Το νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης

athanasiad

Πολύ δραστήριο μέλος

Η athanasiad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.648 μηνύματα.
Η κατασκευή του νέου Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης προκαλεί αντιδράσεις που εστιάζουν στην κακή χωροθέτηση του κτηρίου, στον μεγάλο του όγκο και στον άσχημο αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό.
Το έχετε δει οι Θεσσαλονικιές και πια είναι η γνώμη σας;
Το Δημαρχείο κάθε πόλης είναι ένα κτήριο που συμβολίζει την εξουσία. 'Ενα πολυτελές μεγαθήριο δεν είναι δυσανάλογο των απαιτήσεών του; Ιδιαίτερα σε περίοδο οικονομικής κρίσης;
Μη ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες εγκαινιάσαμε και το Μουσείο της Ακρόπολης.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σουπω μοιαζει με συνχρονο μουσειο τεχνης παρα με δημαρχειο για μενα δεν ειναι κακο αλλα ειναι πολλα τα λεφτα και συμβολιζει το τι θελει να προβαλει ο δημαρχος κλασσικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα με ανησυχεί που είναι τόσο μεγάλο... :hmm:
Μήπως σκοπεύουν να αυξήσουν τη γραφειοκρατία;;; :hmm::hmm::hmm:

:):) μπα θα τη κανουν πιο καλλιτεχνικη παιδι μου πιο σικ θα περιμενεις να στο γραψουν καλλιτεχνικα το εγγραφο

Εμένα με ανησυχεί που είναι τόσο μεγάλο... :hmm:
Μήπως σκοπεύουν να αυξήσουν τη γραφειοκρατία;;; :hmm::hmm::hmm:
Θα φανεί μέσα στο χρόνο. Μπορεί ο κόσμος να λειτουργήσει διαφορετικά. Μπορεί να το αξιοποιήσει για νέες ποικίλες δράσεις της ζωής του και όχι στο να περιοριστεί στο να βγάλει απλά και μόνο ένα πιστοποιητικό. Θα δούμε....:hmm:

Τι είναι γραφειοκρατία;;;

Να φύγετε, να πάτε αλλού:P
Ορίστε....:redface:

Η κατασκευή του νέου Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης προκαλεί αντιδράσεις που εστιάζουν στην κακή χωροθέτηση του κτηρίου, στον μεγάλο του όγκο και στον άσχημο αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό.
Το έχετε δει οι Θεσσαλονικιές και πια είναι η γνώμη σας;
Το Δημαρχείο κάθε πόλης είναι ένα κτήριο που συμβολίζει την εξουσία. 'Ενα πολυτελές μεγαθήριο δεν είναι δυσανάλογο των απαιτήσεών του; Ιδιαίτερα σε περίοδο οικονομικής κρίσης;
Μη ξεχνάμε ότι πριν λίγους μήνες εγκαινιάσαμε και το Μουσείο της Ακρόπολης.....

Για να πώ την αλήθεια Αθανασία μου δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα.:redface:

Τι είναι γραφειοκρατία;;;
Επειδή εμείς κάνουμε πλάκα, αν ρωτάς σοβαρά τι θα πει γραφειοκρατία, ο καλύτερος τρόπος να μάθεις είναι να ανοίξεις το λεξικό. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back