fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξερω για τους αλλους,αλλα εγω το βρισκω υπεροχοοο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
, αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι η μονη...οσοι φιλοι και γειτονες (κι ο κτηνιατρος) το βλεπουν μου λενε: ιιιιιιιιιιιιιι γιατι ειναι ετσι αυτο, σα λεπρο ειναι, ιιιιιιιιιιιι τι ασχημο!!! δε θα το χαιδεψω ποτε.... αλλα εχει ματαρες!! και τρελο γελιο γιατι παιζει σα παλαβο, και τρωει σα λυκος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Παρτε και ενα πατουσακι της αγαπημενης μου για bonus!
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αχαχαχαχαχαχαχαχα!! κι εμενα μ'αρεσει, αλλα η αληθεια ειναι οτι ειμαι η μονη...οσοι φιλοι και γειτονες (κι ο κτηνιατρος) το βλεπουν μου λενε: ιιιιιιιιιιιιιι γιατι ειναι ετσι αυτο, σα λεπρο ειναι, ιιιιιιιιιιιι τι ασχημο!!! δε θα το χαιδεψω ποτε.... αλλα εχει ματαρες!! και τρελο γελιο γιατι παιζει σα παλαβο, και τρωει σα λυκος!
![]()
Μη δίνει καμιά σημασία...τα ίδια μου λέγανε και εμένα όταν πρωτουιοθέτησα την Μυρτώ.Και τώρα έχει γίναι μια πραγματική κούκλα!

Σε λίγο καιρό θα με θυμηθείς!!!

Να σου ζήσει το ταρταρουγάκι!

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα γινει κουκλα φυσικα αφου ειναι απο ¨τζακι¨
!Η μικρη χαριζεται παντως ακομα, εαν βρεθει καποιο καλο σπιτι, μιας και η μακροπροθεσμη διαμονη της εδω θα ειναι προβλημα...
Θα δειξει, δεν υπηρξε καποιο ενδιαφερον ακομα, αλλα το βλεπω θετικα, δεν επειγει, απλα με προβληματιζει το οτι οσο μεγαλωνει τοσο πιο δυσκολη θα γινεται η ιυοθεσια της.
Οπως και να εχει ευχαριστουμε για τις ευχες και ανταποδιδουμε (το διαβαζω το θεμα σας: παρδαλω η μυρτω κι ο αρης για πολυ ζουληγμα!)
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΙ ειμασταν παρα πολυ καλα κοριτσια σημερα στον κτηνιατρο

Κατα τα αλλα μεγαλωνουμε, υγιαινουμε, (φτασαμε τα 1600 γραμμαρια...), παιζουμε, χαιδευομαστε
σα καλα γλυκα γατακια!!!Την αλλη εβδομαδα φευγουμε για διακοπες, θα λειπουμε 2 εβδομαδες, οταν γυρισουμε (ελπιζω να ειναι τα γατια μου στη θεση τους) θα ανανεωσω αγγελιες και αφισακια κλπ.
Ως τοτε καλο καλοκαιρι!!!
konstans
Περιβόητο μέλος

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω ολα καλα, τα γατονια μας ειναι μια χαρα και ειναι πια και πολυ φιλες
(τωρα κυνηγιουνται στο σαλονι)Θα ανεβασω φωτο τις επομενες ημερες, γιατι αυτες που εβγαλα ειναι λιγο σατανικες

kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγω χθες αγχωνόμουν κ σήμερα παίζουνε....χαχα πολλή πλάκα!!!!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδω σε ενα "τρυφερο εντανταντε στην εξωπορτα!!
Επισης να σας γνωρισω τη Σαμπρινα! Η μικρη αυτη και αδυνατη γατουλα ειναι η μητερα των τριων τιγρακιων που εμφανιστηκαν αρχες Αυγουστου.
Τριγυρναει συνεχεια εδω γιατι ειναι πολυ πεινασμενη.... Τελευταια αρχισε να μπαινει και στο σπιτι της γειτονισας και μαλιστα πανω στον παγκο της κουζινας (δεν χαρηκε καθολου)... οποτε πηραμε τηλεφωνο τους ιδιοκτητες της (εχει κι αυτη κουδουνακι και nametag), οι οποιοι μας ειπανε οτι λειπουν και δεν μπορουν να κανουν τιποτα και οτι εχει μωρα και μαλλον ψαχνει φαγητο για να τους παει... σαν τα πουλια ενα πραγμα... Δυστυχως δεν ενδιαφερονται και δεν ειναι και καθολου συννενοησιμοι

Σημερα ηταν παλι εξω απο το σπιτι λοιπον και εκλαιγε για να φαει, οποτε γεμισα ενα πιατο και το πηγα εξω απο το σπιτι που "μενει", ενα δρομο κατω απο εμας, ειδα και τα μικρα, ειναι πολυ χαριτωμενα!! Να δουμε τι θα γινει και με αυτα τωρα....
Συνημμένα
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
(ειναι το επιπλο-συρταριερα της κρεβατοκαμαρας, το οποιο μπροστα κλεινει με πανι...θελει και την ησυχια του το γατι, καταλαβαινετε...)

Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool