Λουσυ
Νεοφερμένο μέλος
Η Λουσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
06-01-07
16:31
Ο μικρός μου αλαντίν έκλεισε μια εβδομάδα που τον εχω , επειδή έχει μια πληγή από κάτω το κάνω μπάνιο εγώ κ για να μάθει να μην φοβάται το νερό κ γιατί δε το καθαρίζει μόνο του λόγου του σπρέι που βάζουμε! Το απίστευτο εχθές βράδυ γύρισα σπίτι κ ήταν ανήσυχο! Τι θες γατούλη; νιάου νιάου! Πάει έξω από την μπανιέρα την κοιτάει νιάου νιάου! Ήθελε μπάνιο! Ήθελε να το καθαρίσω μου άνοιγε κ το πόδια του! Δε το πίστευα! Μα γίνεται να μην τα λατρεύεις αυτα τα ζώα; είναι πανέξυπνα, σου προσφέρουν συγκινήσεις! Νιάου νιάου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
06-01-07
21:48
απιστευτο!!!να ζηταει μονος του μπανιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα.
08-01-07
10:45
χαχα....αχ να ηταν ετσι και η Ναλιτσα μου...Προχτες μου εκανε κομματια μια μπλουζα την ωρα του μπανιου. Που να μην ειχε και κομμενα νυχια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum