Το θυμάστε αυτό;

dragonfly-kishar

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η dragonfly-kishar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 203 μηνύματα.
Πριν λίγο καιρό πήρα από ένα post εδώ, αυτό το γατοπαιχνιδο-πολυόροφο-κρεββάτι.

Με αυτό έχουν ξετρελλαθεί τα γατιά μου και σκέφτηκα να πάρω 2-3 ακόμα για να έχω και για τα επόμενα χρόνια όταν θα το διαλύσουν.

Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να το βρω?

Μαρίνα

051008-004.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα carrefour στα είδη κήπου (κι όμως...):blink:

Τα είχαν βγάλει σε προσφορά στα 10 ευρώ (προφανώς επειδή είχαν πάει άπατα με την αρχική τιμή) και δεν ξέρω αν έχουν μείνει άλλα κομμάτια.

Καλύτερα να βιαστείς.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο όσο το αγοράζω...χαχα

Μαρίνα, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε στο Carefour Αλίμου και μάλιστα είχε 2-3. Είναι ακριβώς δίπλα στις τροφές και κοστίζει € 9,90.
Εύχομαι να υπάρχει ακόμα.

Πριν λίγο καιρό πήρα από ένα post εδώ, αυτό το γατοπαιχνιδο-πολυόροφο-κρεββάτι.

Με αυτό έχουν ξετρελλαθεί τα γατιά μου και σκέφτηκα να πάρω 2-3 ακόμα για να έχω και για τα επόμενα χρόνια όταν θα το διαλύσουν.

Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να το βρω?

Μαρίνα
Μωρέ λες να χαλάει τόσο εύκολα?? Μου φαίνεται πολύ γερή κατασκευή...βέβαια εξαρτάται κι απ'το πόσο ζωηρά γατιά έχει κανείς:hmm:

Ο Πρέστο το χάλασε μέσα σε μία βδομάδα. Για την ακρίβεια, το βούλιαξε! :redface:

Ο Πρέστο το χάλασε μέσα σε μία βδομάδα. Για την ακρίβεια, το βούλιαξε! :redface:
Α....άκυρο τότε το παίρνω πίσω...
τα δικά μου είναι μαμούχαλα! :lol:

CIMG1606.JPG

CIMG1612.JPG

Ε ναι λοιπόν το ομολογώ. Έπαθα πλάκα με την φατσούλα του Μορφέα και το χέρι κρεμασμένο έξω από το παράθυρο

Ε ναι λοιπόν το ομολογώ. Έπαθα πλάκα με την φατσούλα του Μορφέα και το χέρι κρεμασμένο έξω από το παράθυρο
Να έρθεις να μας δεις!! Το δρόμο τον ξέρεις!
Στη πρώτη φωτό είναι και η καλυψώ μου! :)Και στη τελευταία η Σεμέλη μου!

CIMG1592.JPG

CIMG1607.JPG

faraya_20081011_61.jpg

Ωστε ετσι Ολγα μου, ο Πρεστο το χαλασε ηδη.Καλα τοσο ψευτικο ειναι?
Εμεις ακομη περιμενουμε την δικια μας γατοπολυκατοικια.:hmm:
Υ.Γ Ποσα κιλα ειναι τωρα ο Πρεστο? :D
Να δω αν αντεξει τα δικα μου.:hmm::lol:

Δεν θα 'λεγα ότι είναι ψεύτικο, Νίκη μου. Απλώς φαντάσου έξι κιλά να χοροπηδάνε πάνω σε ένα κρεμασμένο πράγμα... όσο γερό και να είναι, κάποια στιγμή θα κλατάρει!

ο δικός μου πέρνει φόρα και κάνει βουτιά στον εισόγειο... 5 κιλά... ακούς γντούυυυυυυυυυυπ!!!!! το κάνει αυτό για να ανοίγει την πορτα του δωματίου μου που την γέρνω για να μην μπαίνει...

το εισόγειο το χω ραμένο... τώρα πρέπει να ράψω και τον 3ο

Δεν θα 'λεγα ότι είναι ψεύτικο, Νίκη μου. Απλώς φαντάσου έξι κιλά να χοροπηδάνε πάνω σε ένα κρεμασμένο πράγμα... όσο γερό και να είναι, κάποια στιγμή θα κλατάρει!
:lol::lol::lol:κι εγώ που έλεγα είναι γερή κατασκευή!

Εγω δεν πηρα.. Εδω που ειμαι δεν εχει carrefour..:( Aμα το βρει καμμια και δεν της κανει κοπο ας παρει και για μενα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back