Το γιο γιο της γάτας

Ελένη Άνση

Διακεκριμένο μέλος

Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
Αποφάσισα να γράψω αυτό το θέμα, γιατί θεώρησα ότι βρήκα μια λύση , που ίσως βοηθήσει και άλλους. Εγώ τη Μπασσέτ την έμαθα από την πρώτη στιγμή με το κουτί της άμμου στη βεράντα, που είναι, κατά κάποιον τρόπο το γατικό δωμάτιο (πιο γατικό από τα άλλα δωμάτια δηλαδή:D:D) Από το καλοκαίρι, όμως, έψαχνα να της βρω σπιτάκι εξωτερικού χώρου, ώστε το χειμώνα το βράδυ να κοιμάται έξω μαζί με την άμμο. Περιττό να πω, ότι με το που πιάσανε τα πρώτα κρύα, παρόλο που της πήρα χουχουλιάρικο σπιτάκι για έξω, δεν μας έκανε καρδιά να την βγάζουμε νυχτιάτικα στο κρύο. Από την άλλη, δεν ήθελα να βάζω τη νύχτα μέσα στο σπίτι το μεγάλο κουτί της άμμου, που χρησιμοποιεί όλη την ημέρα. Είχα τότε επιφοίτηση:P:P:P:happy: και της πήρα "δοχείο νυκτός". Ένα δοχείο άμμου, που προορίζεται για μικρά γατάκια. Το βάζω μέσα πριν πάμε για ύπνο και το χρησιμοποιεί μόνο τη νύχτα (το πρωί το κρύβω). Το τοποθέτησα μπροστά στην πόρτα προς τη βεράντα, όπου έχει την τουαλέττα της και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα από την πρώτη νύχτα. Είναι μικρό και δεν ενοχλεί με τον όγκο του και, παράλληλα, επειδή το χρησιμοποιεί μόνο νύχτα (κι αν), η άμμος είναι καθαρή και δεν υπάρχει ούτε ιδέα μυρωδιάς, οπότε και οι πιο υποχόνδριοι είναι ευχαριστημένοι.:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν φαντάζομουν τέτοια κατάληξη στο ποστ σου Ελένη. Οταν διαβασα τον τιτλο φανταστηκα οτι η γατα σου κυνηγάει ένα γιο γιο πανω κατω και γέλαγα:lol:
Αλλά μου φαίνεται οτι απλά κυνηγάει την άμμο της μεσα-έξω.:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν φαντάζομουν τέτοια κατάληξη στο ποστ σου Ελένη. Οταν διαβασα τον τιτλο φανταστηκα οτι η γατα σου κυνηγάει ένα γιο γιο πανω κατω και γέλαγα:lol:
Αλλά μου φαίνεται οτι απλά κυνηγάει την άμμο της μεσα-έξω.:lol: :lol: :lol:

ελενη μου και γω αυτο καταλαβα πανω κατω !!!!!!!!:lol::lol::lol:δεν ειχε τονο μαλλον γι'αυτο!!!!εμενα το χαζουλακι μου φοβαται να βγει στη βεραντα οποτε :redface::redface::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:Παίζουν ,μωρέ, γιο γιο οι γάτες;:lol:΄Δεν αλλάζω τον τίτλο, άντε να γελάμε. Πάντως, για εμάς ,που η Μπασσουλίνα μας έχει την τουαλέττα της στη βεράντα, το γιογιό της μας έσωσε και την ίδια από το κρύο τη νύχτα ,αν και ειλικρινά ,αυτό δεν φαίνεται να την πειράζει ιδιαίτερα (κάθεται με τις ώρες από μόνη της έξω μόλις βραδιάσει :confused::confused: ). Πιο πολύ εμείς είμαστε ήρεμοι ότι η γατούλα μας δεν μένει στο κρύο και στο σπίτι δεν μπαίνει η μεγάλη κούτα με την άμμο.

Και εγώ είπα.. θα μας πείς καμια πατέντα, για παιχνίδι!!!!!:redface::lol::lol:

Καλημέρα! Ώστε έτσι με το γιο γιο! Εγώ σκέφτηκα αμέσως περί τουαλέτας, αλλά μόνο επειδή ακούω κάθε μέρα της προόδους της 2χρονης βαφτιστήρας μου στο δικό της!:lol:
Να ρωτήσω κάτι Ελενάκι? Πώς είναι κλεισμένη η βεράντα σου για να μην το σκάει η Μπασσέτ? Και της Μπουμπούς της αρέσει η βεράντα και το πίσω μπαλκόνι περισσότερο από το σπίτι και ειδικά το καλοκαίρι όλο εκεί άραζε, αλλά από τότε που μου την έκανε φοβάμαι και την κλείνω μέσα όταν λείπω! Εμάς έχει κάγκελα, από τα οποία χωράει άνετα να περάσει! Επίσης, δεν ξυλιάζει το σπίτι με ανοιχτή πόρτα όλη μέρα? Ειδικά τώρα που έπιασε η ψύχρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back