dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με αυτό έχουν ξετρελλαθεί τα γατιά μου και σκέφτηκα να πάρω 2-3 ακόμα για να έχω και για τα επόμενα χρόνια όταν θα το διαλύσουν.
Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να το βρω?
Μαρίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Τα είχαν βγάλει σε προσφορά στα 10 ευρώ (προφανώς επειδή είχαν πάει άπατα με την αρχική τιμή) και δεν ξέρω αν έχουν μείνει άλλα κομμάτια.
Καλύτερα να βιαστείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να υπάρχει ακόμα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μωρέ λες να χαλάει τόσο εύκολα?? Μου φαίνεται πολύ γερή κατασκευή...βέβαια εξαρτάται κι απ'το πόσο ζωηρά γατιά έχει κανείςΠριν λίγο καιρό πήρα από ένα post εδώ, αυτό το γατοπαιχνιδο-πολυόροφο-κρεββάτι.
Με αυτό έχουν ξετρελλαθεί τα γατιά μου και σκέφτηκα να πάρω 2-3 ακόμα για να έχω και για τα επόμενα χρόνια όταν θα το διαλύσουν.
Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να το βρω?
Μαρίνα

Desdemona
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Α....άκυρο τότε το παίρνω πίσω...Ο Πρέστο το χάλασε μέσα σε μία βδομάδα. Για την ακρίβεια, το βούλιαξε!![]()
τα δικά μου είναι μαμούχαλα!

Voula
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να έρθεις να μας δεις!! Το δρόμο τον ξέρεις!Ε ναι λοιπόν το ομολογώ. Έπαθα πλάκα με την φατσούλα του Μορφέα και το χέρι κρεμασμένο έξω από το παράθυρο
Στη πρώτη φωτό είναι και η καλυψώ μου!
Και στη τελευταία η Σεμέλη μου!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ο Πρέστο το χάλασε μέσα σε μία βδομάδα. Για την ακρίβεια, το βούλιαξε!![]()
Ωστε ετσι Ολγα μου, ο Πρεστο το χαλασε ηδη.Καλα τοσο ψευτικο ειναι?
Εμεις ακομη περιμενουμε την δικια μας γατοπολυκατοικια.

Υ.Γ Ποσα κιλα ειναι τωρα ο Πρεστο?

Να δω αν αντεξει τα δικα μου.

Desdemona
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
το εισόγειο το χω ραμένο... τώρα πρέπει να ράψω και τον 3ο
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν θα 'λεγα ότι είναι ψεύτικο, Νίκη μου. Απλώς φαντάσου έξι κιλά να χοροπηδάνε πάνω σε ένα κρεμασμένο πράγμα... όσο γερό και να είναι, κάποια στιγμή θα κλατάρει!

κι εγώ που έλεγα είναι γερή κατασκευή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Aμα το βρει καμμια και δεν της κανει κοπο ας παρει και για μενα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool