δεν είναι εύκολη υπόθεση,γενικά,στο λέω κι από προσωπική πείρα και τώρα που έχω αποκτήσει και δεύτερο,πρέπει να είμαι ακόμα πιο οργανωμένη και να έχω προνοήσει.
Καλή επιτυχία...και διάβασε και τα άρθρα του site,θα μάθεις πολλά που δεν ξέρεις!;)

Ναι αλλα χρόνια περίμενα αυτο το γατάκι , οι γονείς μου είναι πολύ μεγάλοι για να ασχοληθούν και έχω ανεξάντλητη όρεξη να φροντίζω το γατάκι αυτό όχι για 15 αλλα και για 115 χρόνια . Περιμένω έξηπνες ιδέες
Έξυπνες ιδεες ως προς τι;:confused::confused::confused::blink:

Ως προς τη φροντίδα του γατιού φυσικά.

Ως προς τη φροντιδα του γατιου καλο θα ηταν να διαβασεις πολλα αρθρα στην αναλογη ενοτητα,και να σε ενημερωσει ενας κτηνιατρος για ολα οσα θα πρεπει να φροντισεις.

Ναι , αλλα θα ήθελα και τις συμβουλές κάποιου που έχει γατάκι.

Αυτο σου ειπα κι εγω,ολα τα αρθρα εχουν γραφει απο ιδιοκτητες γατιων,εκει θα βρεις ολες τις συμβουλες που χρειαζεσαι.Επισης ενας κτηνιατρος θα σε ενημερωσει σχετικα με τους εμβολιασμους,τη στειρωση και τις αποπαρασιτωσεις.Αν παρολα αυτα εχεις ακομα αποριες,κανε μας τις ερωτησεις σου να σε διαφωτισουμε.

Μήπως έχεις να προτείνεις κάποια ιδέα για ατέλείωτα παιχνίδια με το γατάκι μου;

Τι εννοεις ατελειωτα παιχνιδια;Οι γατες παιζουν με πολυ απλα πραγματα,οπως σχοινακια,ελαφρα ποντικακια,ακομα και με μπαλες απο αλουμινοχαρτο.Επισης,μπορεις να βρεις παιχνιδια σε πετ σοπ.

οι γάτες έχουν κι άλλες ανάγκες πέρα από παιχνίδια. πχ Καλή τροφή, εκπαίδευση κλπ... τι θα κάνεις με αυτά;

Θα κάνω οτιδήποτε περνάει από το χέρι μου για να είναι το γατάκι μου ευτυχισμένο και θα του προσφέρω τα πάντα ώστε να μην του λείπει τίποτα .

Τελικα βρηκες γατακι;Γιατι ειδα σε αλλο νημα που εψαχνες ονομα.

Γατάκι δεν έχω βρει ακόμα απλά θέλω να του έχω βρει ένα όνομα προτού το πάρω .

Γιατι δε ριχνεις μια ματια στις αγγελιες;Εχει αρκετα πορτοκαλι και ροζ σαν αυτο που θελεις.

Μήπως τιγρέ θηλυκό γατάκι 2 μηνών;

Εχει και τετοια μπολικα,κοιτα στις αγγελιες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back