Το γνωστό θέμα....ΚΤΕΛ

Από τη στιγμή που ο νόμος δεν προνοεί να κατέβει το γατί σε περίπτωση αλλεργίας συνεπιβάτη, όπως δεν προνοεί σε περίπτωση πονοκεφάλου επιβάτη να κατέβει παιδί που στριγκλίζει, τότε παραμένουν όλοι στο όχημα :)
Καλό ταξίδι!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα έχω τα χαρτιά στα χέρια μου για τη γάτα μου. Ο(η) αλλεργικός θα έχει χαρτί από γιατρό??

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ...:kissing:
Ακριβως αυτο.Καταρχην ο οδηγος δεν μπορει να ξερει ποιος επιβατης ειναι αλλεργικος,καταδευτερον..το καθε τσουτσεκι που δεν γουσταρει τις γατες..θα λεει οτι εχει αλλεργια.
Δεν μας ενδιαφερει αυτο.Εφοσον ο νομος μιλαει ξεκαθαρα οτι τα ζωα θα μπαινουν στην καμπινα επιβατων..και οχι στην μπαγκαζιερα..εκει θα μπαινουν.
Αλλιως..ας εχει ΚΑΙ αυτος χαρτι απο τον γιατρο οτι ειναι αλλεργικος στις γατες.Διοτι μην αμφιβαλλετε καθολου οτι ανετα χρησιμοποιουν αυτην την δικαιολογια..απλα επειδη δεν γουσταρουν τα ζωα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ θα έχω τα χαρτιά στα χέρια μου για τη γάτα μου. Ο(η) αλλεργικός θα έχει χαρτί από γιατρό??

Συμφωνω απολυτα μαζι σου,οσον αφορα τα χαρτια του αλλεργικου. ετσι αποφευγονται οι αντιδρασεις απο μουφα αλλεργικους.
Ομως,αν πραγματικα υπαρχει καποιος αλλεργικος με χαρτια,τι θα γινει;
Δεν ειναι καλυτερα ,να υπαρχουν ειδικα δρομολογια,που δεχονται ζωα,ωστε να αποφευγονται παρεξηγησεις και παρατραγουδα.
Αλλωστε αν διαβασεις την αποφαση,αυτο οριζει ..ασχετα αν δεν τους συμφερει να το κανουν..η δεν ξερω για ποιον αλλο λογον δεν το κανουν.

Το σωστο για μενα ειναι και οι δυο πλευρες ,να ειναι καλυμμενες.:):)

Μου φαίνεται πως εφ όσον θα καθορίζονται δρομολόγια που θα δέχονται τα ζωάκια μας, αν στο δρομολόγιο αυτό έλθει ένας αλλεργικός θα τον αναγκάσουν να πάρει άλλο λεωφορείο. Έτσι απλά γίνεται σε πολιτισμένες χώρες σαν την Ελλάδα

Αυτονοητο...Θα ειναι γνωστα τα δρομολογια,οποτε πρεπει αυτος που πραγματικα εχει προβλημα,να μην το επιλεξει.
Διαφορετικα ας παει με αλλο και σε αυτη την περιπτωση μπορουμε να υποστηριξουμε την πλευρα μας με νυχια και με δοντια.

Λοιπόν εγώ τελικά ταξίδεψα με το κτέλ από Ηράκλειο στα Χάνια. Πρώτα πήρα ώμος και ρώτησα ποιες ώρες επιτρέπονται κατοικίδια στο λεωφορείο. Μου τα μάσαγαν αλλά τελικά πήρα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Πήγα με τον νόμο στην τσάντα μ και χωρίς να ρωτήσω κανέναν μπήκα στο λεωφορείο. Ο οδηγός με βλέπει και μου κάνει με επιτακτικό ύφος αυτό μπαίνει αποσκευές.:mad: Με το ίδιο ύφος απάντησα ότι αυτό έρχεται μαζί μου. Πριν προλάβει να πει τίποτα του ανέφερα τον νόμο που είχα στα χέρια μου και προχώρησα με θράσος χωρίς να ακούσω τίποτα. Πήρα το αίμα μου πίσω για όλα εκείνα τα βασανιστικά ταξίδια που έχω κάνει με τα λεωφορεία μινωικών και ανέκ που έπρεπε να τσακώνομαι και να παρακαλάω αυτούς τους &*^*%#@ για να πάρω την Μόλυ μαζί μου!!

Λοιπόν εγώ τελικά ταξίδεψα με το κτέλ από Ηράκλειο στα Χάνια. Πρώτα πήρα ώμος και ρώτησα ποιες ώρες επιτρέπονται κατοικίδια στο λεωφορείο. Μου τα μάσαγαν αλλά τελικά πήρα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Πήγα με τον νόμο στην τσάντα μ και χωρίς να ρωτήσω κανέναν μπήκα στο λεωφορείο. Ο οδηγός με βλέπει και μου κάνει με επιτακτικό ύφος αυτό μπαίνει αποσκευές.:mad: Με το ίδιο ύφος απάντησα ότι αυτό έρχεται μαζί μου. Πριν προλάβει να πει τίποτα του ανέφερα τον νόμο που είχα στα χέρια μου και προχώρησα με θράσος χωρίς να ακούσω τίποτα. Πήρα το αίμα μου πίσω για όλα εκείνα τα βασανιστικά ταξίδια που έχω κάνει με τα λεωφορεία μινωικών και ανέκ που έπρεπε να τσακώνομαι και να παρακαλάω αυτούς τους &*^*%#@ για να πάρω την Μόλυ μαζί μου!!
Εισαι ΘΕΑ!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Μάλιστα!
Αυτή είναι η ενημέρωση που έχουν κάνει οι αρμόδιοι στους οδηγούς των ΚΤΕΛ...
Ότι τα ζώα πάνε στις αποσκευές...
Καλά έκανες κι είχες την στάση που είχες! ;)

Πάρτε τους φαλάγγι. Τώρα έφτασε η ώρα. Μη τους λυπάστε. Πατήστε τον κάθε άσχετο. Και όχι μόνο το νόμο να έχετε στα χέρια σας για να τους τον δείχνετε και να ξεστραβώνονται αλλά να τους δίνετε κι από ένα Λεξοτανιλ σαν μια ευγενική προσφορά των Φιλόζωων.

ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης:Δεν εφαρμόζουν το νόμο και τοποθετούν παράνομα τα ζώα στις αποσκευές!

KTEL.jpg

Αυξάνονται οι καταγγελίες που φτάνουν στο adespoto.gr σχετικά με τα ΚΤΕΛ και τους οδηγούς που επιμένουν να βάζουν τα ζώα στις αποσκευές και να μην εφαρμόζουν το νόμο για δρομολόγια όπου επιτρέπονται ζώα στη καμπίνα των επιβατών.

Μετά την καταγγελία για το ΚΤΕΛ Λευκάδας, μία ακόμα κυρία επικοινώνησε με το adespoto.gr και μας γράφει:

<<Καλημέρα, Σάββατο 24//3/2012 στα Κτελ Θεσσαλονίκης με το λεωφορείο των 12 πμ έβαλαν σκυλάκι με το κλουβί του να ταξιδέψει στον χώρο των αποσκευών! Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ήταν ένας νεαρός που δεν ήθελε και δεν ήξερε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του και απο συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στους παρευρισκομένους έγινε σαφές ότι στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΔΕΝ επιτρέπουν να πάρεις τα κλουβιά μεταφοράς στην καμπίνα επιβατών (μάλιστα κάποια επιβάτης έλεγε οτι στο δικό της το σκυλί αναγκάζεται να δώσει δραμαμίνη για να μην έχει στρές στην μπακγαζιέρα)!!!

Επειδή δυστυχώς δεν ήμουν παρούσα στο γεγονός για να διεκδικήσω τα δικαιώματα του σκύλου αλλά μια φίλη σοκαρισμένη εκ τον υστέρων μου κατήγγειλε το γεγονός παρακαλώ όπως βοηθήσετε να διευθετηθεί το θέμα διότι είναι απαράδεκτο το γεγονός πόσο μάλλον τώρα που θα ταξιδέψει τόσος κόσμος το Πάσχα και όπως φαίνεται εκτός των αμνών αναμένετε να κλαίμε και άλλα τετράποδα.>>

Εκτός από όσα αναφέρει η κ. Ιωάννα Τ. και τις κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος για τα ΚΤΕΛ, υπενθυμίζουμε στους ιδιοκτήτες ζώων ότι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης όταν δέχονται να τοποθετούν τα ζώα τους στον ακατάλληλο χώρο των αποσκευών ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ με κίνδυνο της ζωής τους. Ειδικά
τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει τα ζώα κινδυνεύουν με θερμοπληξία! Μην ενδίδετε στους εκβιασμούς των οδηγών, η ζωή του ζώου αξίζει πιο πολλά από ένα δρομολόγιο!

Αν είστε φοιτητές που ταξιδεύετε με το ζωάκι σας ή άνθρωποι που πάτε μια εκδρομή ή στο πατρικό σας, ΜΗΝ δέχεστε την τοποθέτηση του κατοικιδίου σας στο χώρο των αποσκευών. Ο νόμος είναι σαφής και είναι αποτέλεσμα πολλών θανάτων ζώων και αντιδράσεων ζωόφιλων στην απάνθρωπη τακτική της τοποθέτησης ζώων με τις αποσκευές:

<<τα ζώα συνοδείας αναπήρων ανεξαρτήτως μεγέθους και τα μικρά κατοικίδια ζώα, βάρους έως επτά (7) κιλών, που μεταφέρονται εντός ειδικού καλαθιού μεταφοράς διαστάσεων 50Χ40X35 εκατοστά είναι επιτρεπτό να μεταφέρονται με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ & ΚΤΕΛ Α.Ε. που εξυπηρετούν υπεραστικές συγκοινωνίες και τοποθετούνται υποχρεωτικά εντός του χώρου επιβατών. Τα ζώα αυτά θα τοποθετούνται είτε στο διάδρομο είτε στα κλιμακοστάσια των λεωφορείων, πλησίον σε κάθε περίπτωση του ιδιοκτήτη τους. Τα ζώα συνοδείας αναπήρων, όπως προαναφέρθηκε, δεν τοποθετούνται σε καλάθι αλλά φέρουν υποχρεωτικά φίμωτρο κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.

Για λόγους καλύτερης εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού, τα υπεραστικά ΚΤΕΛ & ΚΤΕΛ Α.Ε. είναι επιτρεπτό να περιορίζουν τη μεταφορά των κατοικίδιων ζώων,
(α) σε ότι αφορά στον αριθμό σε δύο κατοικίδια ανά λεωφορείο και

(β) σε ορισμένα μόνο από τα εξυπηρετούμενα δρομολόγια τα οποία πάντως θα αποτελούν το 30% τουλάχιστον των δρομολογίων κάθε γραμμής (και κατ’ ελάχιστο ένα δρομολόγιο ανά ημέρα), κατανεμημένα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.>>

adespoto.gr

Ελεος.Πότε θα γινουν ανθρωποι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω θα ηθελα να ρωτησω το εξης.Στο κτελ λεει πρεπει να εχουμε και το βιβλιαριο του ζωου μαζι μας.Στην σελιδα της εθελ για τα αστικα λεωφορεια αναφερει μονο το κλουβακι μεταφορας με τις διαστασεις.Επειδη την αδερφη μου την εχουν πεταξει εξω απο το λεωφορειο γιατι ταχα μου δεν επιτρεπεται,ηθελα να ρωτησω,γνωριζει κανεις κατι παραπανω για τα λεωφορεια?Δηλαδη υπαρχει νομος οπως για τα κτελ,ο νομος υφισταται ιδιος και για τα λεωφορεια και τα κτελ,τι?ευχαριστω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη μου φιλη.Σε αυτο το θεμα,στο δευτερο ποστ,υπαρχει ολοκληρος ο νεος νομος σε σποιλερ.Ειναι παρα πολυ ευκολο να δεις αυτο πουν σε ενδιαφερει.Θα κοιταξεις τους τιτλους,και οταν δεις αυτο που θες,πατας το σποιλερ και το διαβαζεις.:)
Με την επιφύλαξη ευνοϊκότερων ρυθμίσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ή Κανονισμών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς επιτρέπεται η μεταφορά μικρών ζώων συντροφιάς σε όλα τα οδικά, σιδηροδρομικά και σταθερής τροχιάς μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και στα ταξί και στα επιβατηγά πλοία, εφόσον τα ζώα είναι τοποθετημένα σε ασφαλές κλουβί μεταφοράς και συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη ή τον κάτοχό τους. Οι σκύλοι βοήθειας εφόσον φέρουν λουρί και φίμωτρο μπορούν να μεταφέρονται χωρίς κλουβί μεταφοράς και ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.
Για ολα τα μεσα μεταφορας ισχυει ο νομος,και για τα ταξι.Αυτο με το βιβλιαρειο,δεν το διευκρινιζει δυστυχως ο νομος μου φαινεται.Εχω την εντυπωση οτι ειναι εσωτερικος κανονισμος των ΚΤΕΛ για να μας δυσκολευουν.Εν παση περιπτωση,οταν μετακινηστε με το ζωακι σας,να το εχετε παντα μαζι σας.
Μας ετυχε κατι παρομοιο στην πατρα με εναν ταξιτζη.Αρνηθηκε να βαλει στο ταξι γατα σε γατοφορο,το παιδι που τον ειχε,του εξηγησε για τον νεο νομο οτι ειναι υποχτρεωμενος να το δεχτει,και ο ταριφας του ειπε οτι θελει να δει το βιβλιαρειο υγειας του.Και εγω ερωτω.Εμεις δεν ειχαμε,γιατι πρωτη φορα τον πηγαιναμε στον γιατρο(δευτερη για την ακριβεια) και θα του βγαζαμε τοτε το βιβλιαρειο.Δηλαδη,οταν βρεις ενα γατι,και το πας στον κτηνιατρο να του βγαλει βιβλιαρειο,δεν μπορεις να το μεταφερεις;

ΥΓ.Επισης,ΤΥΠΩΣΤΕ το σημειο του νομου που μιλαει για τις μεταφορες,και πηγαιντε τον στην αστυνομια να τον επικυρωσει.Ετσι κανενας δεν μπορει να πει απολυτως τιποτα,και ειναι υποχρεωμενοι να σας μεταφερουν με το ζωακι σας(παντα σε κλουβι),αλλιως απειλιστε με αστυνομια.

Τελευταία επεξεργασία:
ταξίδεψα με τα ΚΤΕΛ αρτα-Αθήνα και αφού πήγα προηγουμένως να ρωτήσω για δρομολόγια στα οποία επιτρέπεται να έχεις το ζωάκι σου μαζί σου και έτοιμη να τσακωθώ είναι η αλήθεια, απλά μου είπε η κοπελιά γατοφόρο και βιβλιάριο .... τέλος.....οπότε κυρία μπήκα μέσα και δεν υπήρξε πρόβλημα....επίσης για τον καθένα που έχει αλλεργία,είναι υποχρεωμένος να ενημερωθεί για τα δρομολόγια στα οποία επιτρέπονται τα ζώα έτσι ώστε να πάρει κάποιο άλλο....έτσι εξυπηρετούμαστε όλοι.....
μια παρένθεση....εγώ με την μικρή είχα το πρόβλημα πως μου έκλαιγε για καμιά ώρα και πως όοολο το ταξίδι το πέρασε πάνω μου αλλιώς έκλαιγε..... αλλά και πάλι κανείς δεν γύρισε να μου πει κουβέντα......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ταξίδεψα με τα ΚΤΕΛ αρτα-Αθήνα και αφού πήγα προηγουμένως να ρωτήσω για δρομολόγια στα οποία επιτρέπεται να έχεις το ζωάκι σου μαζί σου και έτοιμη να τσακωθώ είναι η αλήθεια, απλά μου είπε η κοπελιά γατοφόρο και βιβλιάριο .... τέλος.....οπότε κυρία μπήκα μέσα και δεν υπήρξε πρόβλημα....επίσης για τον καθένα που έχει αλλεργία,είναι υποχρεωμένος να ενημερωθεί για τα δρομολόγια στα οποία επιτρέπονται τα ζώα έτσι ώστε να πάρει κάποιο άλλο....έτσι εξυπηρετούμαστε όλοι.....
μια παρένθεση....εγώ με την μικρή είχα το πρόβλημα πως μου έκλαιγε για καμιά ώρα και πως όοολο το ταξίδι το πέρασε πάνω μου αλλιώς έκλαιγε..... αλλά και πάλι κανείς δεν γύρισε να μου πει κουβέντα......

Μωρέ το γλυκάκι σου, φοβήθηκε και ήθελε αγκαλίτσα...:inlove:
Πάλι καλά που ταξίδεψες με πολιτισμένους ανθρώπους που σέβονται τους νόμους:)
Μακάρι να μη χρειαστεί να γίνει άλλη καταγγελία στο μέλλον και η περίπτωσή σου να αποτελεί τον κανόνα για την αντιμετώπιση των κατοικιδίων σε θέματα μεταφοράς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και από μένα, διάβασα ολόκληρο το θέμα γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον και αφορά άμεσα και εμάς, καθώς όταν η Μαρία ταξιδεύει μόνη της με τον Garfield και όχι μαζί για να πάμε με το αυτοκίνητο, ταξιδεύει με κτελ.
Καλό θα είναι όταν το κατοικίδιο το έχουν 2 άτομα από κοινού, στο διαβατήριό του να αναφέρονται τα ονόματα και τον 2 ιδιοκτητών (έχει άλλωστε 2 θέσεις για ιδιοκτήτες) για να μην βρουν παραθυράκι και πάτημα οι ασυνείδητοι οδηγοί-ελεγκτές ότι το ζώο δεν μεταφέρεται από τον νόμιμο ιδιοκτήτη του όπως ορίζει ο νόμος:
"1. Προκειμένου να επιτραπεί η μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων, αυτά θα πρέπει να
συνοδεύονται υποχρεωτικά από τον ιδιοκτήτη ή κάτοχο τους. Ο ιδιοκτήτης ή κάτοχος θα
πρέπει να επιδεικνύει το διαβατήριο του ζώου ή το βιβλιάριο υγείας, το οποίο να είναι
ενημερωμένο τουλάχιστον κατά την τελευταία διετία."
Επίσης καλό θα είναι να είναι επικυρωμένο, δεν βλάπτει σίγουρα.
Και κάτι "off the record". Επειδή υπάρχουν πολλοί νταήδες-ψευτόμαγκες ελεγκτές-οδηγοί και αν δουν κοπέλα μόνη της με το ζωάκι θα προσπαθήσουν να την τρομοκρατήσουν προκειμένου να περάσει το δικό τους και να πάει το ζωάκι στην μπαγκαζιέρα, καλό θα είναι να σας συνοδεύσει στα κτελ ο φίλος σας-ένας φίλος σας γενικότερα, γιατί συνήθως οι ψευτόμαγκες εκδηλώνονται μόνο εκεί που νομίζουν ότι τους παίρνει, και αν σας δουν να συνοδεύεστε από κάποιον που θα τους κόψει την φόρα θα το πιουν με το ζουμάκι του. (Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι οι κοπέλες δεν είστε αρκετά δυναμικές, απλά φαντάζομαι καταλαβαίνετε σε ποιον τύπο οδηγού-ελεγκτή αναφέρομαι...)
Γενικότερα ο κόσμος να χαλάσει μην κάνετε πίσω και επιτρέψετε να μπει ζωάκι σε μπαγκαζιέρα, ακόμα κι αν δεν είναι το δικό σας και απλά τύχατε σε ένα τέτοιο δρομολόγιο. Τον νόμο εκτυπωμένο και διπλωμένο πάντα στο πορτοφόλι και βουρ στον πατσά! :boxing:

Πολύ καλά τα γράφεις αλλά όντως εξαρτάται από την κοπέλα. Φυσικά είναι πάντα καλύτερα να φτάνεις με ενισχύσεις ;)

Οταν θα ερθει και εμενα ο γατουλης μου (αντε να δουμε! :D ) ξερω οτι θα πρεπει να αντιμετωπισω αυτο το προβλημα αφου χρησιμοποιω σχεδον καθε δευτερο σαββατοκυριακο τα ΚΤΕΛ για μεταφορα.. Και η αληθεια ειναι οτι εχω τρομαξει λιγο με ολα αυτα που διαβαζω..
Πραγματι απο ψευτομαγκες αλλο τιποτα και δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα αν μου τυχει κανενας περιεργος οδηγος..

Τωρα που ανακαλυψα αυτο το νημα θυμηθηκα τι ειχε γινει το τελευταιο Πασχα. Η κοπελα μου εμενα στα Χανια που εργαζοταν ,μονη και ετσι ,παρα το οτι στενοχωρεθηκα ,της αφησα τον "Genius doc" μας για παρεα (εξ αλλου αυτη τον βρηκε για να τον υιοθετησουμε ,επισης στο σπιτι του πατερα μου που θα εμενα εγω δεν χωρουσε) .Οντας νηπιαγωγος λοιπον ,εκλεισαν για διακοπες του Πασχα ,αυτη θα πηγαινε στο πατρικο της και εγω βρηκα ευκαιρια να παρω λιγες μερες τον γατο. Μου ηρθε επισκεψη στο Ρεθυμνο να τον φερει και εγω την περιμενα στο ΚΤΕΛ. Οταν λοιπον την ειδα να κατεβαινει χωρις την γατοφορο ,στην αρχη γελασα γιατι νομιζα οτι τον ξεχασε(!!!) μεσα στο λεωφορειο ,αλλα δεν προλαβα να πω κατι γιατι ειδα το υφος της και οτι πηγε καπακι στις αποσκευες και τρελαθηκα. Δεν ηξερα και τιποτα ,τοτε ακομη ο καημενος ,ουτε ειχα γινει μελος της κοινοτητας εδω και το μονο που εκανα ηταν να τριζω τα δοντια μου και να ριχνω "μαχαιριες" (ματιες) στον οδηγο.
Να 'στε καλα για την συμβουλη της εκτυπωσης του νομου ,γιατι το εχω κρατησει μανιατικο στην καρδια μου αυτο το συμβαν και τωρα αν μου ξανατυχει κατι τετοιο θα τους κανω σκουπιδια!

Τωρα που ανακαλυψα αυτο το νημα θυμηθηκα τι ειχε γινει το τελευταιο Πασχα. Η κοπελα μου εμενα στα Χανια που εργαζοταν ,μονη και ετσι ,παρα το οτι στενοχωρεθηκα ,της αφησα τον "Genius doc" μας για παρεα (εξ αλλου αυτη τον βρηκε για να τον υιοθετησουμε ,επισης στο σπιτι του πατερα μου που θα εμενα εγω δεν χωρουσε) .Οντας νηπιαγωγος λοιπον ,εκλεισαν για διακοπες του Πασχα ,αυτη θα πηγαινε στο πατρικο της και εγω βρηκα ευκαιρια να παρω λιγες μερες τον γατο. Μου ηρθε επισκεψη στο Ρεθυμνο να τον φερει και εγω την περιμενα στο ΚΤΕΛ. Οταν λοιπον την ειδα να κατεβαινει χωρις την γατοφορο ,στην αρχη γελασα γιατι νομιζα οτι τον ξεχασε(!!!) μεσα στο λεωφορειο ,αλλα δεν προλαβα να πω κατι γιατι ειδα το υφος της και οτι πηγε καπακι στις αποσκευες και τρελαθηκα. Δεν ηξερα και τιποτα ,τοτε ακομη ο καημενος ,ουτε ειχα γινει μελος της κοινοτητας εδω και το μονο που εκανα ηταν να τριζω τα δοντια μου και να ριχνω "μαχαιριες" (ματιες) στον οδηγο.
Να 'στε καλα για την συμβουλη της εκτυπωσης του νομου ,γιατι το εχω κρατησει μανιατικο στην καρδια μου αυτο το συμβαν και τωρα αν μου ξανατυχει κατι τετοιο θα τους κανω σκουπιδια!

Θα έκανε παρατήρηση κάποιος επιβάτης λογικά.....
Υπάρχουν και συγκεκριμένα δρομολόγια για τα κατοικίδια πάντως να το ξέρεις!!! Σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης είναι αλλεργικός ή απλά στρίτζος να υπάρχει και η εναλλακτική!!
...έχε και τον νόμο πάνω σου επικυρωμένο και εσύ και η κοπέλα σου όταν ταξιδεύετε να ειστε καλυμμένοι!

Δυστυχως δεν ηταν εξ 'αιτιας καποιου επιβατη (λαθος μου αυτο επρεπε να το ειχα αναφερει εξ' αρχης) αλλα του οδηγου ,μου το ειπε η κοπελα μου . Αναφορικα ,την ρωτησε μαλιστα αν εχει και βιβλιαριο (δεν υπηρχε περιπτωση να μην εχει) κατι που δειχνει καθαρα πως δεν ηθελε να τον βαλει καθολου στο λεωφορειο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back