Το γατί μου τρελάθηκε!!! Βοήθεια!!!

houlahoup

Νεοφερμένο μέλος

Ο houlahoup αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Έχω ένα γατάκι,περίπου 30 ημερών. Ενώ είναι ιδιαίτερα ζωηρό και τρώει κανονικά απόκτησε περίεργη συμπεριφορά. Μόλις το βγάζω από την κούτα του αρχίζει να κουνιέται σαν τρελό, σταματάει και έτσι όπως στέκεται ακίνητο κάνει σαν να τραντάζεται. Επίσης όταν το πλησιάζεις πηγαίνει προς τα πίσω (με την όπισθεν!!!). Δοκίμασα να του δώσω γάλα και ενώ έπινε ξαφνικά σταμάταγε και έσπρωχνε με τα ποδαράκια του το μπιμπερό!!! Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές το πρωί το βρίσκω έξω από την κούτα του. Υπάρχει περίπτωση να έπαθε κάτι από καμία πτώση (τρώει τούμπες βγαίνοντας από την κούτα!), ίσως κάποια διάσυση? 'Όποιος ξέρει ας απαντήσει! Είναι κάτι σοβαρό???:(
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα σε συμβούλευα να μιλήσεις με τον κτηνίατρο. Μπορεί να μην είναι τίποτα, μπορεί όμως να είναι και κάποιου είδους νευρολογικό πρόβλημα. Μόνο ένας κτηνίατρος μπορεί να το ξεδιαλύνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατευθειαν στον κτηνιατρο! ειναι πολύ ευαισθητα στα νευρολογικα απο πτωση και οσο νωριτερα χορηγηθει κορτιζονη τοσο καλυτερα ( αν ειναι απο αυτο, αλλα ενα στο τοσο, μη παιζουμε με το μικρο ε?)

Μίλα και με κανέναν ομοιοιπαθητικό κτηνίατρο, που δίνουν έμφαση στη συμπεριφορά. Γενικά, από την εμπειρία με τις δικές μου, ακόμα και η παραμικρή αλλαγή στη συμπεριφορά δηλώνει κάτι σε επίπεδο οργανικής κατάστασης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back