Το μικρό που τρώει την τροφή των αδελφών του!

yuuki21

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η yuuki21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 251 μηνύματα.
Εχω απελπειστει με το θεμα αυτο...το μικρο μου 3 μηνων δεν τρωει ποτε την δικη του τροφη και τρωει παντα την τροφη για τα στειρωμενα! και μετα αφου τους φαει την τροφη πανε αυτα και τρωνε την δικη του...:/:
Δοκιμασα τα παντα....του αλλαξα ολες τις μαρκες τροφων και δεν θελει καμια! θελει μονο οτι τρωνε οι αλλοι(και εγω). Ακομα και σε αλλο δωματιο το επερνα για να το ταισω αλλα αν δεν ειναι μαζι με τον ρουτη δεν τρωει! (εχτος αν ειναι καμια λιχουδια που τοτε μονο μαζι του δεν θελει να ειναι)....
Καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω να τρωει ο καθενας την τροφη του; Η τροφη που αγορασα τωρα του μικρου ειναι proplan kitten και για τα μεγαλα μου αγορασα την hills, προτιμανε ομως την pro plan αυτα....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα χωρίζεις, σε ξεχωριστά δωμάτια, και κλείνεις τις πόρτες. Αν δεν φάει, το αφήνεις εκεί, μέχρι να φάει το άλλο..
Άστο να πεινάσει, και όταν θα πεινάσει θα δείς πως θα φάει..;)

Αυτήν την στιγμή κάνω 4 διαφορετικά γεύματα στα γατιά μου....και τρώνε όλα, για να καταλάβεις..:P:mad::lol:

5... σόρυ είναι και η σκύλα.. που την προστατεύω, γιατί της το τρώνε....:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το δοκιμασα και δεν εφαγε....απλα κοιμιθικε χορις να φαει τιποτα...:down:Για να φαει πρεπει να δει καποιον αλλον να τρωει....ουφ...θα το ξαναδοκιμασω με περισσοτερη επιμονη αυτη την φορα...να δουμε τι θα γινει...

τοτε να περνεις ενα αλλο γατακι που θα εχει φαει και θα ειναι χορτασμενο, να του κανει παρεα στο φαι:P

οπως σου ειπαν κ πιο πανω, φαι σε χωριστα δωματια. και αν επιμεινει να μη φαει ενα βραδυ, ας μην φαει. μη λυγισεις...θα λυσσαξει καποια στιγμη κ θα φαει. δοκιμασμενο..σορρυ αλλα εκει δε θελει οικτο..:happy:δικη μου αποψη..

το εχω πει κ το ξαναλεω, μην σας κανουν οτι θελουν, εσεις θα παιδευεστε μετα..και το λεει καποια που λατρευει τα γατια της......:D

και εμενα στην αρχη η μικρη ετρωγε το φαι της μεγαλης (διαφορετικες τροφες)
ωσπου τρωνε σε χωριστα δωματια, η στο ιδιο με εμενα απο πανω, και ησυχασα

οπως σου ειπαν κ πιο πανω, φαι σε χωριστα δωματια. και αν επιμεινει να μη φαει ενα βραδυ, ας μην φαει. μη λυγισεις...θα λυσσαξει καποια στιγμη κ θα φαει. δοκιμασμενο..σορρυ αλλα εκει δε θελει οικτο..:happy:δικη μου αποψη..

το εχω πει κ το ξαναλεω, μην σας κανουν οτι θελουν, εσεις θα παιδευεστε μετα..και το λεει καποια που λατρευει τα γατια της......:D

η πλακα ειναι οτι και εγω ειχα αυτο το προβλημα,στην αρχη που εβαλα την πουπυ μεσα......προσπαθουσα να τους εχω συγκεκριμενα πιατακια για το καθενα...με τιποτα....τα αφησα λοιπον...αλλα παντα τους ειχα ξεχωριστα πιατακια διπλα διπλα....ποιο ειναι το αποτελεσμα??? οτι επιλεξανε τα αντιθετα πιατακια,απο αυτο που ειχα εγω στο μυαλο μου......και τωρα τρωει το καθενα απο το δικο του.......ετσι...χωρις καμμια προσπαθεια...:up::up::up:

η πλακα ειναι οτι και εγω ειχα αυτο το προβλημα,στην αρχη που εβαλα την πουπυ μεσα......προσπαθουσα να τους εχω συγκεκριμενα πιατακια για το καθενα...με τιποτα....τα αφησα λοιπον...αλλα παντα τους ειχα ξεχωριστα πιατακια διπλα διπλα....ποιο ειναι το αποτελεσμα??? οτι επιλεξανε τα αντιθετα πιατακια,απο αυτο που ειχα εγω στο μυαλο μου......και τωρα τρωει το καθενα απο το δικο του.......ετσι...χωρις καμμια προσπαθεια...:up::up::up:

αυτο θα πει καλη ανατροφη απο γατια :up:

Καλημερα σας παιδια, τωρα ξυπνησα....:P Λοιπον δοκιμασα και παλι το ξεχωριστο δωματιο αλλα μου αρχισε τα μιου και το εβγαλα...Καναμε ομως προοδο σημερα! Φαγαμε σχεδον ολο το φαγακι μας και μετα γυρεψαμε το φαγακι των αδελφων μας...το οποιο δεν μας αρεσε τελικα και το αφησαμε....:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back