zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
08-09-08
00:45
Εμενα αυτο μου θυμησε τον Μαρκο μου οπου η γιατρος οταν τον ειδε μου ειπε οτι ειναι αλλεργια στην αμπουλα!Εγω επομενος ηρεμησα και του εκανα την αλοιφη που μου εδωσε αλλα χειροτερεψε...Μεσα σε 3-4 μερες τον ξαναπηγα ζητωντας να του κανει τεστ για μυκητες και περιμεναμε το αποτελεσμα 7 μερες .Ο γατος ειχε αυτα τα σπιρακια τα οποια εξηνε και εκανε πληγες φοβερες(ο δικος μου δεν βγαινει εξω καθολου),και το δερμα του ηταν ακριβως σαν γρατζουνισμενο.Επειδι εξαπλωθηκε σε ολο του το σωμα,ξαναπηγα σε γιατρο ζητοντας κατι για μυκητες και τοτε συμφωνησε και η γιατρος οτι ηταν μυκητες(αφου ειχαμε κολλησει και τα παιδια μου και εγω)!!!Να φανταστεις οτι και το τεστ βγηκε αρνητικο!!!Καλησπέρα και συγνώμη για την εξαφάνιση, ετοιμάζομαι για μετακόμιση στην άλλη άκρη του πλανήτη και τρέχω όλη την ημέρα.
Εγραψα το ποστ την Κυριακή, την Δευτέρα άρχισα και έψαχνα για καλούς κτηνίατρους και έκλεισα ραντεβού. Τσέκαρα και την λίστα για να σιγουρευτώ :>
Όπως κάποιος ανέφερε, όντως η γιατρός έψαχνε να βγάλει κέρδος από εμένα και όχι να γιατρέψει/προστατέψει τα γατάκια μου..
Τέλος πάντων, τον έλεγξε και μου είπε ότι το δέρμα του έχει ερεθιστεί, πιθανότατα εκεί που αλητεύει ήρθε σε επαφή με κάποια ουσία που του προκάλεσε αλλεργία, ευτυχώς δεν είναι τίποτα σοβαρό.. Μου έδωσε μια τοπική αλοιφή και μου είπε να τον κρατήσω στο σπίτι για λίγες μέρες και γενικά όλα πάνε καλά.
Θα ανεβάσω και φωτο να τον δείτε πόσο κουκλί έγινε τώρα!
Όσο για τις αρρώστιες, και ιδίως για τον ΗΙV τρέμει το φυλλοκάρδι μου αλλά ελπίζω πάντα στα καλύτερα.
Την Τετάρτη θα πάρω όλη την γατο-οικογενεία μου (ωχ! θα μου φύγει η μέση να κουβαλάω 7γατιά.. ) και θα πάμε στο γιατρό για να ελέγξει και τα μικρά και να φτιάξουμε και τα βιβλιάρια.![]()
Ομως με το φαρμακο για μυκητες γιναμε καλα ολοι,ο γατος,τα παιδια και εγω(βεβαια εμεις με αλλο φαρμακο αλλα παλι για μυκητες).
Αμα δεις οτι δεν γινεται καλα,τρεχα...
Αυτα ειχα να πω,περαστικα σας ευχομαι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nhira
Νεοφερμένο μέλος
Η Nhira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
08-09-08
00:46
Ωραια!Πολυ χαρηκα που δεν ηταν τιποτα σοβαρο!Τι σου ειπε για την αμπουλα;
Με το καλο να μετακομισεις,που θα πας με τοσα γατονια αν επιτρεπεται;Εγω δυο εχω και το σκεφτομαι να ταξιδεψω ενα εικοσαωρο...
Για την αμπούλα απλά έπαθε σοκ.. και άκουσα και όλιγον τι κράξιμο..
Μου είπε ότι ήμουνα χαζή που ακολούθησα την συμβουλή της και τυχέρη ποτ δεν έπαθαν τίποτα τα γατιά μου. Και μου είπε, όπως και ο προηγούμενος γιατρός ότι αμπούλα πρέπει να βαζω μια φορά το μήνα και μόνο στον Πέτρο που τον έχω κάπως περισσότερο ελεύθερο.
Καλά που δεν έπαθαν τίποτα τα γατιά μου γιατί θα είχα κάνει φόνο.
Φεύγω για δύο μήνες στην Νεα Ζηλανδία για 1moth source.
Επειδή είμαι πάνω κάτω τον τελευταίο χρόνο τα γατσούνια μου τα φροντίζει και η μαμά και ο μπαμπάς. Μένουμε με έναν όροφο διαφορά και τα γατάκια ξέρουν το σπίτι. Επίσης είναι ιδιόκτητο οπότε έχουνε το ελεύθερο να σεριανίζουν παντού. απλά όταν είμαι εγώ εδώ τα αναλαμβάνω πλήρως και όταν λείπω τα φροντιζουν αυτοί

Ναι εφτά.Ειπες οτι εχεις 7??? και ατος ειναι εξω ε??? χμμμ.. εχεις σκεφτει το ενδεχόμενο να δωσεις ενα μικροτερο αν υπαρχει η ενα που χαριζεται ευκολα κια να φροντισεις καλυτερα τα υπολοιπα??? Το λεω γιατι 7 ειναι πολλες για μεσα στο σπιτι και συμφωνα με το νεο δελτιο τυπου ειναι παρανομο και για κηπο ( κουφο αλλα ετσι λεει)
Ο Πέτρος που είναι ο μεγάλος, η Μπέμπα που έγινε μαμά και τα γατάκια της που είναι 5 καθαρματάκια.
Ο Πέτρος σεριανίζει συνήθως πρωινές ώρες και το απόγευμα προς βράδυ, τις υπόλοιπες είναι στον κήπο ή στο σπίτι. Η μπέμπα και τα μικρά είναι στο κήπο το πρωί και το απόγευμα και τις υπόλοιπες ώρες μου ανακατεύουν το σπίτι.
Δεν νομίζω ότι τους λείπει φροντίδα ή χάδια, τα προσέχω όλα ένα ένα αν και μεταξύ μας.. είναι κάπως κουραστικό αλλά εντάξει..
Όπως είπα και στην Μουκέλις, το κτήριο είναι ιδιόκτητο και αρκετά μεγάλο οπότε δεν είναι καθόλου περιορισμένα.
Όσο για τα μικρά είναι τριών μηνών και μιας εβδομάδας, θα κρατήσω τον Παντελή και τον Γκάουτσο και τα άλλα τρία θα πάνε οσονούπω σε φιλικά σπίτια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nhira
Νεοφερμένο μέλος
Η Nhira αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
08-09-08
00:48
Εμενα αυτο μου θυμησε τον Μαρκο μου οπου η γιατρος οταν τον ειδε μου ειπε οτι ειναι αλλεργια στην αμπουλα!Εγω επομενος ηρεμησα και του εκανα την αλοιφη που μου εδωσε αλλα χειροτερεψε...Μεσα σε 3-4 μερες τον ξαναπηγα ζητωντας να του κανει τεστ για μυκητες και περιμεναμε το αποτελεσμα 7 μερες .Ο γατος ειχε αυτα τα σπιρακια τα οποια εξηνε και εκανε πληγες φοβερες(ο δικος μου δεν βγαινει εξω καθολου),και το δερμα του ηταν ακριβως σαν γρατζουνισμενο.Επειδι εξαπλωθηκε σε ολο του το σωμα,ξαναπηγα σε γιατρο ζητοντας κατι για μυκητες και τοτε συμφωνησε και η γιατρος οτι ηταν μυκητες(αφου ειχαμε κολλησει και τα παιδια μου και εγω)!!!Να φανταστεις οτι και το τεστ βγηκε αρνητικο!!!
Ομως με το φαρμακο για μυκητες γιναμε καλα ολοι,ο γατος,τα παιδια και εγω(βεβαια εμεις με αλλο φαρμακο αλλα παλι για μυκητες).
Αμα δεις οτι δεν γινεται καλα,τρεχα...
Αυτα ειχα να πω,περαστικα σας ευχομαι.
Ωχ.. καλά που επέμενες αλλιως δε μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν..

Οχι, ευτυχώς δεν είναι μηκυτές, από ότι έχω δει έχει σταματήσει την φαγούρα και οι 'πληγές' έχουνε αρχίσει και γιατρεύονται, οπότε όλα μια χαρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
08-09-08
00:50
Τοτε ολα καλα.Ωχ.. καλά που επέμενες αλλιως δε μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν..
Οχι, ευτυχώς δεν είναι μηκυτές, από ότι έχω δει έχει σταματήσει την φαγούρα και οι 'πληγές' έχουνε αρχίσει και γιατρεύονται, οπότε όλα μια χαρά.![]()
Εμεις ημασταν ατυχοι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η maroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
08-09-08
08:07
Ναι αν ειναι αλλεργικο ξερω ακριβως την εικονα ευτυχως το προλαβες νωρις εχω μια αδεσποτουλα που εμεινε σχεδον χωρις τριχωμα ετσι και χρειαστηκε θεραπεια για μηνες.
Ειπες οτι εχεις 7??? και ατος ειναι εξω ε??? χμμμ.. εχεις σκεφτει το ενδεχόμενο να δωσεις ενα μικροτερο αν υπαρχει η ενα που χαριζεται ευκολα κια να φροντισεις καλυτερα τα υπολοιπα??? Το λεω γιατι 7 ειναι πολλες για μεσα στο σπιτι και συμφωνα με το νεο δελτιο τυπου ειναι παρανομο και για κηπο ( κουφο αλλα ετσι λεει)
Αυτο yasmin με ενδιαφέρει.Ποιο ειναι αυτο το δελτίο τύπου που το γράφει οτι ειναι παράνομο να εχεις γατάκια σε κήπο; Με ολους τους ενοικους της πολυκατοικίας δεν έχω πρόβλημα ειναι φιλόζωοι και τα ταίζουν και αυτοι, μονον με εναν ξυνιάρη εχω που μου λεει συνεχεια οτι τα γατια λερώνουν στον κήπο και αφήνω λεει βρωμίες με που τα ταίζω...ακου αντε να μην πω τι ακουω

Οταν τα ταίζω καθαρίζω μετα τα πιατακια τους η οτι αλλο εχω αφήσει, τωρα που θα κανουν και τα κακάκια τους δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτο..γατια ειναι τα κανουν οπου εχει χώμα δεν ειναι η μονη οικοδομη που πανε για την ανάγκη τους..

Αν μου κάνει καμια μήνυση σε σχέση με αυτο το δελτίο θα του κάνω και εγω σε κάτι αλλο ξέρει αυτος...αν και δεν θελω να φτάσουμε στα ακρα..
Απορω παιδια γιατι ορισμένοι ειναι τοσο κακοι με τα ζωακια, δεν ενοχλουν τα καημενουλια, ουτε βρωμίζουν αυτος ειναι μυστήριο ανέκδοτο

Nhira ευχομαι να πανε ολα καλα και εγω θα πω τον φίλο μου να τα δει δεν πανε λεει ο αλλος ο παράξενος, τον εχω γραμμένο!!!! Οπως και οι υπόλοιποι στην οικοδομη, το διαμέρισμα ειναι δικο μου οποτε σκασίλα μου. Δεν κανω τιποτα κακο ταιζω τα ψυχακια που εχουν αναγκη απο ενα φαγητο, μακαρι να μπορουσα να τα δωσω κιολας αλλα ειναι αγριουτσικα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum