μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
)μηπψς ξερει κανεις κατατοπιστικα σαιτ στα ελληνικα; ειναι επικυνδινο να διασταυρωσουμε καναρινια αν δεν εχουμε πειρα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
εχω δυο καναρινια το ενα ειναι 6 χρονωψν και τελευταια δεν ειναι πολυ καλα. χτες τους κοψαμε τα νυχια και το 6χρονο καναρινι εκατσε κατω στο κλουβι του και δεν στεκοταν στα ποδια του.. σημερα σταθηκε αλλα δεν πολυ κινηται δεν κανει ''τσιου'' οταν του μιλαμε οπως συνιθηζε να κανει.. μηπως γερασε; (εχω ακουσει οτι ζουν μεχρι και 15 χρονια)μηπψς ξερει κανεις κατατοπιστικα σαιτ στα ελληνικα; ειναι επικυνδινο να διασταυρωσουμε καναρινια αν δεν εχουμε πειρα;
φοβηθηκε και γι αυτο το επαθε αυτο,αστο να ηρεμησει,μην πηγαινεις κοντα.δεν γερασε ζουνε 12 χρονια και παραπανω.υπαρχουν αυτα τα site https://www.canary.gr/, www.kanarini.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ρε παιδιά πώς τα καταφέρνετε να αποσπάσετε την προσοχή της γάτας σας από το καναρίνι; η ζιζού μου κοιτάει συνέχεια τον Φρούλη μου και ξερογλείφεται. Κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο..;
για να μην συμβει πρεπει να το εχεις καπου που σιγουρα δεν το φτανει.
εγω εβαζα το γατο μου κοντα οταν ηταν ακομη μικρος και οποτε πηγαινε κοντα τον μαλωμα και μετα εμαθε και δεν του εδινε σημασια και κοιμοταν διπλα στο κλουβι.
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω τα καναρινια τα εχω στον επανω οροφο στο μπαλκονι ,τον γατο μου τον εχω εξω αρα δεν υπαρχει περιπτωση να τα φτασει!
αλλα κι οταν τον βαζω μεσα στο σπιτι δεν τον αφηνω να ανεβει επανω
και ευχαριστω για τα σαιτ εγινα ηδη μελος στο ενα και το αλλο το εψαξα εξωνυχιστικα

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι όντως μία καλή λύση. Θα το δοκιμάσω γιατί και η γάτα μου είναι ακόμη 2 μηνών. Λογικά θα πιάσει και σε αυτήν! Ευχαριστώ!
προσεχε ομως,μην τα αφηνεις μονα τους ποτε,εγω το εκανα αυτο μετα απο 8 χρονια που πια ημουν σιγουρη οτι δεν το πειραζει αλλα ηταν παντα καποιος στο σπιτι.
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
Απο την μία φωβαμε γιατι τον αγαπώ πολύ και δεν θέλω να τον χάσω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα.Μιά ερώτηση για τα καναρίνια.Έχω ένα καναρίνι,τον λένε Φίφι,αλλα εχει μεγαλα νύχια.Τί λέτε,να τα κοψω μόνη μου,ή να επισκευτώ κανεναν κτηνιατρο?Απο την μία φωβαμε γιατι τον αγαπώ πολύ και δεν θέλω να τον χάσω....
![]()
Σας παρακαλώ !!! απαντήστε μου...!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Βρήκα ένα σπουργίτι.. και λέω να δοκιμάσω να το σώσω. Την πρώτη νύχτα την βγάλαμε με μουρουδόκρεμα... ακόμα δεν τρώει μόνο του. Σήμερα όμως έχει γεμίσει ο σάκος στον λαιμό με αέρα....!! Και φοβάμαι μην σκάσει... (έχω σκάσει και άλλα πιο μικρή...)
Έχω καναρινόσπορα... να δώσω??? Ασπράδι φοβάμαι.. γιατί θα πρέπει να το χώσω στον λαιμό, το κάνω, αλλά φοβάμαι μην σκάσει...
τι λέτε γιατροί μου?
Μπορώ να το δώσω και για κολατσιό...αλλά δεν ξέρω ποιός και τί θα πρωτοφάνε...

ria23
Διάσημο μέλος

κοντα στον λαιμο αν γινεται η φωτο!συνηθως οταν τα ταιζουν οι γονεις εκει φουσκωνει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ΔΕΝ έχει φτερά, στην πλάτη, οταν ανοίξω τα φτερά, και κάτω απο τα φτερά, έχει ακόμα κίτρινο στο ράμφος, στα ανοίγματα, η ουρά είναι κοντή, όχι αρκετά μακριά όπως πρέπει.
Έχει γεμίσει με αέρα... όχι φαγητό, του έπεσαν και τα πούπουλα. εκεί και βλέπω ένα διάφανο σάκο με αέρα....

Μάλλον θα το θάψω... το λυπάμαι να το δώσω... εάν τελικά δεν τα καταφέρει...
julia
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool