Το καναρίνι μου είναι αδύναμο

μελινάκι

Πολύ δραστήριο μέλος

Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα.
εχω δυο καναρινια το ενα ειναι 6 χρονωψν και τελευταια δεν ειναι πολυ καλα. χτες τους κοψαμε τα νυχια και το 6χρονο καναρινι εκατσε κατω στο κλουβι του και δεν στεκοταν στα ποδια του.. σημερα σταθηκε αλλα δεν πολυ κινηται δεν κανει ''τσιου'' οταν του μιλαμε οπως συνιθηζε να κανει.. μηπως γερασε; (εχω ακουσει οτι ζουν μεχρι και 15 χρονια:hmm: )μηπψς ξερει κανεις κατατοπιστικα σαιτ στα ελληνικα; ειναι επικυνδινο να διασταυρωσουμε καναρινια αν δεν εχουμε πειρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω δυο καναρινια το ενα ειναι 6 χρονωψν και τελευταια δεν ειναι πολυ καλα. χτες τους κοψαμε τα νυχια και το 6χρονο καναρινι εκατσε κατω στο κλουβι του και δεν στεκοταν στα ποδια του.. σημερα σταθηκε αλλα δεν πολυ κινηται δεν κανει ''τσιου'' οταν του μιλαμε οπως συνιθηζε να κανει.. μηπως γερασε; (εχω ακουσει οτι ζουν μεχρι και 15 χρονια:hmm: )μηπψς ξερει κανεις κατατοπιστικα σαιτ στα ελληνικα; ειναι επικυνδινο να διασταυρωσουμε καναρινια αν δεν εχουμε πειρα;

φοβηθηκε και γι αυτο το επαθε αυτο,αστο να ηρεμησει,μην πηγαινεις κοντα.δεν γερασε ζουνε 12 χρονια και παραπανω.υπαρχουν αυτα τα site https://www.canary.gr/, www.kanarini.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά πώς τα καταφέρνετε να αποσπάσετε την προσοχή της γάτας σας από το καναρίνι; η ζιζού μου κοιτάει συνέχεια τον Φρούλη μου και ξερογλείφεται. Κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο..;

Ρε παιδιά πώς τα καταφέρνετε να αποσπάσετε την προσοχή της γάτας σας από το καναρίνι; η ζιζού μου κοιτάει συνέχεια τον Φρούλη μου και ξερογλείφεται. Κάποια στιγμή θα συμβεί το μοιραίο..;

για να μην συμβει πρεπει να το εχεις καπου που σιγουρα δεν το φτανει.
εγω εβαζα το γατο μου κοντα οταν ηταν ακομη μικρος και οποτε πηγαινε κοντα τον μαλωμα και μετα εμαθε και δεν του εδινε σημασια και κοιμοταν διπλα στο κλουβι.

Αυτό είναι όντως μία καλή λύση. Θα το δοκιμάσω γιατί και η γάτα μου είναι ακόμη 2 μηνών. Λογικά θα πιάσει και σε αυτήν! Ευχαριστώ!

ναι μαλλον εχεις δικιο. τωρα ειναι καλυτερα!:up: :up:
εγω τα καναρινια τα εχω στον επανω οροφο στο μπαλκονι ,τον γατο μου τον εχω εξω αρα δεν υπαρχει περιπτωση να τα φτασει!:P αλλα κι οταν τον βαζω μεσα στο σπιτι δεν τον αφηνω να ανεβει επανω:happy:
και ευχαριστω για τα σαιτ εγινα ηδη μελος στο ενα και το αλλο το εψαξα εξωνυχιστικα:P

Αυτό είναι όντως μία καλή λύση. Θα το δοκιμάσω γιατί και η γάτα μου είναι ακόμη 2 μηνών. Λογικά θα πιάσει και σε αυτήν! Ευχαριστώ!

προσεχε ομως,μην τα αφηνεις μονα τους ποτε,εγω το εκανα αυτο μετα απο 8 χρονια που πια ημουν σιγουρη οτι δεν το πειραζει αλλα ηταν παντα καποιος στο σπιτι.

Καλημέρα.Μιά ερώτηση για τα καναρίνια.Έχω ένα καναρίνι,τον λένε Φίφι,αλλα εχει μεγαλα νύχια.Τί λέτε,να τα κοψω μόνη μου,ή να επισκευτώ κανεναν κτηνιατρο?:hmm:Απο την μία φωβαμε γιατι τον αγαπώ πολύ και δεν θέλω να τον χάσω....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα.Μιά ερώτηση για τα καναρίνια.Έχω ένα καναρίνι,τον λένε Φίφι,αλλα εχει μεγαλα νύχια.Τί λέτε,να τα κοψω μόνη μου,ή να επισκευτώ κανεναν κτηνιατρο?:hmm:Απο την μία φωβαμε γιατι τον αγαπώ πολύ και δεν θέλω να τον χάσω....:(

Σας παρακαλώ !!! απαντήστε μου...!!!:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!Εχω 1 καναρινι ειναι περιπου 9 χρονων.Πριν μερικα χρονια το ειχαμε βαλει σε μια αποθηκη και ενα ποντικι του εκοψε το πισω δαχτυλο.Ευτυχως καταφεραμε να τον σωσουμε και δεν ακουσαμε την συμβουλη του κτηνιατρου που μας ελεγε να του κοψουμε το ποδι.Απο τοτε που το πηραμε δεν του εχουμε κοψει τα νυχια.Τι πρεπει να κανω?Δεν θελω να το παω σε κτηνιατρο(δεν τους πολυ εμπιστευομαι)

Καλημέρα καναρινομάνες....

Βρήκα ένα σπουργίτι.. και λέω να δοκιμάσω να το σώσω. Την πρώτη νύχτα την βγάλαμε με μουρουδόκρεμα... ακόμα δεν τρώει μόνο του. Σήμερα όμως έχει γεμίσει ο σάκος στον λαιμό με αέρα....!! Και φοβάμαι μην σκάσει... (έχω σκάσει και άλλα πιο μικρή...)
Έχω καναρινόσπορα... να δώσω??? Ασπράδι φοβάμαι.. γιατί θα πρέπει να το χώσω στον λαιμό, το κάνω, αλλά φοβάμαι μην σκάσει...

τι λέτε γιατροί μου?
Μπορώ να το δώσω και για κολατσιό...αλλά δεν ξέρω ποιός και τί θα πρωτοφάνε...:(:hmm:

ποσο περιπου το κοβεις?????? εχει αρκετο πτερωμα ? μπορεις να ανεβασεις μια φωτο ?:hmm::hmm:κοντα στον λαιμο αν γινεται η φωτο!συνηθως οταν τα ταιζουν οι γονεις εκει φουσκωνει..

Δεν έχω μηχανή... την έχει η αφή.
ΔΕΝ έχει φτερά, στην πλάτη, οταν ανοίξω τα φτερά, και κάτω απο τα φτερά, έχει ακόμα κίτρινο στο ράμφος, στα ανοίγματα, η ουρά είναι κοντή, όχι αρκετά μακριά όπως πρέπει.

Έχει γεμίσει με αέρα... όχι φαγητό, του έπεσαν και τα πούπουλα. εκεί και βλέπω ένα διάφανο σάκο με αέρα....:hmm:

Μάλλον θα το θάψω... το λυπάμαι να το δώσω... εάν τελικά δεν τα καταφέρει...

Εντάξει, βρήκα τον άνθρωπό μου, και είναι με επικοινωνία.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back