Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Όταν η Σίσσυ μου είναι πολύ ήρεμη, ακόμη και όταν κοιμάται,
η ουρίτσα της φέρνει βόλτες και πάντα με χάρη. Σαν να το κάνει συστηματικά. Και αναροτιέμαι,το κάνουν όλες οι γάτες αυτό?? Και σειμαίνει κάτι??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Την κουνανε με διαφορους τροπους...χαριτωμενα και χορευτικα οταν ζητουν κατι και σου κανουν τα γλυκα ματια, και σαν μαστιγιο οταν τα παιρνουν στο κρανιο
αποτελει παντως μεσω επικοινωνιας η κινηση τους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny
Περιβόητο μέλος
Είναι η γλώσσα του σώατος.
Δείχνουν τη διάθεσή τους,τις προθέσεις τους κλπ!
Είχα γράψει ένα άρθρο γι' αυτό,αλλά δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη...

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
το ακομα κι οταν κοιμαται, με μπερδεψε λιγο...
Την κουνανε με διαφορους τροπους...χαριτωμενα και χορευτικα οταν ζητουν κατι και σου κανουν τα γλυκα ματια, και σαν μαστιγιο οταν τα παιρνουν στο κρανιοαποτελει παντως μεσω επικοινωνιας η κινηση τους...
![]()
Ναι αποκοιμιέται κουρνιασμένη δίπλα μου, και η ουρά της πάει βόλτες.
έτσι ακριβώς όπως το περίγραψες, χαριτωμένα και χορευτικά.
Όσο και να την χαιδεύω δεν χαμπαριάζει, νάνι εκείνη και αβέρτα κουβέρτα βόλτα η ουρίτσα της απαλά απαλά....
Οπότε όταν το κάνει αυτό να ξέρω νιώθει καλά και δεν ενοχείτε....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...και βλεπει και ωραια ονειραΝαι αποκοιμιέται κουρνιασμένη δίπλα μου, και η ουρά της πάει βόλτες.
Όσο και να την χαιδεύω δεν χαμπαριάζει, νάνι εκείνη και αβέρτα κουβέρτα βόλτα η ουρίτσα της απαλά απαλά....

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ναι αποκοιμιέται κουρνιασμένη δίπλα μου, και η ουρά της πάει βόλτες.
Εγώ θα το ερμήνευα σαν σημάδι ανησυχίας.
Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει στην Μυρτούλα μου.
Την χαρά και την ικανοποιήση την δείχνει με την ουρά όρθια σαν "κοντάρι".
Ετσι ερμηνεύω εγώ τα δικά μου.
Τώρα η όρθια ουρά με ένα γύρισμα στο τέλος δεν θυμάμαι πως ερμηνευέται.

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για παράδειγμα η δική μου όταν τρώει την έχει τεντωμένη και όταν πίνει νερό κουλουριασμένη!
Άβυσσος η ψυχή της γάτας!
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά η θέση της ουράς δηλώνει πολλά πράγματα αλλά δεν τα ξέρουμε..Για παράδειγμα η δική μου όταν τρώει την έχει τεντωμένη και όταν πίνει νερό κουλουριασμένη!
Άβυσσος η ψυχή της γάτας!
![]()
Τα χρώματα της δικής σου ταιριάζουν με της Σίσσυς μου.
Αλλά η δική σου είναι μεγάλη, εμένα γιατί έχει μείνει μικρούλα??
Η κτηνίατρος που την βλέπει μια φορά το μήνα μου είπε ότι μάλλον είναι το σκαρί της τέτοιο και όσο και να μεγαλώσει στην ηλικία δεν θα γίνει πολύ μεγάλη και ειδικά παχουλή.
Θέλω και εμένα να είναι γατάρα να μπορώ να την σφίγγω στην αγκαλία μου χωρίς να φοβάμαι μην την λιώσω

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δική μου είναι σχεδόν 2 ετών και από τότε που τη στείρωσα πάχυνε. Παρόλο που της παίρνω ειδική τροφή για στειρωμένες μετα βίας καταφέρνω να την κρατάω έτσι..
Είναι πολύ λιχούδα!!

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Πόσο είναι η δική σου? Μήπως είναι μικρούλα ακόμα γι' αυτό..Η δική μου είναι σχεδόν 2 ετών και από τότε που τη στείρωσα πάχυνε. Παρόλο που της παίρνω ειδική τροφή για στειρωμένες μετα βίας καταφέρνω να την κρατάω έτσι..
Είναι πολύ λιχούδα!!
![]()
![]()
Ακριβώς πόσο είναι δεν ξέρουμε, την βρήκα μωράκι.
Η κτηνίατρος μου είχε πει τότε πως πρέπει να ήταν ούτε μηνών, άπο ότι είδε στα δοντάκια της. Εγώ εντομεταξύ εντελώς ασχετή με γάτες.
Οπότε πρέπει να είναι γυρω στα πέντεμισι με εξίμιση μηνών.
Και εμένα τρώει πολύ αλλά άλλο τόσο κάνει κακάκια λες και έχω κανα γάιδαρο, αυτό πάλι που το πας?

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παραγωγική δηλαδη!! Είναι μικρούλα ακόμα έχει μέλλον και σίγουρα θα μεγαλώσει κι άλλο. Εγώ όταν τη βρήκα πρέπει να ήταν περίπου 4-5 μηνών και τώρα έγινε διπλάσια!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Αποπαρασιτωση εχει κανει;Ειναι πολυ μικρουλα παντως για να περιμενεις να ειναι σαν της Letos,εμενα ο Σειριος εχει στειρωθει απο εξι μηνων,τωρα ειναι ενος ετους και τωρα αρχισε να παιρνει λιγο πανω του,σαν ακριδα ηταν.Ποσο μαλλον η δικη σου που ειναι και κοριτσακι.Η Μόιρά μου ειναι πολυ μικροσωμη,ενος ετους και μολις δυομισι κιλα.
Έχουμε κάνει κάποια εμβόλια και τώρα αυτές τις μέρες είναι να κάνουμε άλλο ένα. Αποπάρασίτωση.... χμμμμμ αυτό είναι σε μορφή εμβόλιου???
Άρχισε πάλι η άσχετη.... και θέλει και γάτα...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Οχι,η εσωτερικη ειναι σε χαπι και η εξωτερικη σε αμπουλα.
'Οταν την πρωτοβρήκα είχαμε μια αλοιφή σε σύριγγα από Πετ σοπ, και την έτρωγε σε δόσεις,αν θυμάμαι καλά κάθε 4 εβδομάδες από λίγη. Άλλα δεν θυμάμαι ποια και τι ακριβώς ήτανε. Σου λέει κάτι αυτο?? Μάλλον άλλο ήταν εε???

moukelis
Επιφανές μέλος
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος

LETOS
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Οχι,η εσωτερικη ειναι σε χαπι και η εξωτερικη σε αμπουλα.
Η κτηνίατρος είπε σε αμπούλα την κάναμε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τοτε δε χρειαζεται να ανησυχεις για τιποτα,θα μεγαλωσει μια χαρα η μικρουλα σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool