moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
13-09-08
15:02
Δε μάθαμε ποτε.Πληρως εμβολιασμενος,στειρωμενος,δεν κατεβαινε καν απο το μπαλκονι.Μας πεθανε μεσα σε μια μερα,για την ακριβεια με περιμενε να γυρισω απο τη δουλεια και μου εμεινε στα χερια.Το Εκτορινι μας...αχ..κριμα..απο τι αν επιτρεπεται?
Απο 40 ημερων τον ειχαμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα.
13-09-08
15:12
είναι πολύ δυσκολη η απωλεια αυτη αλλα δε θελω να βγω οφ τοπικ!κριμα ειναι ομως..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
13-09-08
15:27
Ναι ηταν μεγαλη απωλεια...Μπορεις να διαβασεις την ιστορια του εδω.είναι πολύ δυσκολη η απωλεια αυτη αλλα δε θελω να βγω οφ τοπικ!κριμα ειναι ομως..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
13-09-08
16:12
Σίγουρα όλα εδώ πληρώνονται. Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι ο χειρότερος εχθρός τέτοιων ανθρώπων είναι ο εαυτός τους... Αυτός τους τρώει, τελικά.Τρεις μηνες μετα εμεινε κατακοιτη.Και αυτη και ο αντρας της,που παλλιοτερα φημιζοταν για τις φολες του(ειχε φαρμακωσει και ενα ζευγαρακι σκυλακια μπασσε-"λουκανικα" του μπαμπα μου).Οχι οτι χαιρομαι για αυτο,αλλα μαλλον ισχυει αυτο που λενε "ολα εδω πληρωνονται".Αν δεν παθαιναν τιποτα,ειχα κανονισει να κατσει στο στερνο του γερου που μισει τις γατες,ενα βραδυ που κοιμοταν,το Σειριακι.![]()
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
13-09-08
17:25
Σίγουρα όλα εδώ πληρώνονται. Εγώ είμαι πεπεισμένη ότι ο χειρότερος εχθρός τέτοιων ανθρώπων είναι ο εαυτός τους... Αυτός τους τρώει, τελικά.
Zbeebz έχεις απόλυτο δίκιο αλλά συνήθως πριν "φάνε" τον εαυτό τους έχουν "φάει" και τους γύρω τους. Κι εδώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει Θεός τελικά... Διότι τι να το κάνω αν ένας τέτοιος χολεριασμένος άνθρωπος στο τέλος ψοφήσει από τη δική του την χολέρα αλλά στο εν τω μεταξύ έχει ξεπαστρέψει ότι κινείται κι εμένα μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα στο στομάχι από τα νεύρα και τη στενοχώρια?
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
13-09-08
17:34
Τρεις μηνες μετα εμεινε κατακοιτη.Και αυτη και ο αντρας της,που παλλιοτερα φημιζοταν για τις φολες του(ειχε φαρμακωσει και ενα ζευγαρακι σκυλακια μπασσε-"λουκανικα" του μπαμπα μου).Οχι οτι χαιρομαι για αυτο,αλλα μαλλον ισχυει αυτο που λενε "ολα εδω πληρωνονται".Αν δεν παθαιναν τιποτα,ειχα κανονισει να κατσει στο στερνο του γερου που μισει τις γατες,ενα βραδυ που κοιμοταν,το Σειριακι.![]()
Να που τελικα υπαρχει Θεια Δικη.Μπορει οι "μυλοπετρες" της Θειας Δικης να αλεθουν αργα, ομως αλεθουν.Εγω δεν την λυπαμαι καθολου.

Υ.Γ Λυπαμαι πραγματικα για το Εκτορινι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum