"Το κοπή τη γατοπίττα 2011"

mickey mouse

Διάσημο μέλος

Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
Mycatούληδες και Mycatούλες,

ήρθε επιτέλους η ώρα για το κοπή το πίττα του mycat:D για το 2011:clapup:
Ελάτε όλοι να φάμε και να πιούμε και να γλεντήσουμε στην υγειά μας και στων γατιών μας;)
Τόπο του εγκλήματος :Pπροτείνω Μοναστηράκι γιατί έχει
ΚΑΙ τραίνο
ΚΑΙ μετρό
ΚΑΙ βολεύονται και οι Πειραιώτες και οι Βόρειοι και οι Νότιοι κι όλοι.

Μαγαζί θα βρούμε, περιμένω προτάσεις.
Ημερομηνία διεξαγωγής της γατοκρασοκατανύξεως προτείνω
είτε το Σάββατο 29 Ιανουαρίου
είτε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.
Το Σάββατο γίνεται με το σκεπτικό να μπορούν να παρευρεθούν μέλη κι απο άλλες πόλεις αν μπορούν.

"Τη πίττα" θα σας την φέρω εγώ, σκεφτείτε κάτι συμβολικό για να κερδίσει ο τυχερός.

Τόπος συνάντησης στην έξοδο μετρό στο Μοναστηράκι στις 2 το μεσημέρι.

Οι παλαίουρες έχουμε ΚΑΙ καρτελάκια mycat ;), όχι παίζουμε:clapup:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μακαρι να τα καταφερουμε και να μπορεσουμε να ερθουμε!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tί έγινε βρε παιδιά;;;; Πότε έσκασε μύτη αυτό το θεματάκι και δεν το πήρα γραμμή;;;;;
Συμφωνώ με το Μοναστήριον!:clapup:

Ααααααχ τι ωραιοοοοο!!!!Τι κριμα που βρισκομαι κατιτις χιλιομετρα μακρια :(

(Μ)Παρούσα και εγώ!!! άντε μη με λέτε και ακατάδεΧτη!! Με τις ημερομηνίες δεν έχω πρόβλημα οποτε θετε!

:( και στις δύο ημερομηνίες έγω αγώνες.
Καλά να περάσετε όμως όσοι πάτε :)

Καλλια μου εσύ θα μας κανονίσεις συνάντηση για κοψίδια στην Τρίπολη:P
Μαιρούλα θα σε δούμε σίγουρα κάποια στιγμή κι απο κοντα:)

Μαρινάκι εννοείται οτι θα είσαι εκεί σωποδήποτε....;)
κι εννοείται πως γατοκρασοκατάνυξη δίχως Νότα δεν γίνεται:clapup:

εμενα να μου στειλετε σε ταπερακι :hehe::hehe::hehe::hehe:
Η εστω ενα εικονικο κομματι :P Συμβιβαζομαι :P

Αχ μακαρι να τα καταφερουμε και να μπορεσουμε να ερθουμε!!!!:)

Και βεβαια θα τα καταφερετε κιουρια μου..εμεις..θα ερθωμεν απο ακομα πιο μακρια..ζακυνθο περικαλω...:D

Πες της τα Εφη
κανόνισε να περάσεις να την πάρεις την Τσουτσουκομάνα ανεβαίνοντας Αθήνα:)

χαχααχαχαχαχ...ναι..ναι....μωρε...σηκωτη θα την παρω!!!:devil::devil::devil:

Σχετικα με το φλουρι κατι συμβολικο ειπες εε...??Εεεε....μαλλον μια τσαντα με παιχνιδακια απο το pet shop για γατες 'η κατι παρομοιο....???(λεω εγω τωρα μπορει καποιος αλλος να μην συμφωνει να εχει μια καλυτερη ιδεα..(σιγουρα θα υπαρχουν καλυτερες ιδεες..!!!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::worry:
Σόρυ, ημερομηνία κανονίστηκε;;;;
γιατί είμαι αλλού γ'αλλού....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ στις 29 Ιανουαρίου οπότε πάμε για τις 5 φεβρουαρίου, τί λετε;

συμφωνώ για 5 Φλεβάρη.πείτε και οι υπόλοιπες.

Συμφωνω και εγω για 5 Φεβρουαριου!!!!!!:clapup:

Εγω θα ειμαι Αθηνα στις 5 και καλως εχοντων των πραγματων θα καταφερουμε να ερθουμε!!!! Εχετε κλεισει τελικα μαγαζι???

Ζηλεύω κορίτσια! Μου είναι κάπως να μετακινηθώ με την κακοκαιρία που εχει η Αρκαδία. Ήδη έχουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Εθνική Τριπολης Κορίνθου και πολλά αποκλεισμένα χωριά.
Αν αλλάξει κάτι και μπορέσω, θα ενημερώσω :)

Ειρηνάκι επειδή δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή:redface:
δεν έχω κάνει τίποτα
αλλά αν είσαι Αθήνα στου στέλνω το κινητό μου με ΠΜ να συναντηθούμε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back