Το γνωστό θέμα....ΚΤΕΛ

Συμφωνω.Τον ξερουν τον νομο καλε..επιτηδες το κανουν.Για αυτο και εμεις παντα οταν ταξιδευουμε με ΚΤΕΛ..το ξαναλεω και θα μαλλιασει η γλωσσα μου,θα εχουμε τυπωμενο τον νομο..και επικυρωμενο απο αστυνομια.Τοτε..δεν μπορουν να κανουν απολυτως τιποτα.
Να ξερετε επισης οτι κανονικα,συμφωνα με τον νομο υπαρχουν κυρωσεις για τον οδηγο που αρνηθηκε να το βαλει στην καμπινα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νιώθω τύψεις για 2 λόγους....
1) που δεν είχα μαζί μου το νόμο... Να πω ότι δεν ήξερα;; ήξερα...έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να τα λέμε εδώ μέσα...
2) που δεν μπήκα μπροστά στο πούλμαν να μην μπορεί να ξεκινήσει ,και άρχισα να κυνηγάω τον ελεγκτή.. Πού να φανταζόμουν ότι θα βάλουν μπρος;;

Η γατούλα μόλις έφτασε παιδιά και είναι καλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβώς!
Εάν έχει κάποιος μαζί του το νόμο τυπωμένο κι επικυρωμένο από την Αστυνομία, δεν δικαιούται κανείς οδηγός να τον παραβεί.
Εάν ο κάθε οδηγός σε αυτή την περίπτωση δεν συμμορφωθεί, έχεις το δικαίωμα να καλέσεις την Αστυνομία και να τον καταγγείλεις για έλλειψη συμμόρφωσης σε νόμο.
Ο οδηγός ή ο ελεγκτής που δεν συμμορφώνεται θα πρέπει να έχει κυρώσεις από το νόμο.

Έχω βαρεθεί πια να ακούω και να βλέπω τον κάθε ηλίθιο να το παίζει νταής και να νομίζει ότι είναι αγάς σε κανένα τσιφλίκι.
Για αυτό έχουμε γίνει Ελλαδιστάν και θέλουμε να το παίζουμε κι Ευρωπαίοι, τρομάρα μας! :devil:

Υ.Γ. Πάλι καλά που η γατούλα είναι καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Όμως κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση γιατί έχει παραγίνει!

Τελευταία επεξεργασία:
Αν κτυπήσετε εδώ https://achaiaktel.gr/?module=sendmail&lang=el
βγαινει το ΚΤΕΛ Αχαίας. Ειναι στη σελίδα επικοινωνία.
Τι λέτε ?? Να τους βομβαρδίσουμε όλοι μας με διαμαρτυρίες ??

:devil::devil::devil::devil::devil:..Γιαννη..σου εχω πει ποσο σε αγαπαω;:hehe::hehe::hehe:
Χωρια απο αυτο παντως,μαρινα ΜΗΝ το αφησετε ετσι.Σε παρακαλω δηλαδη..Απο εμας εξαρταται το ποσο θα τηρουνταιν οι νομοι τελικα.Παντα απο εμας εξαρταται βασικα.

Η γατούλα μόλις έφτασε παιδιά και είναι καλά...

Τώρα, ηρέμησα! Αλλά την καταγγελία και στο adespoto και παντού ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να την αποφύγουν!

παιδιά, πρέπει όλοι να έχουμε εκτυπωμένο το νόμο, κ εγώ την πρώτη φορά που δεν τον είχα εκτυπώσει ακόμα δεν με άφηνε με τίποτα να πάρω πάνω το γάτο μου, τις άλλες φορές όμως που τον είχα κ πάλι έφερναν αντίρρηση αλλά τελικά μετά από απειλές ότι θα τους αναφέρω έκαναν πάσο... πάντως είχα πάει στα ΚΕΠ να τον επικυρώσω κ μία γυναίκα μου είπε ότι δεν χρειάζεται υπογραφή γιατί είναι έγκυρος κ ούρλιαζε που υπάρχουν ακόμα ασυνείδητοι κ κομπλεξικοί οδηγοί που παρά τον νόμο συνεχίζουν να κάνουν του κεφαλιού τους...πάντως επειδή την τετάρτη θα πάω στο χωριό μου, θα πάω αύριο αστυνομία να μου τον επικυρώσουν για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

Γιάννη ευχαριστώ!!!
Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα...
Θα γράψω ,ναι...
Όποιος θέλει ας γράψει βρε παιδιά!..είναι εξοργιστικό και συγχρόνως λυπηρό αυτό που συμβαίνει....

Η ουσία : οι κοπέλες δεν εμπλέκονται, άρα ό,τι κάνω μόνη μου.
Αύριο θα πάρω στο κτελ αχαίας , να μου δώσουν , αν μου δώσουν τα ονόματα οδηγού και ελεγκτή...και πήρα και το τηλ της αποθήκης, μήπως πάρω από εκεί το όνομα του ελεγκτή, μου το έδωσε η τηλεφωνήτρια ..ΑΨΟΓΗ.
Βασικά τον οδηγό ούτε που τον είδα όμως, ο ελεγκτής ήταν που έγινε όλη η μανούρα...
Ο οδηγός
στα κορίτσια όταν έφτασε το πούλμαν το έπαιξε ανίδεος ότι υπήρχε γατάκι στις αποσκευές... Δεν ήξερε λέει...

Δεν νομίζω ένας οδηγός να μην γνωρίζει τί μεταφέρει, αλλά διατηρώ και μια επιφύλαξη μήπως είναι όντως ανίδεος και αδικήσω λάθος άνθρωπο...

Και σας ρωτώ... υπάρχει περίπτωση ο οδηγός να μην ξέρει;;; Αν κρίνω από τον βεβιασμένο τρόπο που έφυγε το πούλμαν, δύσκολο να το πιστέψω...

Στα σίγουρα όμως ο ελεγκτής ήταν κάφρος και κόπανος και έχει ευθύνη για το συμβάν....

Και κάτι τελευταίο...για να κάνεις καταγγελία ισχύει ότι θέλεις για παράβολο 100 ευρώ;;:/:

Όχι. Οι καταγγελίες είναι τζάμπα κι έτσι γλύτώνεις και τον ΦΠΑ :P
Οι μηνύσεις κοστίζουν 100 ευρουλάκια
https://www.animalscare.gr/information-material.html
στο 2ο θέμα Αν η κακοποίηση είναι κοντά. δες παράγραφο 3

Αααααα ρε Γιάννη!!!
Χίλια ευχαριστώ! :)

Δεν ξερω αν ηξερε ο οδηγος ή οχι,ομως στο πουλμαν ο οδηγος ειναι ο υπευθυνος.,ο επικεφαλης...οπως ο καπετανιος στο καραβι.

Κι ο καπετάνιος κάνει ότι του πει το γραφείο Δηλ ο Αρχικαπετάνιος ή ακόμα περισσότερο ο εφοπλιστής :P:P
Εκτός αν πρόκειται θέμα ασφαλείας του φορτίου η των επιβαινόντων σε στιγμές κινδύνου :P:P:P:P:P:P

Γεια σας,
χαίρομαι που βρήκα κάπου να πω τον πόνο μου. Ταξιδεύω συχνά με ΚΤΕΛ και μέχρις στιγμής μετά από πολλά παρακάλια καταφέρνω και βάζω στην καμπίνα την 4 μηνών γατούλα μου. Τις προάλλες που ταξίδευα γνώρισα τον πιο ευγενικό οδηγό λεωφορείου αλλά για κακή μου τύχη είχα πρόβλημα με μία προβληματική επιβάτισσα που έλεγε ότι έχει αλλεργία. Το τι άκουσα από την στρίτζο δεν θέλω να το θυμάμαι. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου σε λεωφορείο με 5 επιβάτες μόνο και μόνο για να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Έβαλα τα κλάματα από τα νεύρα μου αλλά πάλι καλά πέρασε το δικό μου. Δεν ήξερα όμως μέχρι πριν λίγο καιρό ότι μπορώ να βάζω την μικρή στην καμπίνα με τις ευλογίες του νόμου!! Που μπορώ να τον βρω γιατί σε λίγο καιρό ταξιδεύω??? Επίσης πρέπει να τον επικυρώσω??

Ευχαριστώ πολύ!!!

Το βαζω Και εδω.
https://www.adespoto.gr/index.php?op...ytheri-i-metafora-zoon-me-ktel-entos-toy-xoro

Απο εδω,κατεβαστε την αποφαση,αλλα θελει επικυρωση απο την αστυνομια για να την εχετε μαζι σας στα ταξιδια

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ​
ΑΡ. ΜΠΟΥΡΑΡΑΣ​
Κατεβάστε την απόφαση : https://static.diavgeia.gov.gr/doc/4Α861-ΒΩΟ

Γεια σας,
χαίρομαι που βρήκα κάπου να πω τον πόνο μου. Ταξιδεύω συχνά με ΚΤΕΛ και μέχρις στιγμής μετά από πολλά παρακάλια καταφέρνω και βάζω στην καμπίνα την 4 μηνών γατούλα μου. Τις προάλλες που ταξίδευα γνώρισα τον πιο ευγενικό οδηγό λεωφορείου αλλά για κακή μου τύχη είχα πρόβλημα με μία προβληματική επιβάτισσα που έλεγε ότι έχει αλλεργία. Το τι άκουσα από την στρίτζο δεν θέλω να το θυμάμαι. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου σε λεωφορείο με 5 επιβάτες μόνο και μόνο για να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Έβαλα τα κλάματα από τα νεύρα μου αλλά πάλι καλά πέρασε το δικό μου. Δεν ήξερα όμως μέχρι πριν λίγο καιρό ότι μπορώ να βάζω την μικρή στην καμπίνα με τις ευλογίες του νόμου!! Που μπορώ να τον βρω γιατί σε λίγο καιρό ταξιδεύω??? Επίσης πρέπει να τον επικυρώσω??

Ευχαριστώ πολύ!!!
Δες στο ποστ μου που σου παραθεσα.Ισως και να μην χρειαζεται η επικυρωση..αλλα επειδη κυκλοφορει πολυ μεγαλη μα...,να μην το πω καλυτερα,ακομα πιο καλα θα ηταν να τον εχεις επικυρωμενο.Ανεβασε τον απο το λινκ που εβαλα.:)

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Θα το επικυρώσω καλύτερα για να μην έχουν να μου πουν τίποτα!!:clapup:(έτσι θέλω να πιστεύω)

Γι'αρχή, μέχρι να ξημερώσει το αύριο,
έκανα μια κρούση εδώ, με τα στοιχεία μου, με περιγραφή του συμβάντος, με όλα...
Και βλέπουμε...

Αν σου πουν κατι..καλεσμα αστυνομιας ΕΠΙΤΟΠΟΥ

Αν σου πουν κατι..καλεσμα αστυνομιας ΕΠΙΤΟΠΟΥ
Ναι παιδιά..αυτές είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνουμε για να είμαστε κατοχυρωμένοι ...
Επικυρωμένη φωτοτυπία του νόμου,
ΣΙΓΟΥΡΙΑ και ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ γι'αυτό που ζητάμε (απαιτούμε) γιατί είναι το νόμιμο και έχουμε δίκιο,
και κάτι τέτοιοι θέλουν υφάκι, όχι συστολές κτλ,
και σαν έσχατη λύση, τηλέφωνο για κάλεσμα αστυνομίας... δεν θα προλάβετε να κάνετε την κλήση, είναι κότες...

Το εκνευριστικό είναι ότι έχουν υφάκι, ενώ ΞΕΡΟΥΝ ότι δεν έχουν δίκιο...πού να είχαν και δίκιο κιόλας!!
Αλλά...για να έχουν τέτοιο υφάκι, ίσως και να σημαίνει ότι κάποιοι δεν αντέδρασαν όταν έπρεπε και τους πέρασε... ;)

Μπορεί κάποιος να κατεβάσει το PDF του υπουργείου https://static.diavgeia.gov.gr/doc/4%...92%CE%A9%CE%9F
γιατί σε μένα δεν το ανοίγει?

¨και εγώ που έχω αλλεργία στους μαλάκες;;;¨

E ανα γεια σου:kill::kill::kill:

χαχαχαχαχα!!!!Μπράβο ρε Μαρίνα για την ατάκα!!:ropalo:
Μακάρι να βρείς σήμερα τα ονόματα αυτών και απο εκεί και πέρα θα κάνουμε και εμείς ότι περνάει από το χέρι μας!!;)

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back