Το μπάνιο

Λουσυ

Νεοφερμένο μέλος

Η Λουσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Ο μικρός μου αλαντίν έκλεισε μια εβδομάδα που τον εχω , επειδή έχει μια πληγή από κάτω το κάνω μπάνιο εγώ κ για να μάθει να μην φοβάται το νερό κ γιατί δε το καθαρίζει μόνο του λόγου του σπρέι που βάζουμε! Το απίστευτο εχθές βράδυ γύρισα σπίτι κ ήταν ανήσυχο! Τι θες γατούλη; νιάου νιάου! Πάει έξω από την μπανιέρα την κοιτάει νιάου νιάου! Ήθελε μπάνιο! Ήθελε να το καθαρίσω μου άνοιγε κ το πόδια του! Δε το πίστευα! Μα γίνεται να μην τα λατρεύεις αυτα τα ζώα; είναι πανέξυπνα, σου προσφέρουν συγκινήσεις! Νιάου νιάου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστευτο!!!να ζηταει μονος του μπανιο:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχα....αχ να ηταν ετσι και η Ναλιτσα μου...Προχτες μου εκανε κομματια μια μπλουζα την ωρα του μπανιου. Που να μην ειχε και κομμενα νυχια:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back